< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Fr yazmayı unutmuşum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Leon 1.5 Manuel FR 231binse, 1.0 DSG FR'de 231 olacaktır. |
308 allure sport İzmir kahyaoğulları bayiinde var yazılmıştı , az önce görüştüm yokmuş bilginize < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cam tavan önemli bir özellik olmadığı için(bana göre tabiii) sormadım bilgim yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yeni seat leonu beklemek mantıklı olacaktır. eğer beklemeyecekseniz, Skoda Scala 1.0 TSI Elite DSG veya Toyota Corolla HB 1.2 Dream MdS bakmak mantıklı olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.5 FR Manuel 231bin TL olacak ise sıraya yazılmak lazım. Cidden bu piyasada güzel bir fırsat olur. Galericiler uyanırsa onlar da 250 ve üzerine satılır kesinlikle.. |
Style Tech var mıymış peki? |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu ara al satçıların elinde çok araba patladı, riskli bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seat sarı sitedeki al satçıları üzdü. Şu an 109 tane sıfır ilan var 205 ile 349 arasında. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsimsizTurk -- 21 Ocak 2021; 10:43:55 > |
20 tanesi Manuel Seat Leon 1.5 EcoTSI ve en düşüğü 250 bin |
Kafalarına göre vergi dilimi yaratmışlar ve boşluğu doldurmuşlar. Tebrik etmek lazım fiyat alırken. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |