Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (2838. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 63 Misafir (21 Mobil) - 49 Masaüstü28 Mobil3 iOS5 Android
5 sn
288.966
Cevap
4.621
Favori
47.022.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1053 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 28362837283828392840
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris007

    ben araba fiyatlarının yükselmesindeki sebebi bu sürekli hergün sıfır araba alanlardan kaynaklandıgını düşünüyorum kurlarında yükselmesi bundan kaynaklı biraz.böyle olunca araç fiyatları yükseliyor yükselmesin diyede acele edip hemen alıyorlar.böyle böyle fiyatlar artıyor
    Benim gibi sıfır araba alanlarla alakası yok. Senin gibi başımızdakilere oy verenlerle alakası var. Doları 7 lira, Euro’yu 8.30 lira biz mi yaptık ? Ne bekliyordun ? Seat, Toyota, Renault, Honda arabayı sana bedavaya mı verecekti ? Allah’ım inanamıyorum ya, yaptığın yoruma bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris007

    Gidisata yenir bir duzenleme calismasi yapilacak gibi gorunuyor https://www.youtube.com/watch?v=FdivZ3Sumh4&feature=youtu.be
    Bu tasari ilk dillendirilmeye basladigi zaman soyledigim gibi,5 sene icin satilan araca yapilacak bu duzenleme piyasayi yukseltir.Amac darbe vurmak degil vergi almaktir.Ortada curuk yumurta varsa devlet bunu ayiklamaladir tum halka mal edemez.
    Ayrica 2.ele darbe vurmak istiyorsan sifir arac satimina 2. Elde total fiyattan %20 vergi koyarsin karaborsaciligin onune gecersin.
    Veyahut senede 1 araba satisi vergisiz dersin ehliyeti olmayana arac satisi yok dersin yine onune gecersin.
    O da olmadi otv’yi pesin olarak degil %60 otv’yi 5 seneye bolersin taksit taksit alacam dersin yine sifir isi yapan alsatci galerici birakmazsin piyasada.
    Ama sen 150 binlik teneke arabayi 150 bin vergi koyup 300’e satacaksin birde 5 sene icinde satarsan %20dersen birileri hop derler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nervo kullanıcısına yanıt
    Geçen gün gelen zamlar Euro 7.60’lardan 8’i gördüğü içindi. Şimdi de 8.40’a yaklaştığı için yeni bir “güncelleme” çok da mantıksız olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 6 Ağustos 2020; 2:50:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris007

    Siteler forumlar youtube facebook tum mecralarda Millet bagiriyor almayin kardesim artmasin elinde patlasin diye bas bas bagiriyor hic okumuyormusunuz
    Hocam mumkunse sen yorum yapma boyle bir mantik olabilir mi? Alsan da almasan da bu araclar mecbur pahalanacak. Maliyetlerinin tamamina yakini euro ve usd. Sen olsan mal satilmiyor diye ucuza verir misin. Arac fiyati ayni biz fakirlesiyoruz sunu kafaniza sokun nolur artik sagir sultan bile anladi durumu. Fiat egea bin lira zamlandi o sirada kur yuzde yedi civari yukseldi. Adamin yaptigi zam yuzde bir bir bucuk. Daha ne olsun. vergi duzenlemesi sart onu da yapmazlar. Cunku ekonomimiz vergiye dayali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Bu mantıkla mutfak ihtiyaçlarımızıda hiç almazsak fiyatlar yükselmez dimi kabahat gidip her gün ekmek alanda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su atmosferik araclara ‘performansli’ deniyor ama neye gore? 30 yil oncesinin turbosuz dizel motorlarina gore mi? Araci yukleyip, uzun yol yapip, klima acip rampa tirmaninca neler yasiyorsunuz ve sonra nasil performansli bu diyebiliyorsunuz cok merak ediyorum.. Biliyorum ve kullandim ki bu motorlar ile yuksek egimli ve uzun mesafeli yollarda yavas yavas vites dusersiniz, klimayi kapatmak zorunda kalip ustune 3. Vitese kadar dusersiniz yine de cekmez, cekmesi icin egimli yol oncesindeki duzlukte hizi 140-150 filan yapip hizinizi alip cikmaniz gerekir, bu sekilde yuksek hiz ile kaptirip gidersiniz ama bu seferde ceza yeme riski yuksek olur... Sehir ici 82 hiz siniri olan yollarda egimli ve uzun mesafeli kisim geldiginde eger erkenden onlemi alinmazsa yine 2-3 vites birden duser bu motorlar kaptirip cikabilmek icin.. Bu motorlara performansli diyebilmek icin daha once 1.0-1.2 atmosferik 70ps b segmenti arac filan kullanmis olmak lazim...

    Kimsenin bilmedigi bir cevher bulmus gibi soyleniyor😄 150-160 nm torklu bir motor, hem de bunu yuksek devirde ve sadece anlik veren bir motor her yolda cekmez arkadaslar cekmez, cekmesi icin aracin agirliginin 800-900 kg filan olmasi lazim... Cektirmek icin bagirta bagirta dusuk vites yuksek devirde kullanmak lazim.. Ha fiyati ucuz bu fiyata bu kadar kofte demek farkli, aga super gidiyor cok performansli siz bilmiyorsunuz demek farkli... Yalan onlar inanma diyen amca gibi bir durum var ortada 😅

    Ben mi yanlis hatirliyorum, toyota bu vvti motorlari 19-20 yil once tr piyasasina surmemis miydi? Hala ayni teknoloji degil mi? Benzer sekilde Honda bu vtec motorlari ayni donemlerde piyasaya surmemis miydi? Sahip olduklari teknolojiler 1.6 versiyonlarindan daha da eski olmasi lazim.. 20 yildir piyasada olan bu motorlarda hangi teknolojik gelisme oldugu dusunuluyor da cok iyi cekiyor deniliyor ben anlamadim..

    Corolladaki soylenen super performansli basti mi giden motor:
    1.6 valvematic
    132ps @ 6400rpm
    159nm @ 4400rpm

    Corolla hb deki daha yeni motor:
    1.2 turbo
    116ps @ 5200-5600rpm
    185nm @ 1500-4000rpm

    Ornek teskil etmesi acisindan, 3-4 yil once cikmis bir rakip marka motoru: (benzer beygirli ve hacimli olan daha gucsuz versiyonunu)
    1.5 tsi 130 act
    130ps @ 5000-6000rpm
    200 Nm @ 1400-4000rpm

    Avrupada satilmayan, tr-misir-bae vb. gibi ulkelerde satilan 1.6 motoru, trde bile c sedanlar arasinda en gucsuz ve en eski teknolojili-en dipteki 2-3 motordan birini iyi diye lanse etmek de ne bileyim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cholak.

    Bugün itibariyle fiyatı sabitledim Toyota Corolla için. Stoklar belli olunca telefonda görüşüp aracı ayırtmıştım. Ayrıntıları bugün yüz yüze hallettim.
    Bayii:Diyarbakır
    Aracım: COROLLA 1.6 Flame Multidrive S
    Renk: Sedef beyaz
    Aksesuar: Karter koruma, seramik kaplama, garanti uzatma falan. İstemesem de zorunlu tutuldu.
    Liste fiyatı 189.750 ama aksesuarlarla 194.000 anlaştım. Fiyat sabitlendi. Eylül'ün ilk haftası teslim edilecek.
    Hayirli olsun su piyasada alinabilecek en mantıklı aracı almissiniz lpgye uyumlu sorunsuz bir motor konfor odakli sorunsuz bir sanziman 2019 yilinda cikmis yepyeni ve bugune kadar cikan en spor kasa gule gule binersiniz insallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nervo kullanıcısına yanıt
    ne alakası var hocam sıfırı 110 olan araca bu fiyatlar yazılabilir mi ki bayilerde hala varken
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Tamamına katılıyorum, atmosfrerik motor ciddi pişmanlıktır. Taksiciler bile kullanmıyor artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rdr

    Goldman Sachs 12 aylik altin tahminini 2000 dolardan 2300 dolara revize etti.

    Para basmalar ve salgin devam ettigi surece altina devam gibi.
    Aynen oyle. Pandemi oldugu surece sirketleri kurtarmak icin para basilir. Baailan paranin bir kismi altina goder. Altin artar. Arti olarak dunyada bilinmezlik var ve insanlarin tasarruflari artti. Buda altina gidiyor. Pandemi belirsizligi bitmeden altin dusmez.

    Goldman, merylinch... 1800 dolar tahminindeyken 2020 icin. Ben twt.da 1925 yazmistim mart ayinda. 2021 icinde 2500-2600. Simdi amerikan bankalari 3000 dolardan bahsediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselelkn -- 6 Ağustos 2020; 7:12:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris007

    Siteler forumlar youtube facebook tum mecralarda Millet bagiriyor almayin kardesim artmasin elinde patlasin diye bas bas bagiriyor hic okumuyormusunuz
    Aslinda yorun yapmayacaktim ama dayabamadim. Sky_walker yukarida yazmis zaten.

    Isim geregi surekli fabrikalarin ve esnafin icindeyim. Gecenlerde bir madene gittim. Fabrikanin arkasindaki dagdan is makinalariyla taslari cikariyor. Sari damperli kamyonlara yukleyip birkac km. Yakinindaki fabrikaya getiriyor. Orada taslari un ufak ediyor. Yaptigi is bu kadar. Dagdan cikardigi tas bedava. Yani hammadde parasi yok. Ama urettigi urune surekli zam yapmak zorunda. Neden? Bedavaya aldigi seyi parayla satiyor virde surekli zam yapiyor "VATAN HAİNİ" . son cumleyi o soyledigin mecralardakilerin kafasiyla yazdim. Bu firmanin iş makinasi ve kamyonlari dizel yakitla calisiyor ve doviz arttikca yakit masrafi surekli artiyor. O is makinalarini ve kamyonlari kullananlarin maasi asgari ucrette olsa artiyor. Taslari fabrikada un haline getiren makinalar elektrikle calisiyor ve elektrik her yil neredeyse %50 artiyor. Cunku elektrik ureten firmalarla dolar kuru uzerinden anlasildi. Yani bu fabrikanin elektrik faturasi devasa ve surekli artiyor. Doger maaraflarini gectim. Hammaddesi bedava olan firmanin bile maaraflari kur yuzunden surekli artiyor ve zam yapiyor. Allahin tasi her gun zamlaniyor.

    Altin, elmas vs. Neden degerledir. Az bulundugu icin
    Senin harika bir zekan vardir, isinde supersindir 50 bin tl maas alirsin neden? Senjn gibi adam bulunmadigi icin yuksek.maas alirsin. Yani az bulunan degerlidir.

    Turkiyedede doviz azaldi. Merkez bankasindaki paralar 3 yilda yaridan fazla azaldi. Olan paralarda ozel bankalarin karsilik icin ayirdiklari. Aslinda merkez bankasinin kasasinda para yok aksine borcu var. Yani kasa ekside.

    Turizm.yok, sanayi yok, ihracat yok, yabancilar korkup gidiyor. Ozetle doviz yok. Olmayan seyde kiymetlenir ve artar. Bu kadar basit.

    Dovizin fiyati 2 ulke arasindaki satin alma paritesine gore belirlenir. Yani turkiye enflasyonu ile abd enflasyonunu kiyaslarsin doviz o oranda artar. Yani enflasyonunolmasi.dovizi arttirir. Dovizin artmasi enflasyonu arttirmaz. Buna "satin alma.gucu paritesi" denir.

    Ozetle o yorumlari yapan kusbeyinliler yuzunden bu haldeyiz. Onlar bilgisizligi ve verdigi oylar yuzunden sen araba alamiyorsun. Birak araba almayi o.yorumu yapanlar bu yil bitmeden ac kalacak. Ben giderim parami altin ve doviz yaparim. Tatile 2 hafta degil 1 hafta giderim.. 5 yildizli degil 4 yildizli otele giderim. Su anki nakit birikimimle premium markalardan birini kredisiz rahat alabilirken gider en ucuzlardan birini ecosport alirim, gerisini altin ve dovizde bekletirim. Yani bana olacak.olanla o yorum yapan zeka ozurlulere ayni sey olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselelkn -- 6 Ağustos 2020; 7:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Midnightmrt

    ne alakası var hocam sıfırı 110 olan araca bu fiyatlar yazılabilir mi ki bayilerde hala varken
    BAyilerde yok ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokselelkn kullanıcısına yanıt
    Dostum düzdünyacı bunlar anlatamazsın, almanyada 10bin euroya satılan dacianın burda 140bin e satılmasının sebebi fırsatçı bayiler, dışj güçler, lobiler, ülüminati, rockefeller, rothschild, tapınakçılar vs
    Hatta biraz daha zorlarsan seni bile suçlayabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 6 Ağustos 2020; 8:55:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokselelkn kullanıcısına yanıt
    Temmuz ayi enflasyonu dusmus.ama dolar gecen aya gore 6.70lerden 7.20lere geldi.enflasyon dusuyorda kur nasil artiyor.sen enflasyonun dustugune inaniyormusun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Bu konuda boyle cok arkadas var. Almayin arkadaslar almazsaniz araclari hayrina verecekler.

    Almaktak vazgectiginiz araclari bana paslayabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myway20 M kullanıcısına yanıt
    Eeee "maliyetler artiyor kur yukselei bizde zam yapmak zorundayiz"hadi canim.bizde yedik arz talep meselesi kardesim talebin oldugu yerde fiyatlar artaaaaaaar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 6 Ağustos 2020; 9:17:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azor Ahai

    Joy paket hocam.

    Alıntıları Göster
    Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Boyle dahacok yorum varda buraya sigmaz.1tane çektim.buda yeter sana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 6 Ağustos 2020; 9:22:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris007

    Eeee "maliyetler artiyor kur yukselei bizde zam yapmak zorundayiz"hadi canim.bizde yedik arz talep meselesi kardesim talebin oldugu yerde fiyatlar artaaaaaaar
    Kime oy verecegini bilmiyorum ama Allah rizasi icin oy verme. Ulkenin geleceginde etkili olma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dndd

    Dostum düzdünyacı bunlar anlatamazsın, almanyada 10bin euroya satılan dacianın burda 140bin e satılmasının sebebi fırsatçı bayiler, dışj güçler, lobiler, ülüminati, rockefeller, rothschild, tapınakçılar vs
    Hatta biraz daha zorlarsan seni bile suçlayabilir
    Haklisiniz.Ulkenin yonetiminde oylari var. En kotu tarafi bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselelkn -- 6 Ağustos 2020; 9:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 28362837283828392840
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.