Hocam teşekkür ederim. Araç almadan önce sizin açtığınız konuyu görmüştüm. Yetkili servisin bu derece olmasına şaşırmıştım. Rs servis ve türevlerinden memnun olanda var lanet eden de emin olamıyorum maalesef. Google yorumlarının çoğu sahte zaten. Ya servise gidip hasar kaydını kabul edeceğiz yada rs ye gidip ne çıkarsa bahtımıza artık. |
Sıfır aracımla kaza yaptım. Yetkili servis-Özel servis sorunsalı (2. sayfa)
-
-
Tırnaklar kırık olabilir belki çok birşey söylemediler. Yarın gidip ayrıntılı soracağım. Stop aktif şekilde çalışıyor.
-
Yan çamurluk bisiklet çarptı. Avuç içi kadar yer göçük boyada bozulma yok.
Boyasız düzeltme yapacağız dediler.
Gittim auto king Bağcılar şubesi. İki kat boya atılmış. Kenarda boya kalıntıları mevcut. İçinde sigara içilmiş sonra fark ettim.
Satarken de mini onarım yapıldı boya yok demiştim. Ümran Exper burada boya var dedi. Alıcıya yalancı konumuna düştüm.
Bir daha auto king asla gitmem.
Stop kırık çatlak var mı? Exper zaten onay vermiyor kolay kolay.
Sigorta şişirilmiş denmesi en büyük yalandır.
Rs ile de bir görüşün.
Fotoğraf video çekin. Fatura alın. Kaskonuz sizin için işlemleri yapar. Karşı tarafa rücu eder.
Satışta ise dürüst olarak söylersiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam. Geçmiş olsun
-
Bence çok fiyat vermiş yetkili servis. Zaten en ufak ezilmede bile değişim diyorlar uğraşmıyorlar. İşçilik ile 130-140 yazarlar heralde. İyi bir avukat ile 20-25 bin değer kaybı alırsınız eğer yetkili serviste yapılır ise. Ankara’da iseniz avukat arkadaşım var. Ustada bulunur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracı bugün aldım. Orada baksaydım da keşke son kalan 4 bini vermese idim. Çok kötü yapmışlar. Sinir oldum. Boyanan tarafta kemer kuşak çizgileri yok ve dalgalı yüzey var.
Aşağıda ise boya olmayan taraf var. Kuşak çizgilerine bakın. Adam bir de bagaj tarafından parça kesmiş. Kestiği parçayı kaynatmamis bile. Farı tutan plastik vidalar uzun geldi diye normal somun takmış oraya. Valla rezalet. Rs servise gitsem iyiymiş.
Siz ne diyorsunuz saçma olmamış mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadan kaza çok etkilemez de bu kasko anlaşmalı servislerin kasap olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
yakın zamanda aldığım araçta far tampon panjur klima radyatörü kaput ve çamurluk değişmiş. hepsi yetkili serviste yapılmış. içim o kadar rahat ki, biliyorum sanayide yapılsa tampon kaynaklanacak. farlara yeni ayak çakılacak. klima radyatörü doğrultulacak. kaput macunlanacak. yetkili servis en azından işi "kitabına" göre yapıyor. derme çatma iş yapmıyor. bu gözler sıfır kaportada katoferezi bile kazıyan ustacıklar gördü sanayide. 1 yıla araba neden paslanıyor sorusunun cevabı sanayideki kasap kaportacılar.
-
Plastik aksamlarda işi bilen sanayi iyidir , bundan 5 sene önce geldi basima buna benzer bir kaza , yaptirmaniz 1 ayi buluyor, ikame araç kaskonuz da yoksa ugrastirirlar , karsi tarafin sigortasi sizin aracinizi yapip , tramer olarak işler , listedeki aksamlar için sigortalardan onay, mail cart curt takip etmeniz gerekir , experin ödeyeceği meblağ netleşince ona göre aksiyon alirlar.
2 dez avantaji olur , tramer işlenir , sigorta veya kaskonuz biraz yüksek cikabilir yenileme esnasinda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
RS veya Auto King'e araba vereceğinize, o aracı satın daha iyi.
-
Eğer parça değişimi vs durumu varsa yetkili serviste yaptır gitsin. Sadece onraım basit işler ise iyi bir usta halleder. Eğer bilindik birisi var ise. O da yoka yetkili servis en temizi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X