Merhaba , Okuyup özenle sakladığım ve çoğuda okunmadan öylece köşede okunmayı bekleyen , hepsi orijinal ,tertemiz , içinde kalem çiziği bile bulunmayan , sayfaları kırış kırış olmayan kitaplardır. Kitap başı 7 tl istiyorum, 5 kitaptan fazla alırsanız kitap başına 5 tl ve kargoyu ben karşılıyorum (ptt kargoyla). .Pazarlık yapmıyorum .Sakın pazarlık mesajları , şu kadarı bu fiyata olur mu vs gibi mesajlar atmayın . Cevap vermem .Alan arkadaşıma şimdiden hayırlı olsun , güle güle kullansın. :)
Servet Ersoy - Berduş Stuart Sutherland -İrrasyonel Raif Cilasun -Beklenen sabah Agatha Christie -Cenazeden sonra Osman Aysu - Casus Cemil Tokpınar - sabah namazına nasıl kalkılır Jan coffey - Hesaplaşma İsmet Bozdağ - Latife Ve Fikriye Buket Uzuner - Ayın En Çıplak Günü Hüseyin Karatay - Çalınan Savaş İkbal Gürpınar - Günaydın Gece Tavuk Suyuna Çorba Stephenie Meyer - Alacakaranlık Stephenie Meyer- Tutulma stephenie meyer -şafak vakti Fatma Gürel - Bir Yaz Gecesi Peyami Safa - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu Dostoyevski - suç Ve Ceza ( İletişim Yayınları) Adnan Gerger - Faili Meçhul öfke Amin Maalouf - Çivisi Çıkmış dünya Ahmet Ümit - Aşk Köpekliktir İsmail Hakkı Danişmend - Tarihi Hakikatler Marlo Morgan - Bir Çft Yürek
Turgut Özakman - şu çılgın turkler gyorgoy dragoman -beyaz şah Jacamon Matz Çizgi roman - Tetikçi 1 ian rankin - komplo ayşe kulin - veda seyit Ahmet uzun - kabirde ilk gece Agatha christie - 16:50 treni can dündar - sarı zeybek Ahmet ümit - bab-ı esrar mustafa armağan - abdülhamitin kurtlarla dansı nicholas evans - ateşe atlayanlar insan isterse - azmin zafer öyküleri 1 - 2 oktay Sinanoğlu - hedef türkiye peyami safa - selma ve gölgesi khalid husseini - uçurtma avcısı orhan kemal - avare yıllar can dündar - yükselşen bir deniz ihsan oktay anar - puslu kıtalar atlası Vehbi karakaş - niçin namaz wilbur smth - bir avuç kum dashiel hammet - kızıl hasat tuncay özinel - tek kişilik aile nermin bezmen bizim gizli bahçemizden özgür gürbüz - enerji ve inekler tess gerritsen - günahkar hüseyin karatay ana Ahmet pakalın - Mushaflar ve bombalar hidayet karakuş - şeytan minareleri Turgut Özakman - diriliş 1915 inci aral - safran sarı orkun uçar - burak turna - metal fırtına adam faver - olasılıksız ismet bozdağ - darağacında bir başbakan robin sharma - koza kelebeği bilmez Charles den tex - bay miller solmaz kamuran - macar can dündar - yıldızlar çizgilerle yaşam - malcolm x andre marie schenkel - cinayet çiftliği melissa p - yatmadan önce 100 fırça darbesi Mehmet coşkundeniz- sen git aşk bana kalsın joe navarro - beden dili hüseyin kartal - deli gömleği ildefonso falcones- deniz katedrali can dündar - kırmızı bisiklet zülfü Livaneli - leylanın evi john hart - kızıl nehir Perihan mağden - herkes seni soruyor sahi mutsuz musun gürsel korat - taş kapıdan taç kapıya Kapadokya funda Kalaycıoğlu - nüveyre Victor hugo - sefiller amin maalouf - yolların başlangıcı peyami safa- fatih harbiye atattürk'ün yaveri cevat abbas gürer manga Shakespeare - othello sefa boyar - salladım tuttu
yemen türkler mezarlığı - mustafa Balbay metin kaçan - harman kaplan f1 hızlı okuma Turgut Özakman diriliş yakup kadri Karaosmanoğlu - yaban cengiz Aytmatov - beyaz gemi cengiz Aytmatov - dişi kurdun rüyaları osman aysu - tehlikeli cazibe can dündar - uzaklar sait faik Abasıyanık - semaver orhan kemal -cemile orhan kemal - avare yıllar reşat nuri Güntekin - bir kadın düşmanı agatha christie - sensiz bir ilkbahar geveze - sonsuz hikayeler,