Şimdi Ara

SIFIR ARAÇLAR -FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2026 (18983. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
82 Misafir (6 Mobil) - 76 Masaüstü6 Mobil
5 sn
433.997
Cevap
6.928
Favori
76.403.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1354 oy
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

Fiat 1.4 lounge ve limited fiyat aldınız mı hiç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Başına gelenden dinlemek lazım, kanıtla ve delille.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    "Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
  • Çünkü arkadaşının başına geldiği için olabilir mi?

Ne çok marka savunuculuğu yapıyosun.

• Bu iki kişide otomotiv sektöründe çalışıyor birisi otomotiv diğeri makina mühendisi. Marka ile işim olmaz ki şu an zaten Türkiye'de bile değilim. Babam için fiyat avantajı var diye plug in hybrid araç alalım psadan diyorduk ancak maalesef tasarımı güzel ve bol oyuncaklı araçlar yapsalarda hem avrupada hem Türkiye de bolca sıkıntı var, Avrupa'daki adam yine derdini hak-hukuk ile çözüyor, Türkiye'de benim insanım ne yapsın. Bu iki arkadaşta derdini çözdü çünkü "Tanıdıkları" vardı sektörde. Olmayana geçmiş olsun.

Birkez bile ağır çözülemeyecek sorun yaşamadım. Çok hassas olduğum için bazı trim seslerini duyuyorum küçük olan detayları yakalıyorum. Aynı arabaların whatsapp facebook gruplarındayım ve sürekli servislere gidiyor geziyorum.

Burada bahsedilen gibi abartılan bir durum yok.

"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
  • Bizde nedendir bilmem kendi başına gelene kadar firmayı değil vatandaşı suçluyor insanlar biraz ondan.

Şanzıman arıza verir, o kullanamamıştır,

Kayış kopar, doğru yağı kullanmamıştır,

Tavan boyası atar, kuş pisliğini temizlememiştir

Vs vs.

Kardeşim bu derdi olanlar bizim insanımız, karşıdakiler yabancı yahu.

Triger kopmuyor zaten kayıştan ufalanan parçalar yağ süzgecini tıkayarak yağlamanın yapılmasını engelliyor. Burada 40-50 binde bir kez 15 bine triger değiştirirsen kafan rahat sorunsuz binersin.

Kuş pisliğini temizlemezsen bentley bile vernik-boya atar

• Distribütörler az bile yapıyor ne diyeyim

• Stellantis senin kadar objektif değil be hocam

https://www.media.stellantis.com/uk-en/ds/press/stellantis-extends-compensation-policy-for-european-consumers-claims-on-previous-generations-of-puretech-1-0-and-1-2-engines

Seneskılıç ben objektifim diyince ben bile inanmıyorum Psa grubu araç sahibi biri olarak :)) Bu tarz adamlar yüzünden bizi de fanboy olarak yaftalıyorlar. Soruna sorun, iyiye iyi, kötüye kötü diyebilmek lazım.

1.2 hibrit motorlardaki çift kavrama sanzimanla ilgili yurtdisinda sorun yaşayanları okumuştum forumlardan. Hatta c4 hibrit alacakken müşteri temsilcisi arkadaşın abi hibrit motora değil benzinliye bak tavsiye etmiyorum yonlendirmesine de şaşırmıştım. Çift kavrama zaten kendisi sıkıntı, bir de yeni bir ürün sorunlara gebe her halükarda. Üstelik elektrik motoruyla kombine...

408 deki ekran sorununu bilmeyen yok zaten. Serviste ekran degistirerek çözülüyor sorun ancak. Garanti dahilinde yapılıyor bu işlem ama belirli bir bekleme süresi olabiliyor stok durumuna göre. Can sıkıcı elbette...

1.2 puretechlerle ilgili attığınız linkteki açıklamanın daha genişini incelemistim bulteni ilk yayinladiklarinda. 2022-2024 arasında servise giriş yapmış 2022 temmuz a kadar üretilmiş motora sahip araçlar araçlar eğer garanti dahilinde ücretine mukabil kayış değişimi yapılmış ise ödenen miktarı geri ödeyecegiz diyor Stellantis. Bir nevi günah cikarma garanti dahiline almadıkları için kayışı... Ayrica kayış için garantiyi bütün araçlarda 10 yıla çıkarmışlar. Bir önceki kasada (2014-2018) yağ yakma kroniği de mevcuttu, aynı koşullar o araçlar için de geçerli.

Nihayetinde ne kadar ekmek o kadar köfte. Psa grubu araç alan birinin eninde sonunda servisle muhatap olabileceğinin farkında olması lazım. Her segmentteki en dolu ve doluluguna kıyasla en ucuz araçlar bu grupta. Az para verip çok hizmet beklemek abesle iştigal. Servis hizmet kalitesi olarak da bence vasat. Hyundai de 2-3 saatte halledilen periyodik bakım burada sabahtan aksama sürebiliyor. Adamlar cay kahve, hatta kurumda öğle yemeği ikram ederken Psa grubu servisler kuru kuru geçiştiriyor. (Ankara için Abc ve Göral Balgat ikisini de deneyimledim. Hyundai de Ata ve Akbak her ikisinde de hizmetten memnun kalmıştım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 30 Ağustos 2025; 2:16:4 >

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

Sıfır araçta sanzimanla ilgili sorun yasanmasi can sıkıcı. Garanti dahilinde hızlı bir sekilde değişim yapılırsa yine de olumlu. Her kullanıcıda olmadığı için genelleme yapmak şu anda doğru değil. Takip etmek lazım sıklığını...

Kayışla ilgili Seneskilic arkadaşın yorumu doğru kopmaktan ziyade aşınıp yağ süzgecini tıkayabiliyor.

Tavan kuş pisliği olayına gelirsek de tamamen ucuz üretimden kaynaklı. Hazır boyalı aracın tavanına tekrar kazıma astar işlemi yapmadan piyano black boya atınca haliyle tutmuyor. En ufak sıkıntıda kusur veriyor. Yıllardır bu şekilde, hala aynen devam ediyor. Peugeot da bu sorun nerdeyse hiç yok, Opel de minimal, en fazla sorun yaşanan marka Citroen. 110-120 bin TL değer kaybı ödenip tavan tekrar boyanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 30 Ağustos 2025; 2:12:16 >

Hyundai tek markaya hizmet veriyor PSA bayileri 4 markaya hizmet veriyor (eski opeller de dahil)

Hyundai serviste gördüğünüz hızı ve ilgiyi PSA'da nasıl göreceksiniz?

Ben yasadigim deneyimleri anlatiyorum. Bircok insan arkadas es dost hikayesi anlatiyor. Bana kullanıcı yorumu gerekir...

2 yıl önce araba alırken cok akıl aldım insanlardan sonra fark ettim ki Türk insanının seçimi gerçekten yanlış. 23 yıldır da görüyoruz bunu. Kimle konuştuysam 508 alma passat al 320i al superb al diyorlardı, tıpkı sizlerin burada yaptığı yorumlar gibi. Psa kronik arızalıdır bi arkadasa söyle oldu vs vs. Arabadan cok memnun kaldım.

Ben kullanıcı yorumu yapıyorum arkadas. Eger sizde kullanırken basınıza is geldiyse anlatın dinleyelim.

• allmylife kullanıcısına yanıt

200hp austral var mıydı?

çok güzel açıklamışsınız honda bile daha elektrikli çıkarmıyacağız dedi yapsakda içten yanmalı bitirmeyeceğiz dedi içten yanmalı devam ederken kendimce ben daha elektrikli almam anca zorunlu kalırım ozaman şuan ben daha güvenmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.