Şimdi Ara

SIFIR ARAÇLAR -FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2026 (21037. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 99 Misafir (11 Mobil) - 103 Masaüstü12 Mobil
5 sn
425.096
Cevap
6.847
Favori
74.592.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1341 oy
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Hocam duster ve austral ile karşılaştırırsanız detsy vermeniz mümkün müdür incelediyseniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2-3 güne..

O da ruhsat işlemleri.

Alex Ferguson'a ithaf edilen çok sevdiğim bir söz vardır. ​"İstatistik mini etek gibidir, çoğu şeyi gösterir ama asıl gösterilmesi gerekeni göstermez."

Stok bazlı malzeme satışlarını her ay raporluyorum. Müşterilerin talebinde artış ve azalışlara göre stokların yönetilmesinde bu rakamlar önemli oluyor. Genelde artış ve azalışlarda aylık oynama en fazla %30-35 olur. Ancak bu ay transmisyon demiri dediğimiz bir üründe oransal artış %1500'ü geçti.

Bu durum satış kadromuzun muhteşem performansından kaynaklanmadı. Durum tamamen bir müşterimizin proje bazlı toplu alım yapmasından kaynaklanan bir artıştı. Keza transmisyon demirinin toplam satışlarımızdaki payı da oldukça düşük. Yani arada sırada çok satılan bir ürün, ama toplam hacmimizde devede kulak diyebiliriz.

Şimdi jeep compass ve avenger'deki artışa gelecek olursak durumun verdiğim örnekten pek farkı yok. Pazara yeni girmiş bir kasanın, yıllanmış önceki kasadan fazla satması pek olağandışı değil. Zaten mart ayında toplam compass satışı da 684 olmuş. En çok satan ilk 40 otomobil içinde compass 37.sırada, avenger yok bile.

Satış departmanı ise toplamda kaç adet araç sattıklarını ve Türkiye pazarının yüzde kaçına hakim olduklarını göstermek yerine, akıllıca bir taktikle 2025 - 2026 çeyrek kıyaslaması yaparak, satış adetlerinde yüzde kaç büyüdüklerini yazmışlar.

Burada forumu haksız çıkaran bir durum olduğunu zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 11 Nisan 2026; 16:26:36 >

• Mr.Misterr kullanıcısına yanıt
    Çinlilerden uzaklaşın dediğiniz arkadaş 2 yıldır omodaya biniyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Compass fiyatı Yukarı çekmez ise "cip aldım arazi araci" algisiyla Ciddi satar.. Demedi demeyin

Tek kriter fiyat uçmasın..

TR pazarına yönelik cok cok İyi pazarlanabilit bir model.. 1970 görünümlü taigo satıldı bu ülkede kapış kapış sırf yerden yüksek diye :)

Mart ayında JEEP marka satışı 1000 adet bence gitti gidiyor denecek bir marka icin fena veri değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 11 Nisan 2026; 17:5:30 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

Doların tl fiyatı nedeniyle vergiler ve işci maliyetleri de yüksek. O yuzden de fizıbıl olmayabilir. Teşekkürler

Corsa manuel ile Ortalama kaç kez vites değişiyoruz 100 km'de

Sabah akşam stellantis araçları alınmaz derler, c ve b suv segmentinde her ay satışta ilk 3 tedir ama ne hikmetse🤣 Buradaki yazılanlara göre kimse araba almasın derim. Her marka ve aracın artıları ve eksileri var. İhtiyacınıza ve kesenize en çok ne uyuyorsa onu alın geçin derim.

Bir arabaya, eşya olması dışında bir anlam yüklemek psikolojik olarak sağlıklı bir durum değil zaten...

Alırsın kullanırsın beğenmezsen satarsın, o zaman başka beğendiğini alırsın..

Benim dikkat ettiğim kriter, en başta beğeni.. Sırf az yakıyor ya da popüler herkes alıyor diye bir otomobili asla almadım almam.. Hatta her yerde olunca Kızılay dağıtmış gibi oluyor. Bkz tesla, mini, Egea.. Ben sevmiyorum çok popüler olanı..
    İkinci büyük kriterim Konfor.. Sonra da

servis yedek parça ve sorun yaşama sıklığım,yaşadığımda da satıcının nasil çözdüğü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 11 Nisan 2026; 16:59:37 >
  • Ülkede resmi rakamlara göre %50 nüfus 650 USD asgari ücretli çalışıyor, TL değerli dolar ucuz arttıralım dolar 60-70-80 TL olsun.

Ürdün 400 USD Mısır 300 USD biz de o seviyeyi hak ediyoruz ?

Clio 3 Milyon , T-Rock 5 milyon olduğunda ağlamak yok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamner -- 11 Nisan 2026; 17:16:27 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Alttaki neredeyse taigoyla aynı fiyat Hyundai insteri beğenip alan zevat taigoya 1970 görünümlü nasıl satılıyor hayret diyor :)) 2 mesajından biri "necip milletimiz" diyerek milleti alttan alttan aşşağılamaya çalışır ama anadolunun en ücra köyündeki kahvehaneye git şu saçma çıkarımı kimse yapamaz :)))
    Bu tiplere prim veren yoktur ama hala hangi özgüvenle yazarlar kim fonlar bunlara motivasyon verir merak ederim.....

Not: insterle ya da insanların seçimleeiyle bir sorunum yoktur olamaz...

SIFIR ARAÇLAR -FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2026
    SIFIR ARAÇLAR -FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2026

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis26 -- 11 Nisan 2026; 17:46:11 >

• Ofcoursebutmaybe O kullanıcısına yanıt
    Bende comfora 1795tl fiyat almıştım

300 usd verdiğinde geçinebilen adam şu an 600-700 usd verirsen geçinebiliyor , yüksek gibi görünen ücret bir işe yaramıyor , yüksek gibi görünen kur ise düşük
    Böyle olunca da üretim yapan firmaların değil Çin’le Avrupa’yla rekabet edemiyor , tekstil de yokları oynuyor
    Herkes cafe açıp birbirine kahve satacak herhalde
    Ülkenin bir kısmı cafeci / diğer kısmı memur

Aklıma zaytung haberi geldi
    Güvenevlerde 32 dükkanın tamamı Çiğköfteci olunca ekonomi durdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 11 Nisan 2026; 17:58:53 >
  • retmos1988 R kullanıcısına yanıt

Valla bu arabanın bahsinin geçmemesi çok ilginç en mantıklı elektriklilerden biri. Sürtünme kat sayısı çok düşük. Mayıs ayında gelecek dediler yeni kasa. Ama değer kaybı çok. Çok düşük km lerde 1.8 m ye falan tertemiz düşük km bulunabiliyor

niye bu kadar düşüyor acaba var mı bilginiz?

Bu duruma nasıl gelindi biliniyor da boşveeer şimdi

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.