Şimdi Ara

darkness 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    merhaba elimde bulunan ve oynamış olduğum ps3 oyunlarını satıyorum.

fiyatları düşük tuttum.
    alana hayırlı olsun

MEDAL OF HONOR WARFİGHTER---> SIFIRDAN FARKSIZ , ONLİNE KODU KULLANILMIŞ , İKİNCİ BÖLGE , KUTUSU KİTAPÇIĞI EKSİKSİZ VE 30 TL ( SATILDI)

SAİNTS ROW THE THİRD----> SIFIRDAN FARKSIZ , İKİNCİ BÖLGE ,ONLİNE KODU KULLANILMAMIŞ , KUTUSU KİTAPÇIĞI EKSİKSİZ VE 35 TL ( satıldı )

TERMİNATOR SALVATİON---> SIFIRDAN FARKSIZ ,KUTUSU KİTAPÇIĞI EKSİKSİZDİR. 20 TL

PAZARLIK MESAJLARI ATMAYIN CEVAP VERMEM. KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR.İSTEYENE KOMİSYONU EKLEYEREK İLAN AÇARIM.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna70 -- 14 Mart 2013; 16:16:24 >

REFERANS LİSTEM : burak_yıldız ,karahan_yel , rick_dangereus,III_Evil_Ryu_III,oky_the_one ,pantural,ua_erencan,fremanfedaykin,nosferatu' ,[S]aint ,exup ,Buzmavili,faho,nicknamebulamadim,dragonstory,iphone_onurk_

• pm
    karahan_yel -> Assassin's Creed Rev. Sorunsuz Alındı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.