Şimdi Ara

SIFIR ARAÇLAR -FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2026 (21722. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 73 Misafir (11 Mobil) - 69 Masaüstü13 Mobil
5 sn
434.493
Cevap
6.932
Favori
76.492.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1353 oy
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş

Dogus Kartal

Sizin yazdıklarınıza ilave olarak OBC cihazının arızalanması, 12V Akünün bitmesi, klima sistemi arızaları gibi arızaları da sık sık okuyorum maalesef.

Ama bunun yanında 150.000 KM devirmiş bir T10X videosu vardı, balataları bile sıfır gibi, alt takımda en ufak bir ses yok, kaportası çok iyi durumdaydı. Yani açıkçası sağlam bir araç yapıldığı belli, ancak "akıllı cihaz" olarak lanse edildiği için elektronik/yazılım çok fazla şeyi var ve yeni doğmuş bir marka olarak bunun sancılarını çekiyor. Okuduğum kadarıyla da Togg servisleri bu konuda gerçekten çok iyi niyetliler ama araç sayısı o kadar fazla ve servis sayısı o kadar az ki süreler uzayabiliyor. Servis sayısı arttıkça, yeni araçlar üretildikçe bu sorunlar da azalacak, buna eminim.

Yani sözün özü, bu araca koyu bir muhalif olarak bakmazsanız, henüz 3-4 yaşındaki bir markanın son derece başarılı olduğunu görürsünüz. Ben işe böyle bakıyorum açıkçası.

Ama şimdi gelelim sizin dediğiniz meseleye. Ben acayip pimpirikli bir adamım. Kafaya takmam, onunla yaşarım resmen. Acaba bu sorun nereye kadar gider, başka sorun çıkacak mı, yolda giderken küt diye ekran giderse ne yaparım gibi ne ararsan var bende. 46 yaşında biri olarak bunların çoğunu törpüledim aslında ama huy işte kolay kolay da çıkmıyor :)

Bir de tabi aracın bizim tek aracımız olacak olması, çoğunlukla eşimin kullanacak olması da ayrı bir endişe kaynağım. Ben yazılıma, elektroniğe yatkım bir adamım, kafayı taksam da bir şekilde yapar geçerim onları ama eşim öyle ekran kapanırsa ne yapar bilmiyorum :)

Eşime Tesla'da kullandırdım. Dışarıdan çok büyük göründü gözüne ve acayip çirkin dedi :) ama kullanınca, o akışkanlık, o yazılım mühendisliği, o sadelik hoşuna gitti. Orada da başka bir dert, bayi de Premium ile Standart'ı yanyana gördüğünüzde bundan bir sene önce Premium alabilecek parayla Standart'a bakınca kendinizi dolandırılmış hissediyorsunuz :) Bu sefer de acaba 2024 Legacy mi baksam diyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekonline -- 19 Ağustos 2026; 11:38:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    x (formerly twitter)
    Hakan Dogu (@HakanDOGU) on X
    https://x.com/HakanDOGU/status/2089777222101987650

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar togg da şimdi sipariş verince kredi ne zaman kullanıyoruz ?
    T10x batarya ve t10f batarya arasında fark mı var ? Forumu okudukça insanın kafa karışıyorç

Zamanında Tofaş kuş serisi nasıl memleketin temel ulaşım aracı olduysa, Togg da bir nevi günümüzün erişilebilir halk/aile otomobili haline geldi; her yerde görülmesinin asıl sebebi bu. Bugün sunulan kredi avantajlarıyla insanlar 1.5 milyon bandında Clio veya eski model araçlara sıkışmak yerine, iyi kötü geniş, konforlu bir C-SUV/aile aracına yöneliyor.

Emin olun kullanıcıların büyük bir kısmı yolda kalmadığı sürece yazılımsal ufak tefek pürüzleri dert bile etmiyor.

Teknoloji ve yazılım tarafında bir Tesla ile kıyaslanamaz (eski bir Juniper kullanıcısı olarak bunu çok net söyleyebilirim), fakat süspansiyon, yalıtım ve mekanik konfor anlamında Togg bariz şekilde daha üstün hissettiriyor.

Ben şu an yeni T10F LFP bataryalı versiyonunu kullanıyorum; tüketimi biraz yüksek olsa da yüksek şarj hızı ve batarya kapasitesi sayesinde menzil fazlasıyla yetiyor, yurt dışı uzun yolda da hiçbir sorun yaşatmadı.3500 km de araç

iktidarda hangi parti olursa olsun bu ölçekteki yerli sanayi ve teknoloji adımlarının desteklenmesi şart. Yeter ki marka siyasi bir propaganda aracına dönüştürülüp gereksiz yere yıpratılmasın

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

truomore uygulamasından sipariş verdiğiniz de aracınız üretilmeye başlanıyor üretildikten sonra 2 hafta içinde size proforma fatura gönderiliyor

bu proforma fatura ile beraber anlaşmalı bankalardan kredinizi kulllanabiliyorsunuz

tek batarya tipi var artık sadece lpf kafanız karışmasın .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

4 çekerler nmc değilmi hala

Bugün togg müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bugün itibariyle 1 milyon 0 faizli kredi için ağustos siparişleri yetişmez dediler. Yani bugün sipariş veren eylül kampanyası ne olacak ise ondan yararlanır dedi.

onlar halen nmc de tercih eden az olduğu için diğerlerini belirttim

Tek tek inceledim:

2025 E-Class: Hataya neden olan parca tekerin kamberinde bozulmaya neden olabiliyor. Teker kopmasi gibi bir durum yok. En fazla bu arabaya bi sey oldu sanki diyerek saga cekersiniz

2019-2021 A-B class: Bu hata bir anda ortaya cikmaz. Yillik bakimlarda buna karsi onlem almamak agir ihmaldir. Kaldi ki bu konuda sorun yasayan bir arac da olmamis. Marka kendi ic testlerinde o seri uretimler icin potansiyel zayiflik farkedip onlem almis

2020-2021 x5-x7: Bu da 2025 e-classtaki gibi bir etkiye sahip yine tekerlegin bagimsizligini ilan ettigi bir durum degil

2018-2020 mercedes saft kirilmasi: Motordan yere guc aktarimi ile ilgili

2021-2026 7-serisi: Motordan yere guc aktarimi ile ilgili

Her durumu isim benzerligi nedeniyle ayni sekilde ele almamak gerekir. Gunumuz otomobilleri de duzgun uretildiklerinde, cok buyuk oranda tekil kusurlarin hayati riskler ortaya cikarmasini engelleyecek guvenlik yaklasimlari ile uretilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aracınızın LR sıfırı 3650, SR olsaydı fiyatı 3450-3500 falan olurdu sanırım farazi konuşmak gerekirse. Aracınızı 2250 civarına satmayı düşünüyorsunuz ve bir sürü özellik kaybederek üstüne de 250 bin verip yenisinin boşuna gecmek istiyorsunuz.
    Zor karar bir şey diyemedim.

aynen hocam yetişmez muallak artık eylülde ne olacağı

Lecasy modeli. Premium degil

Lecasy değil Legacydir o. Ayrıca ben farklı bir şey mi söyledim? Legacy SR in dengi Premium Juniper SR dir, o da geçen yıldan beri TR ye gelmiyor, Premium Juniper LR var şu an veya arkadaşın almak istediği Boş dediğimiz Standart Model Y var. Siz ne demek istediniz tam olarak?

1 milyon ağustos başında başladı şu saatten sonra sipariş verenler eylül ayındaki kampanyadan krediyi alırlar

Kredisiz kimse yüzüne bakmaz zaten. Sip verin olmazsa iptal edersiniz.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.