< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 27 Mayıs 2025; 15:43:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18074. sayfa)

-
-
Her isteyen Tesla alamadığı için zaten fiyatlar bu şekilde devam ediyor. %100 arz olsa mecburen son gıdımına kadar fiyat düşürürlerdi. Şahsen özel garajım olsa Tesla için her yolu denerdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BMW m sport 320i
4275 Tl nakit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 27 Mayıs 2025; 16:21:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiat Egea sedan 1.4 fire Urban 1140 TL
Egea cross 1.4 Urban 1145 TL
Dizel sedan Urban 1280 TL
hocam bu fiyatları siz mi aldınız bayiden? bir de 2025 model mi? fiyat listesinde 2.516 olan aracı nasıl 2070 veriyorlar
-
Elektrikli ile içten yanmalı araçları karşılaştırmayı bırakın artık . Polo seversiniz sevmezsiniz ama bir algısı ve imajı var. Bundan 30 yıl sonra bile satmak isteseniz iyi bir fiyata hemen gider . Ama Tesla öyle değil . Daha çok kullan at tarzı bir otomobil . Hala gelismekte olan bir teknoloji . Ve daha hızlı şarj olan yüksek menzilli elektrikli araç çıkınca hiç bir değeri kalmayacak . Şuan ki Tesla sahipleri bile sadece makyaj ve birkaç yenilik geldi diye ellerinde ki araçları satmaya koyuldular.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne PR yaptı şu malum marka arkadaş. Bir direksiyon, iki ekran bir de sinyal kolu var. Onları da kaldırsın bence artık.
-
otomatik mi dizel?
-
otomatiği vermezler o fiyata bence
-
Bizzat kendim aldım
Yüksek indirim oranları birçok markada hep vardı hocam. Yeni birşey değil.
-
Manuel
2 milyona Tiguan, Tayron Phev bekleyenlerin hayal gücü bambaşka gerçekten
.
-
Cupra
Formentor vz line 2500 TL
Terramar 2585 TL nakit
Hyundai tuscon
Elite 2465 TL
Comfort 1990 TL
Bayon
Style 1495 TL
Elite 1600 TL. Nakit
Terramar cok iyi arac. Ben onu tercih ederim.
Hyundai tuscon
Dizel prime 2280 TL
Benzin prime 2070 TL
Benzin prime plus 2170 TL
polo nasıl taigodan pahalı oluyor.
-
Terramar supreme ile vz line arasında ne fark var? Bayide incelemiştim baya boştu sanki. Bir de dış görünüş muazzam ama göründüğü gibi geniş değil kesinlikle Formentor ile hemen hemen aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi bayi acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X