Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (2571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: furkan4045 , wehby , scorpit Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 48 Misafir (8 Mobil) - 43 Masaüstü8 Mobil
5 sn
362.167
Cevap
6.171
Favori
62.876.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1238 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 25692570257125722573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Poloya gttiğimden kur dalgalanmasından fiyat alamamıştım. Fiesta bence polodan daha pahalı olmaz diye düşünüyorum marka olarak ww daha iyi. Sizin baktığınız dizel miydi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 0tyldrm0 kullanıcısına yanıt
    hertürlü dümen var 284 e verceklerı zannetmıyorum verseler bıle 30 40 bın artıs var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TylerDurdenli

Poloya gttiğimden kur dalgalanmasından fiyat alamamıştım. Fiesta bence polodan daha pahalı olmaz diye düşünüyorum marka olarak ww daha iyi. Sizin baktığınız dizel miydi?
    Benim 1.0 Comfortline benzinli DSG.

Şuanda karşılaştırıldığımızda da daha yüksek görünüyor Ford fiesta.
    Şuan karşılaştırmak ne kadar doğru bilemiyorum ama;
    Ford fiesta - 171.000
    VW Polo - 157.000

2019'da;
    Polo - 135.000
    Fiesta - 155.000 gibi bir liste fiyatı vardı.

Bu arada arada ciddi donanım farkı vardı, Fiesta çok daha dolu bir araç.
  • Skoda Karoq 1.5 TSI için bugün kaparo yatırdım, eylül ortası gibi teslim alacağız inşallah.

Hiç bir bayide araba yok, kaç gündür araba sorduruyoruz o kalmadı şu kalmadı tek söylenen bu.

Galericilerin elinde bir sürü araba var, nasıl dümen çevirip alıyorlarsa artık, yazık milletimize.
  • Developer61 D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın çok güzel araba.
    Ne kadara almıştınız acaba bir de paketinizi yazar mısınız?
  • powersky kullanıcısına yanıt
    Birini dolar birini euro almissiniz yanlis olmuş. Dolar 5.6 idi o tarihte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fictionpulp F kullanıcısına yanıt
    Tamamda araba almanyadan geliyor euro hesaplıyorum

207,000/6,30 =32,857

32,857x7,71= 253.00

Ne çok doğuş oto sevdalısı var be kardeşim bu kadar kör olmayın...

• 0tyldrm0 kullanıcısına yanıt
    Liste fiyatı 341400 tl olan araca 284k fiyat vermesi pek mantıklı gelmedi bana. Emin misiniz bu fiyattan?

Bir de ek olarak arkadaşın paylaştığı fiyat da 10 ay önceki liste fiyatı.
    Her türlü doğuşun fiyat şişirmesi var ortada. Bunu görememek için kör olmak lazım.
    Bu arada bu şişirmeyi yapan tek doğuş da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 4 Temmuz 2020; 23:47:53 >
  • meceng M kullanıcısına yanıt
    Arkadaş kuru 6,29 dolar yazmış ama o euro olacak.

Bu durumda 09/2019' da 32.893 eurodan satılmış. (vergisiz fiyatı, %50 ötvli, 18.584 euro)

@0tyldrm0 verdiği fiyata göre şu an (284.000TL) 36.835 euro fiyattan satılıyor. Tabi muhtemelen fiyat garantisi verilmiyordur. (vergisiz fiyatı, %60 ötvli, 19.510 euro)

ÖTV farklarını da düşünürsek (vergisiz fiyatlardan) euro cinsinden artış %5 gibi oluyor.

Otomobil fiyatlarının yeniden halkın ulaşabileceği seviyelere nasıl gelir? Şu an bu konu ile ilgili yorum yapmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Liste fiyatı 341400 tl olan araca 284k fiyat vermesi pek mantıklı gelmedi bana. Emin misiniz bu fiyattan?

Bir de ek olarak arkadaşın paylaştığı fiyat da 10 ay önceki liste fiyatı.
    Her türlü doğuşun fiyat şişirmesi var ortada. Bunu görememek için kör olmak lazım.
    Bu arada bu şişirmeyi yapan tek doğuş da değil.
    Hocam siz hiç evinize alışveriş yapıyor musunuz marketten falan? Eğer yapıyorsanız geçen yıla göre fırlayan fiyatların da şişirme olduğunu mu düşünüyorsunuz? Enflasyon yüzünden artmış olabilir mi acaba herşeyin fiyatı? Sadece araçlara zam gelmedi , yüzdeye vurursanız satın aldığınız herşeyin fiyatı hemen hemen benzer oranlarda arttı. Ha bu artış 10 liralık domateste 3-4 lira olur, 100 binlik arabada 30-40 bin olur. Fiyatlarda şişirme falan yok yani, sizin paranızın değeri düştü bunu görün artık. Yoksa iki gün sonra da ekmeğin fiyatını şişirdiler diyeceksiniz alamayacak hale gelince...

• murmuro M kullanıcısına yanıt
    Aynen şişirme yok çok uygun veriyor bayiler

• Arkadaşlar sıfır suv crossover araç düşünüyorum şuanki aracım 2007 model audi a6.Aradığım özellik panoramik cam tavan+otomatik vites az da olsa konfor.
    Ford ecosport
    Kia stonic
    Opel crossland
    Seat arona
    Hyundai kona arasında hangisini önerirsiniz?
    Max bütçe 220000₺

• Hiç kimsenin aklına gelmeyen 4 işlem ile büyük oyunu gören ve bozan arkadaşları tebrik ediyorum. Araç almayarak bu sürece yapacakları katkıların da nesiller boyunca unutulmayacağı kanısındayım.

------------------------------------------

Hyundai Kona
  • powersky kullanıcısına yanıt
    Cevap yazmaya gerek yok, nasılsa okumazsınız, sizin anlayacağınız dilde yazacağım, evet fiyatlar Uygun değil, ama daha da şişirme olacak, fiyatlar daha da şişecek, ve siz bundan sonra araç alamayacaksınız

• murmuro M kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, bol şans :-)))??

• rdr R kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajımda belirttiğim gibi liste fiyatı ile liste fiyatı karşılaştırması yapmak lazım.
    284k indirim varsa, 2019 Eylül deki indirimli fiyatı baz almalıyız.

Liste fiyatından baktığımızda 341400 / 7,72 / 1,18 / 1,6 = 23423 Euro yapar.

23423-18454=4969 Euro fark var.
    4969/18454=%27 fark var .

Bir de bana laf atan ve markete gidip girmediğimi yazan arkadaşım. Burda enflasyon ile ilgili bir durumdan bahsetmedim. Gereksiz örnekleme ile konuyu uzatmanın manası yok.
    Fiyat şişirmesine dikkat çekmiş bir arkadaşımız ben de onu alıntıladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: abormen

Bayilerde araç yok ama galerilerde her modelin sıfırı bolca var, tek fark % 10-20 zamlı. Vergi müfettişlerinin ilan sitelerinden ve bizzat kontrol edip bu durumu tutanak altına aldıktan sonra rekabet kurumuyla birlikte; piyasa bozucu eylem ve suni piyasa oluşturmak amaçlı kartel oluşturmaktan 5-10 milyon usulsüzlük cezası + hapis cezası uygulamaları lazım. Bayiler de eğer bunlara araç satıyorsa onlarada yüklü cezalar kesmek lazım. İş daha da ileri giderse bu olay terör eylemine bile sokulabilir bu suç çünkü örgütlü hareket var.
    Terör. Yok artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: powersky

2.elde kasko değeri tavan fiyat olarak belirlencek kesin bilgi arkadaşlar 2 3 hafta bekleyin öyle alın
    Hiç inanmadım.

• Erdoğan faiz düşüşü ile otomobil satışlarında patlama var dedi bugun. Hala indirim bekleyen varsa pes. Ayrıca ülkenin şahlanışını bu defa durduramayacaklar diye ekledi. Alın beyler ne alıyorsanız alın patlayacaz büyük ihtimalle. Şahlanan genelde bize doğru oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hijacke-R kullanıcısına yanıt
    Ben maalesef hemen hemen liste fiyatından aldım kampanyalı.
  • 
Sayfa: önceki 25692570257125722573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.