< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (17783. sayfa)

-
-
Türkiye’de son dönemde ahlaksızlık ve fiyat algısındaki kırılma, yetkili servisleri de coşturdu maşallah. Ford kuga için 60 bin km bakımına 24.500 TL istediler. (Motor yağı ve filtresi, hava ve polen filtresi, mazot filtresi ve fren hidrolik yağı değişimi).
Aracımın garantisi bittiği için parçaları internetten satın aldım. Sanayide işçilikle beraber 9500 TL’ye hallettim (hatta motor yagini mobilden aldım, lastik tamir spreyini de hediye ettiler). Bir önceki bakımda polen filtresini düzgün takamadıkları için torpido da düzgün kapanmıyordu onu da hallettik.
Yetkili servisler bu ürünleri benim gibi perakende değil toptan almalarına rağmen inanılmaz fahiş karlar ediyorlar. Gerçekten işin cılkı çıkmış durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 26 Nisan 2025; 19:22:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aman motor yağının orijinaliğinden emin olun, sorun yaşayan kullanıcılar oldu, sahte yağ konusunda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5bin olcak yanlış yazmışım
Mobil marka motor yağlarını direk markanın kendisinden alabiliyorsunuz. Hatta iOS için çok güzel bir aplikasyon yapmışlar. Sanayideki abuk subuk yerlerden almaktan çok daha güvenli yani o konuda içim rahat.
Filtreleri de mann’dan aldım. Gerçekten kaliteli ürünlerdi. Bu arada motor yağı için üreticinin kullanım kılavuzunda belirttiği spesifikasyonları sağlayan yağlar alınmalı. Örneğin benim aracım için wsh-m1c231-b spesifikasyonunda motor yağı aldım. Sanayide işi araba olan adamlar “niye Castrol 0-20w almadın abi” diye akıllarınca fikir veriyorlar. Oysaki bu işte sadece markaya bakılmaz. Her 0-20w yağı da almamak gerekir.
En güzeli kullanım kılavuzundaki standartlara göre malzemeleri alıp gözünüzün önünde taktırmak .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 26 Nisan 2025; 19:36:59 >
1600 e kimse 2.el ne olduğunu bilmediği adamdan ne olduğunu bilmediği bir aracı alıp uğraşmak istemez çok minik bir kredi çeker gider sıfır alır tertemiz . Zaten ondan ikinci el piyasası kötü parası olan gidip sıfır alıyor . 200-300 sıfır faiz kampanyaları ile ya da normal kredi ile . Açıkçası ben sıfırı tercih ederim çünkü son alıcının aldığı 2.el elektrikli aracı satması şimdikinden daha da zor olur gibi geliyor bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Estağfurullah hocam, dalga geçmek değil amacım.
2.30 önümüzdeki ay m sport olarak 3.300 civarı gelecektir. 1 serisi benzinli araç 3 milyon zaten. Sadece birkaç ay gerekli 2.30un kaça satıldığını vatandaş unutması için.
Öte yandan eski kasa 2024 Tesla Model Y 1700 civarına düştü bile. Yani yazdıklarım hiç hayali değil. Aşağı yukarı yaşanacak olan bu
hocam ikinci elde işler sizin dediğiniz gibi yürümüyor
ben geçen hafta hanımın aracı sattım 2018 i20 910 bine gitti inanın bunaldım arayan sorandan 2 ğünde araç satıldı 950 bine kadar giderdi uğraşmak istemedim
sıfır almak istedim son rakam 1.6 toparlayabildik bahsettiğiniz 200-300 ler öyle kolay bulunmuyor
Bunda makyaj görmüş bir sürü iyileştirme yapılmış. Sizin bahsettiğiniz bayideki egea ve diğeri aynı özellikte.
-
Ben de lüks araçlar dışında neredeyse her markayı kullandım. Hatta bir ara ticari için Berlingo düşündüm, hem kendime hem babama. Citroen uygun fiyata özellik sunuyor tamam ancak Vw'e göre erken kondisyonunu kaybediyor ve arızalar vermeye başlıyor. Kim ne derse desin fiyatı ucuzdur pahalıdır ancak konfor olarak Vw, diğer f/p markalarının çok önünde bana göre.
Buda değişik piyasa 😂😂 bende 2024 nü satacam yeni model y almayı düşünüyorum, piyasaya baktım 1100 gidiyor, bu işte bir sacmaliktvar, eski arabalar aşırı pahalı sanki, 6 yas fark, var, bir sürü donanım varki, motor farkı var ama 150 bin aradaki para :)
Zaman içinde Vw bu özelliğini kaybetmeye başladı maliyet kaygıları nedeniyle. Tasarımlar tekrar etmeye be garip donanımlardqn çalmaya Başladılar. Yazılım tarafında da ciddi eksikleri var bunlar sorun olarak dönmeye devam edecek bir süre daha.
Peugeot Rifter Manuel fiyat alan var mı acaba?
1250 aldım fiyat olarak, beyaz renge
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam i20 nin 2104-2020 kasası inanılmaz tutuluyor ben bunu biliyordum ama bu kadar olacağınıda tahmin etmiyordum 1 ğünde 90 kişi favori aldı gece ilana koydum geç saatte arayanmı dersin msj atanmı watsaptan yazanmı dersin..
birde şunu anladım bu ülkede dolandırıcı olmak çok kolay herkes kapora yollayayım arabayı bana sat derdinde
O araç için 1250 biraz fazla gibi geldi hocam.
Özellikle mi manuel vites istiyorsunuz.
Bir de combo berlingo olanlara da bakın tabi rifter ile donanım farkı var mı bilmiyorum.
Hocam şuan combo kullanıyorum.daha önce caddy connect doblo kullandım , hafif ticaride kabul edemesenizde PSA grubu şuan en iyisi.2016 2017 model alacaksanız Berlingo partner alınmaz caddy alınır ama 2018 2019 sonrası kasa için PSA grubu alınır. Aracı test etmeden yorum yapmışsınız PSA 5 lisinde konfor olarak en iyisi Berlingo, 2024 model alırken caddy ve combo test ederek combo aldım. (Daha önce caddy uzun süre kullandım). Kurye-kargo işi yapan adam 3 yıldır 100000 km yi geçti araçta tık yok, bakım harici servise gitmedi, araçta kondisyonda bir değişim olmadı. Neyse hocam size vag fanlığıyla mutluluklar 🙋♂️
Allah Allah, benim yazdığımı anlamıyorsunuz galiba. Ticaride tercih edilir Psa diyorum. Bir ara alma arifesindeydik denk gelmedi diyorum. Siz hala eleştirdiğimi söylüyorsunuz. Özellikle Psa'nın dizel-otomatik kombinasyonunu kendi malım kadar övüyorum. İddianızın aksine bahsedilen markaların nerdeyse hepsini kullandım, en kötü test sürüşü yaptım, hem de birden fazla.
Benim söylediğim iki model arasında Polo ve C4.
Bu ikisi arasında C4 sadece özelliğine göre uygun fiyatlı olduğu için tercih edilir. Size arıza denk gelmemiş olması o modellerin çok iyi olduğu anlamına gelmez.
Citroen uygun fiyata özellik sunuyor tamam ancak Vw'e göre erken kondisyonunu kaybediyor ve arızalar vermeye başlıyor
Demişsiniz hocam, neyse çok uzadı. Vag dsg promlemli PSA 1.2 motor problemli...
Bugün baktım.
Berlingo manuel 1250 hocam ama onunda baz paketi boş rifter kadar dolu değil. Klima manuel oluyor, ekran siyah beyaz okuyor vb.
Opel manuel 1200 dediler. Ama arka camlar kelebek. Direk eledim onu.
Evet özellikle manuel arıyoruz. Babam öyle istiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X