|
Dogus Kartal |
|

mendor
,
samyrts
,
bitirgic
,
Şair-i Maderzat
,
Şair-i Maderzat
,
msb2005
,
Kangaroo61
,
emrahblk1010
Daha Az
13 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
Dogus Kartal |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekonline -- 19 Ağustos 2026; 11:38:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Zamanında Tofaş kuş serisi nasıl memleketin temel ulaşım aracı olduysa, Togg da bir nevi günümüzün erişilebilir halk/aile otomobili haline geldi; her yerde görülmesinin asıl sebebi bu. Bugün sunulan kredi avantajlarıyla insanlar 1.5 milyon bandında Clio veya eski model araçlara sıkışmak yerine, iyi kötü geniş, konforlu bir C-SUV/aile aracına yöneliyor. Emin olun kullanıcıların büyük bir kısmı yolda kalmadığı sürece yazılımsal ufak tefek pürüzleri dert bile etmiyor. Teknoloji ve yazılım tarafında bir Tesla ile kıyaslanamaz (eski bir Juniper kullanıcısı olarak bunu çok net söyleyebilirim), fakat süspansiyon, yalıtım ve mekanik konfor anlamında Togg bariz şekilde daha üstün hissettiriyor. Ben şu an yeni T10F LFP bataryalı versiyonunu kullanıyorum; tüketimi biraz yüksek olsa da yüksek şarj hızı ve batarya kapasitesi sayesinde menzil fazlasıyla yetiyor, yurt dışı uzun yolda da hiçbir sorun yaşatmadı.3500 km de araç iktidarda hangi parti olursa olsun bu ölçekteki yerli sanayi ve teknoloji adımlarının desteklenmesi şart. Yeter ki marka siyasi bir propaganda aracına dönüştürülüp gereksiz yere yıpratılmasın |
|
truomore uygulamasından sipariş verdiğiniz de aracınız üretilmeye başlanıyor üretildikten sonra 2 hafta içinde size proforma fatura gönderiliyor bu proforma fatura ile beraber anlaşmalı bankalardan kredinizi kulllanabiliyorsunuz tek batarya tipi var artık sadece lpf kafanız karışmasın . |
|
|
Bugün togg müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bugün itibariyle 1 milyon 0 faizli kredi için ağustos siparişleri yetişmez dediler. Yani bugün sipariş veren eylül kampanyası ne olacak ise ondan yararlanır dedi. |
|
|
Tek tek inceledim: 2025 E-Class: Hataya neden olan parca tekerin kamberinde bozulmaya neden olabiliyor. Teker kopmasi gibi bir durum yok. En fazla bu arabaya bi sey oldu sanki diyerek saga cekersiniz 2019-2021 A-B class: Bu hata bir anda ortaya cikmaz. Yillik bakimlarda buna karsi onlem almamak agir ihmaldir. Kaldi ki bu konuda sorun yasayan bir arac da olmamis. Marka kendi ic testlerinde o seri uretimler icin potansiyel zayiflik farkedip onlem almis 2020-2021 x5-x7: Bu da 2025 e-classtaki gibi bir etkiye sahip yine tekerlegin bagimsizligini ilan ettigi bir durum degil 2018-2020 mercedes saft kirilmasi: Motordan yere guc aktarimi ile ilgili 2021-2026 7-serisi: Motordan yere guc aktarimi ile ilgili Her durumu isim benzerligi nedeniyle ayni sekilde ele almamak gerekir. Gunumuz otomobilleri de duzgun uretildiklerinde, cok buyuk oranda tekil kusurlarin hayati riskler ortaya cikarmasini engelleyecek guvenlik yaklasimlari ile uretilirler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|