Şimdi Ara

Sıfır araçta şartlı ötv indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sıfır araç alımında 5 yıl gibi bir süre içerisinde satılamaması koşuluyla devlet ÖTV indirimi yapsa sizce de fena olmaz mı ? Yok ben satarım diyen ÖTV tam ödesin. Böylece galerilerin 0 araç çekip tekelleşmesinin de önüne geçilir. Ticari araç alırken 5 yıl olayı gibi alt yapısını hazırlamaları zorda olmaz diye düşünüyorum.

Sıfır satışındaki azalma, ikinci elide darboğaza sokuyor ve kısır döngüye giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 16 Temmuz 2020; 13:49:56 >

• İhtiyacın var dara düştün satmak gerekiyor? O tip durumlar için ne yapılacak peki?
  • Sıfır araç satılmasında sıkıntı yok. Devlet ötvyi rahat rahat alıyor. Neden böyle bir şey yapsın? Böyle bir şey olsa bile firmalar zam yaparak ötv farkının bir kısmını iç etmeye çalışır veya sadece pahalı üst paketleri getirirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    alırken ödemediğin ötv yi ödeyip satacaksın. basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

alırken ödemediğin ötv yi ödeyip satacaksın. basit.
    dara düşmüş adam, paraya ihtiyacı olmasa arabayı satmaz, sen birde ötv'yi ödeyeceksin diyorsun.. paradoksal bir durum :)
  • Piyasada sıfır araç yok zaten bayiler boş ön siparişle araç satıyorlar. Bayiler dolu olsada satamasa dediğiniz olur. Ama şu anda zaten gerek yok bu tarz bir şeye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Dara düşen adam da hesaplasın onu bir zahmet. Her ağlayana devlet mi meme verecek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıfır araç fatura bedeli
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    alıcı ile anlaşıyorsun, bana önden ötv kadarını ver ötv yi kaldırıp satışa hazır hale getirelim sonra devrini al diyorsun satıyorsun.

kesinlikle kimseye tavsiye etmem.

ama ben kendim bu şekilde diş hekimi bir bayandan araç satın alacaktım, güvendim şahsen, kimse kimseye güvenmesin!, ama başka yerden borç bulunca satmaktan vazgeçti.

bana da güvenebilir herkes, kimseyi dolandırmak hak yemek istemem şahsen. çevremde herkes de güvenir zaten çok şükür.

bu şekilde yapanlar var alışverişini. alıcı kredi çekip alacaksa da güven olmasa olmuyor alışveriş, mümkün değil garanti etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Temmuz 2020; 14:13:34 >
    ihtiyaç kredisiyle satış şerhini kaldırıyorsun, kalan ötv yi ödüyorsun. sonra aracını satıyorsun.
  • Devlet aldığı vergiye bakar. Birkaç fakir araba alamıyor diye niye gelirinden eksiltsin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.