Şimdi Ara

SIFIR ARAÇLAR -FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2026 (21721. sayfa)

19 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 79 Misafir (36 Mobil) - 58 Masaüstü40 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
434.489
Cevap
6.932
Favori
76.488.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1352 oy
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

Salincak yuku cekip kendine saklamiyor hocam:) yuku traverse transfer ediyor

O gorgunuz yirtilan kisim traversin ucu, ayrilan burc da salincagin on kismi

Bahsettiginiz kopma icin aks mili degil, poryayi tasiyicidan ayirmaniz lazim. Ozellikle suistimal etmediginiz surece belirti vermeden porya ayrilmasi olmaz

Merhaba bende belirttiğiniz clio ve i20 arayışındayım Bulursanız heber verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam siz yapmayın bari Allah kitap aşkına.

Bakın bizim markamızı siyasete meze ettiler,markayı ötekileştirdiler,yazılımı kötü,servisi kötü şeklinde eleştirilere eyvallah ancak arabanın özellikle kalite konfor ve sağlamlığı çok daha üst düzey araçlarda yok.

Belki bu araca mahsus bir kısmetsizlikte olmuştur,olamaz diyemem.

Ben bu araca da çok daha iyilerine de sahip bir kardeşiniz olarak yazıyorum.

BMW bir çok aracı aks kırarken hiç kimse yorum dahi yazmıyor. Konu togg ve Çin araçları 1 tane olunca herkes aslan kesiliyor.

Saniyorum yeterince aydinlatamadik. O sekilde kaza harici teker baglantilari kopup kirilan bir adet bmw/mini araci dahi yok

En son bunu hararetli sekilde iddia eden kisi bir gun sonra countryman satin almisti

Cok ararsaniz tum model gami icinden cok istisnai bir seyler bulabilirsiniz. Onlar da muhtemelen gecmis servis veya kullanici hatalarini icerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autxpr -- 19 Ağustos 2026; 9:27:23 >

Cevapladığım mesaja binaen attım, hepsinde oluyor anlamında. Togg'da olmuyor yazmış ya

Ekran deyip geçme sürüşü riske atar Ayrıca gez denilen navigasyon hem yetersiz hemde açınca ekranları kilitliyor car play de yok. Sadece bununla da değil şikayet var girin bakın yorum yapmadan

T-roc life için Doğuş bayileri 2.350 dediler. Ciddi alıcıyız. O yüzden sordum 2.250'ye hangi bayide diye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

zaten şu saatten sonra togg siparişi veren kişi 1 milyon dan yararlanamaz aracın üretilecek şase no çıkacak bu yoğunlukta uzun iş

gidin test edin aracı öyle alın derim bende de t10f var yeni bataryalılardan şu anlık herşey stabil. ilerde bişey çıkarmı bilemiyorum . 1 milyon kredi süper fırsat emin olun böyle bir ortamda

Ben anlayamamışım çok özür dilerim, sonuçta kul yapısı olmaz diye bir kaide yok,sizin de bahsettiğiniz gibi.

Çok haklısınız insanların çoğu Çin araçlarına eski kötü şöhreti sebebiyle mesafeli, ama Togg için bazıları fazlaca eleştiriyor,eleştiriyi hakarete çeviriyor maalesef.

Bilindik bir cin markasindan ic pazara donuk urettikleri suslu bir urun aldim da, birkac haftada cop oldu. Sorun da tam olarak metal kalitesi

Eskisinden iyi olduklarina dair algi calismalari benim ustumde de tesir gostermis, ancak sonuc ayni tas ayni hamam 

Hocam iyi örnekler vardır, kötü örnekler vardır.

Senin için yazılımda yada araçta stabillik önemliyse, araçta herhangi bir minör veya majör hata aldığında ben bunu takarım, kuruntu yaparım diyorsan. Togg alma.

İş ortağımda 2025 Mart çıkışlı T10x, Kayınpederimde 2026 Şubat çıkışlı T10f var. Yani 2 güncel araba sayılır.

T10x sahibi ortağım 1.5 yılda 40 bin km oldu, 1.5 yılda 2-3 kez modeme sök tak yaptı(interneti gittiği için), 8-10 kez aracı resetledi(ekran çökmesinden), 2-3 kezde şarj hatası aldı. Hiç yolda kalmadı, az önce yazdığım şeyler için belki 1.5 yılda en fazla 2 saat uğraşmış oldu. Kendisi bunlara takan biri değildir aracını severek kullanıyor. En son gelen güncelleme ile 360 camerası bozuldu, park ederken kameraları açılmıyor, aradı uzaktan yazılım yolladılar, düzelmedi. 25 Kasım'a randevu oluşturdular. Bekleriz 3 ay sorun yok modunda geziyor.

Onun yaşadıklarının 5 te biri bile benim için araba satma sebebi, bende Tesla var servis randevumu 10 gün sonraya verdiler diye ortalığı birbirine katmıştım.

Özellikle Kasım randevu muhabbeti çok can sıkıcı.

Gelelim kayınpedere, aracında telefonla aç kapa sürekli bozuluyor. anahtarı mecbur yanında taşıyor. 3-4 kez ekranları gitti, en son sos arızası verdi araç regeni kapattı, çok değişik bir reset yöntemiyle düzelttiler. Ancak onlarda genel olarak memnunlar

Bunları neden yazdım, birisi civicten, birisi dusterdan geçtiği için, bu tür şeyleri absorbe edebiliyorlar.

Togg sahiplerinin olduğu 20 bin üyeli telegram grubundayım, orada yazılanları 1 saat okusanız mesela arabayı almazsanız, sağa çekenler, enerji hatası alanlar vs.

Herhangi bir minor veya majör sıkıntı çıktığında keşke ah vah diyecek karakterdeyseniz girmeyin.

Bunu harici olarak günlerdir araç aradığımı yazıyorum. Böyle finansal avantajı varken neden Togg T10X sipariş vermediğimi maddeleri ile yazayım.

1)Isı pompası olmaması, aerodinamik olmaması sebebiyle 90kw'lık batarya ile sadece 523 wltp sunması. Tesla'ya yada Ioniqlere göre %30-50 arası fazla tüketmesi. KM başı tüketimde avantajının az olması

2)Uzaktan tam erişim olmaması(klima, cam, araç kontrolü vb)

3)Cam tavan alınca meridian sistem alınamaması, standart ses sistemninin lineadan kötü olması

4)Sınıfındaki rakibi Tesla'dan, Torres EVX'ten hatta Ioniq 5'ten çok daha küçük bagajı olması, önde bagajı olmaması

5)Car play sunmaması(bu benim için önemli değil), ancak carplayken sunmazken Gez isimli, takılarak çalışan ve hatalar yapan bir navigasyon uygulaması kullanması, spotify, apple music desteği sunmaması, yt ve yt musici browser tabanlı sunması sebebiyle ses kalitesinin aşırı kötü olması ve ekranların çökmesi. insanları fizye mahkum etmesi

6)araçın uzun süre aynı fiyatta, ve kredili satılması sebebiyle acil ihtiyacta zarar ettirmesi

7)LFP bataryanın geçmiş dosyaları kabarık Farasis'ten alması ve daha rüştünü ispiyatlamaması.

8)Ben alırsam eşim kullanacağı için, herhangi bir yazılımsal sıkıntı yaşarsa yaşatacağı ailesel stres

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASJV06 -- 19 Ağustos 2026; 10:26:41 >

• berkans kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Çok doğru yorumlar yapmışın hocam, yerli marka yerli markadır desteklemek lazım, t10 serisi ilk seri T11 de belki T12 de birşeyleri düzelterek geliştirerek vb ilerleyecekler her araba markası gibi, bunu kötülemenin hiçbir anlamı yok, ama bizim millet aldığı arabasını yüceltip yüceltip ya vicdan mastb yaparak iç huzuru bulmaya çalışıyorlar sorunlarını görmezden gelerek yada ikinici elini yükselttiklerine inanıyorlar garip.

Bir grup ileri yaş dayılar varya zamanında bir grup araba dışında araba görmeyip bu marka dışında alınmaz diyenler bu işi torunlarına empoze etmiş, şimdi o marka fabrikalarını çinlilere satıp bozulan mali durumlarını tutturmak için acı çekiyor.. bizde yerli markaya sövme yarışındayız..

• Eski kasa model y sr aracım var. 35 bin kmde. EAP da var araçta. Sizce km ve model sıfırlamak adına bu araçtan standart model y'ye geçmek mantıklı olur mu? Mevcut aracımda seneye hem lastik değişim zamanı gelecek, hem muayene zamanı, hem filtre değişim zamanı vs. Ama standarta geçince de birçok şeyden feragat etmiş olacağım. Bu tarz bir geçiş yapan oldu mu?

Arka Aks Taşıyıcısı (2025): 2025 model E-Serisi sedan ve station wagon araçlarda,üretimdeki hatalı kaynak işlemleri nedeniyle arka aks taşıyıcısının sürüş esnasında yerinden ayrılabileceği tespit edildi. Bu durum, tekerlek yönlendirmesini ve sürüş stabilitesini doğrudan bozmaktadır.
    Ön Aks Korozyonu ve Kırılma (2019-2021): A220, GLB 250 ve AMG GLB35 gibi modellerde ön aks taşıyıcısında (alt şasi) yeterli korozyon koruması olmaması nedeniyle parçanın çürüyüp kırıldığı olgular raporlandı. Parçanın kırılması, direksiyon hakimiyetinin tamamen kaybedilmesine yol açmaktadır.
    Şaft Üniversal Mafsal Kırılması (2018-2020): 24 binden fazla araçta, şafttaki mafsalın aniden kırılarak ön aks ile bağlantının kopmasına ve aracın seyir halindeyken itiş gücünü kaybetmesine neden olan bir üretim hatası saptandı.
    BMW Vakaları
    Ön Aks Desteği ve Salıncak Ayrılması (2020-2021): X5, X6 ve X7 (xDrive40i, M50i, X5M vb.) modellerini kapsayan vakalarda, ön aks desteği ile sağ ön salıncak rulman braketi arasındaki kaynağın ayrılabileceği belirlendi. Kaynağın kopması aracın yol tutuşunu bozarak kaza riskini artırmaktadır.
    Şaft ve Arka Aks Bağlantı Kopması (2021-2026): 5-Serisi, 7-Serisi ve 8-Serisi'ni kapsayan yaklaşık 28.000 araçta, şaft ile arka diferansiyel arasındaki bağlantının aşırı yıpranarak kopabileceği açıklandı. Bu kopma yaşandığında arka tekerleklere giden güç aniden kesilmekte, park freni çekili değilse araç park halindeyken kendiliğinden kayabilmektedir.

• QRX kullanıcısına yanıt

Bence çok mantıklı. Özellikle eylül treni kaçmadıysa

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.