Geçen yıl bizim arkadaş aldu full + full 1850 Mart 2024 sallamış bu |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (17848. sayfa)

-
-
17:55
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine çok hocam.
Full +full Austral zaten tr de yok. Küçük ekran geliyor.(büyük ekrana geçtiyse düzeltin lütfen)
1 yıl önce 1850 olan otomobil şu an listen fiyatı 2250.
Geçen yıl sizin arkadaşın fiilen 54500 euro ödediği aracı su an 51.500 EUR(liste fiyatı) alınabiliyor..
TR de ki enflasyon faiz hesabına hiç girmiyorum.
Bu durum sadece Renault özelinde değil zaten, genel olarak "zinhar düşmez" denen fiyatlar paşa paşa düştü..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 2 Mayıs 2025; 21:16:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı akşamlar forumdaşlar. İstanbul Avek VW'den taigo aldım, kendim Zonguldakta oturuyorum. Fuzulev parayı 30 nisan 17:30'da gönderdiği ve 1 mayıs tatil olduğu için işler biraz aksadı. Bu gün aradılar, en erken salı teslim edeceklerini söylediler. Yarın gidersem cumartesi işlemleri hızlandırabilir miyim? Daha önce sıfır araç alım tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
-
Alsin tabi 2,5 milyona ikinci el tayron hemen
https://www.sahibinden.com/s/gaKi0rnL
araç bayide olsada olmasada plaka ruhsat vs tüm işler bir günde biter. Araba bayideyse aynı gün arabayı verirler. Bayi de değilse aracın bayiye gelmesi beklenir.
Demekki aracınız bayiye pazartesi öğleden sonra veya salı gelecek. Bence erken gitmenize gerek yok ama pazartesi bayiyi arayıp sorun.
Bu yeni çıkan makyajlı Sportage mı yoksa eskisi mi?
-
Frontera Elektriklide sustalı anahtar olması çok tuhaf.
-
togg beklentim vardı çok zayıf çıktı kredi kampanyası. bu durumda herkes tesla ya geçer.
-
bakış açımız farklı benim bakışım daire yapıp satmak üzerine olmadı al sat ama dediğin gibi tek gerçek yatırım konut alıp kiraya vermekse allah yazdıysa bozsun 220k usd elini öpene vericeksin alan eleman napıcak 220k usd bağlıcak alacağı kira 25k tl :))) o da kiracıyla uğraşıcak durcak 1.5 kira devlete vergi vericek akıl mantık işi değil. Açık söylüyorum şu an ülkede konut sektörü tamamen kartelin elinde anlaşıp fiyatları serbest piyasanın işleyişine bırakmamak için ellerinden geleni yapıyolar ama her balonun söndüğü gibi bu da sönücek kaçış yok.
Aracın zaten yatırım aracı olmadığını bizim insanımız 2025 yılında öğrendi orası ayrı komedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sportage tabii ki.
Son zamlarla birlikte Mercedes C serisi yılbaşından beri yaklaşık 1 milyon TL zamlandı, şaka gibi...
-
Birkaç ay önce buralarda gelene geçene C4 - C4X tavsiye ediliyordu, almayanı dövüyorlardı.
Şimdi tavsiyelerin yerini Grandland almış.
Bir de "Bayon"cular vardı, onlar da kayboldu.
İlginç bir forum burası.
-
Bilgi için teşekkür ederim. Aradığımda garajda demişti, gümrükte filan değil. Haftaiçi müsaitliğim olmuyor, kalırsa önümüzdeki haftasonuna kalıyor. Onu da ben istemiyorum. Garajda olduğuna göre yarın gidersem acaba teslim edebilirler mi?
-
hocam önce bi e devletten kontrol edin tescil olmuş mu ? olduysa bayi ile görüşürsünüz araç bayide hazırsa alırsınız yok araç başka bir yerde bekletiyorlarsa nakliyesi temizliği vs için vakit isterler
-
Opel Mokka e 2024 model 1350 tl . Eski girişli olduğu için zam yokmuş. Bana f/p aracı gibi geldi düşük bütçe ve B suv için.
İlgilenen satış temsilcisi no verebilirim dm den
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gozcupasa -- 2 Mayıs 2025; 22:24:48 >
Full+full mü bilmem ama 2025 martta esprite alpine paketi
-Büyük ekran
-Mat Gri
-Panaromik Cam Tavan
-Koltuk Konfor Paketi (Isıtmalı Ön Koltuklar, Masaj, Kayar Arka Koltuk )
-Elektrikli Bagaj
-Çift Renk Gövde Tavan
artı olarak kauçuk paspas paketi hediyesi
opsiyonlarıyla 1900 liraya almıştı @TheMarjinals
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160766392
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 2 Mayıs 2025; 22:59:14 >
2050 ye 2024 model 0 km tucson prime Plus aldım.hafta başı bakiye kapattım.araç bugün tescil edildi.2025 ile hiç bir fark olmadığı için 150-200 bin fazla vermek istemedim son kalan 2024 ü aldım.BMW 230 çok aradım bulamadım.tek aracımız olduğu için ve şehir dışınada sık çıktığımız için elektrikli araç istemedik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://www.sahibinden.com/s/qqoQcK2O
20 sn de bulduğum ilanlardan biri.
2023-2024 model 15.000km de Qashqai, C5A, Kuga, Austral.... 1700 civarına bir sürü var.
Ben olsam Life Tiguan alırım 2023 model 1800 civarına değerini daha iyi korur, satış sonrası daha iyi sorunsuz bir otomobil
full + full derken o dönemde satılan son donanım demek istedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X