< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 27 Temmuz 2025; 23:21:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Style 2065 opak renkler. ben otomatik bagaj artı bir özellik daha ekli şekilde 2125 (Aydın lena)teklif aldım. Ben de Salı-çarşamba teslim alacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozefe -- 27 Temmuz 2025; 23:23:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 27 Temmuz 2025; 23:30:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 27 Temmuz 2025; 23:27:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Sağolun hocam, Born aslında lansman döneminde (Kasım 2024) epeyce pahalıya çıkmış bir araç. Doğuş stokları eritmek için kampanya yapınca mantıklı fiyata geldiği için aldım. Yüksek kapasiteli pil ile çok kaliteli ve hacmi büyük bir C HB olduğu için tercih ettim aslında. Tesla-TOGG-Ioniq 5 baremine (1.9 mio TL) çıkamayanlar için bence en mantıklı araçtı(1.7 mio TL) ama %25 ÖTV'yle çarşı pazar karıştı ne oldu bitti bilmiyorum. İş yerimde pek çok arkadaşımdanda site otoparklarında ortak kullanım AC şarj istasyonlarının kurulmaya başlandığını duydum, giderek şarj kolaylığı saglanmak üzere altyapı geliştiriliyor ve elektrikli araca alıcı gözle bakan sayısı etrafimda hatri sayilir derecede artti. Teslada beni kısmen e2008le birlikte EV'ye ikna eden araç hocam, sizde güle güle kullanın. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BMW elimde dursa 100-150 koyardı belki üstüne. Tesla da o kadar koydu şimdilik. 260k ödememe rağmen hala zararda değilim gibi duruyor. Gerçi kâr odaklı çok bakmamaya çalışıyorum ama hökümet 1 gecede tepetaklak etti. Sağolun hocam, çok teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
eve 2 . araç lazım , tiguan kullanıcı olduğum için yine vw düşünüyorum, geçen ay doğuş esenyurttan aldığım teklifler life 1760 style 1950 r line 2080 sunroof yok diye life ve style almadım r-line güzel fiyattı fakat 1 yıl sonra kasa değişecek diye Tesla'ya bakayım derken ortadan kaldık Tesla çok fırsat kaçırttı bize , 2.30, mini , r Line troc (bu 3'lü gerçekten kaçtı bence güzel fiyattı. araç satışlarında mutlak düşüş bekliyorum , tesla parasını yatırdım sepet yapıp sene sonu kasım gibi yine 2. araba işini değerlendireceğim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 27 Temmuz 2025; 23:41:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |