< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (3468. sayfa)





























-
-
Hanımla araç yenilemeye niyetlendik. Donanim ve otomatik vites olarak 308 allure sportu beğendik liste fiyatida fena değil hesap kitap yapip alalim dedik. Ta ki uyanik vatandasi her firsatta kandiran bayi ler ile tanışana dek.
Hangi bayiyi arasam ya araç yok yada 250 260 li rakamdan bahsediyorlar. Yahu diyorum liste fiyati 229 bu fark ne. Yok seramik yok koruma paketi yok cam tavan vs sayiyor. Bizi birşey bilmiyor sanıyorlar saydıklari donanimlar zaten standart diger koruma vs de etmez o kadar. Sinirlendim şikayet ettim merkeze. Üzerine kalkıp ankara gorala gittim. Bi tane araç varmıs takasa özel mis lutfderlerse 260 dan birakirlarmis. Dedim o saattiginiz fiyata fatura kesecek misin. Mirin kirin ediyor. Sikayet edecem sizi dedim mudurunuzle gorusecem dedim. Geldi birisi yok arac yokmuş da yok araç o saydiklari paket ile geliyormuş da. Siz bi yandan galericiler bi yandan vatandasi mahvettiniz dedim. Bagirip çıktım. Adamlar da yüzsüzlesmis artık sikayet falan kimin umrunda. Devran döner bu fiyatlar ile daha ne kadar satacak lar merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ cpu:Ryzen 5 1600x- CM MasterLiquid 240 Cooler**gpu:Asus RX480 8GB Strix Gaming Oc**
mb:MSI x370 Gaming Pro Carbon**case:Phankteks P400s Black/White Thermaltake Riing fans**psu:Corsair CX850M**ram:16GB (8*2) Corsair 16 Gb DDR4 2400MHZ**hdd:Samsung 860 Evo 500 GB SSD + Adata SX8200 512 GB M2**monitor:AOC AGON 27" AG273QCX**headset:Hyper X Cloud II**
Mobile:Xiaomi Mi A2 Lite 64GB Gold
Game: PS4 PRO 1 TB White
Car:Peugeot 308 2021 Allure Sport Red.
-
Honda acaip fiyat çekiyor aksesuar adı altında liste fiyatları yalan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şu zamanlar ev zamanı olabilir
Zamanında 1500gr altına aldığımız ev şuan 700gr altına alınabiliyor.
2013 de keşke ev almasaydım şimdi alsaydım diyorum.
Param altında kalsaymış.
Araba satılıp ev bu devirde mantıklı. Evler şuan araba ile aynı fiyata satılıyor.
1 golf 1 ev alıyor felan vb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Vade kaç hocam 48 ay çekeceğim en uygun taşıt kredisini arıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: boras06
Hanımla araç yenilemeye niyetlendik. Donanim ve otomatik vites olarak 308 allure sportu beğendik liste fiyatida fena değil hesap kitap yapip alalim dedik. Ta ki uyanik vatandasi her firsatta kandiran bayi ler ile tanışana dek.
Hangi bayiyi arasam ya araç yok yada 250 260 li rakamdan bahsediyorlar. Yahu diyorum liste fiyati 229 bu fark ne. Yok seramik yok koruma paketi yok cam tavan vs sayiyor. Bizi birşey bilmiyor sanıyorlar saydıklari donanimlar zaten standart diger koruma vs de etmez o kadar. Sinirlendim şikayet ettim merkeze. Üzerine kalkıp ankara gorala gittim. Bi tane araç varmıs takasa özel mis lutfderlerse 260 dan birakirlarmis. Dedim o saattiginiz fiyata fatura kesecek misin. Mirin kirin ediyor. Sikayet edecem sizi dedim mudurunuzle gorusecem dedim. Geldi birisi yok arac yokmuş da yok araç o saydiklari paket ile geliyormuş da. Siz bi yandan galericiler bi yandan vatandasi mahvettiniz dedim. Bagirip çıktım. Adamlar da yüzsüzlesmis artık sikayet falan kimin umrunda. Devran döner bu fiyatlar ile daha ne kadar satacak lar merak ediyorum.taksicilerin 5 milyon oy alıp seçilmiş belediye başkanını RANT için tehdit ettiği bir toplumda bunlar artık normal karşılanıyor kendilerinde bunları hak görüyorlar ama mücadele sürecek birilerini adam edeceğiz!
_____________________________
-
250.000- 300.000 tl paraları nasıl biriktiriyorsunuz :(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2015te 165e aldığım evi 270e sattım.
Altın gramı 105falandı. Şimdi uçmuş durumda. Direk altın fiyatı baz alınarak kıyaslamak da doğru değil, genelde kredi ile alınıyor. Altını bozdurup trink ev alıyorsa ancak o zaman kıyaslanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
Hocam kamiq için iyi fiyat dedik de bugüne kadar pek duyulmayan bir rakam. Siz yine de bi ekspertize felan sokun o aracı :)
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cdumanBen de Eylül ikinci haftasında allure sport için yazıldım fakat bana da kota kalmadı hocam, Ekim sonu gelen bir style tech ayarlamaya çalıştığını söylemişti satış temsilcisi bu hafta en son görüştüğümde. Style techte olmayan bana göre kayda değer donanımlar: full led farlar ve anahtarsız giriş-çalıştırma. Navigasyonu ben çok önemsemiyorum carplay/android auto olduktan sonra kullanılacağını düşünmüyorum. Bunların haricinde bir de cam tavan ile geri görüş kamerası farkı var fakat bildiğim kadarıyla ama gelen tüm style techler bu iki opsiyona sahip olarak geliyor zaten, en azından konuştuğum tüm temsilciler bu yönde bilgi verdi.
Hocam anahtarsız giriş ve navigasyon(zaten telin navigasyonu kullanıyorum arabamda olsa da) benim için önemli değil de Led far olsun isterdim tabii ki ama yapacak bir şey yok. Size bile kota kalmadıysa bana imkansız zaten 20 gün var arada, bir de siz ne kadara anlaştınız acaba bayiyle?
Cam tavan ve geri görüş opsiyon olarak görünüyor ama hepsi o şekilde geliyor diye biliyorum ben de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Burası yine ekonomi - yatırım forumuna dönüştü !
_____________________________ -
Arkadaşlar autoclub 20:00 da canlı yayını var youtube üzerinde katılımcılar
Halit Bolkan, Emre Özpeynirci, Çınar Noyan, Erol Şahin, Okan Altan, Turgut Yüksekdağ
galericilere araç satışı ve zorla aksesuar satışı hakkında yorum kısmına birkaç soru belirttim sizlerinde yorum atarak desteğini bekliyorum.
_____________________________
-
Hocam tamamen aynı fikirdeyiz. Style tech alırsam aklımda kalan tek şey led farlar olacak, sordum çünkü sonradan da takılmıyormuş serviste. Ben de maalesef fiyatı sabitletemedim, kapora verdiğimde liste 210 bin idi şu an 223 bin. Satış temsilcisi araba gümrüğe girmeden hiç bir şey diyemem diyor fiyat için, öylece bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 8 Ekim 2020; 17:34:23 >_____________________________ -
Dolar 1.85-2tl idi
Euroda o civarlarda
Altın 80tl
Yani 1500gr altın degilde euro dolarda kalsaydı
65.000$ ederdi
65.000 dolar 1 ev 1 araba bile alırdı şuan bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1.5 sene once sıfır corolla alirken ötv hurda indirimi biterse bayiler yanariz diye agliyordu. o zaman peynir ekmek gibi araba satiyorlardi. sonra corona girdi simdi arz talebin altina kalinca bayiler yine kral oldu. burada bir arkadas vardi forumda her firsatta bayileri savunuyordu. bayiler güzel düzen kurmus aksesuar ayagına milleti dudukluyorlar el altından galerilere araç satıyorlar. her durumda da vatandasin yararina birsey yok onu anlıyoruz biz hep altta kalan taraftayiz.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cdumanHocam tamamen aynı fikirdeyiz. Style tech alırsam aklımda kalan tek şey led farlar olacak, sordum çünkü sonradan da takılmıyormuş serviste. Ben de maalesef fiyatı sabitletemedim, kapora verdiğimde liste 210 bin idi şu an 223 bin. Satış temsilcisi araba gümrüğe girmeden hiç bir şey diyemem diyor fiyat için, öylece bekliyoruz.
Hocam liste fiyatı 283 görünüyor şu an, ben mi yanlış yere bakıyorum acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
C5 icin de yazin lutfen kronik hatalari . Su alma , boya atmasi, multimedia kapamasi vs. hatta bir arkadas o kadar para verdik , servis sifir arabaya bildigin silikon sikip yolladi demisti. 2017 golf u 2,5 yio kullandim, sunroof dan hic su almadi. Bakimda kontrol ettirttim ve gerekli bakimini yaptirdim .
c5 e bende baktim , al beni on numara ama ya sonrasi. Keske bu kadar elestiri alan. Vag grubu kalitesi yakalasa. Nerde . 508 baktik , gorunus cok etkileyici, ama ic malzeme kalitesi bazi yerlerde 10 numara bazi yerlerde 301 seviyesinde malesef, passat almak zorunda kalmistik daha bos olmasina ragmen .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cdumanHocam bunu görmüştüm de bu fırsat aracı muhabbetini anlamadım hiç. Bayileri aradığımda da sormuştum hiçbir bayide fırsat aracı kalmadı gibisinden cevap vermişlerdi, kafam karıştı iyice :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben bu fiyattan sattıklarını düşünmüyorum, bence size satmamak, daha doğrusu bu fiyatı kabullenmenizi sağlamak için yapıyorlar. Sonra aracı belki 10-15 fazlasına, belkide satış danışmanının 3-5 aldığıyla galeriye veriyorlar, galeri de 15-20 fazlasına satıyor. Yani size 360 deyip galerideki 330-340 fiyatını kabullenmenizi sağlıyorlar.
Benim gittiğim bir Honda bayisi kendi söyledi galeriye veriyoruz diye.
Ben ilanlardaki yüksek fiyatlardan yakınıp yazıyorlar ama satamıyorlar dedim, o da bizim verdiğimiz galeri satıyor, bizden 213’e(o zamanki fiyat) alıyor 250 üstü satıyor dedi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X