< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 24 Nisan 2025; 9:18:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (17747. sayfa)

-
-
T-Rok Sıtaly paket yaklaşık olarak ne kadardır arkadaşlar? Doğuş mudur en uygun satan yer?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi bayi burası. Combo otomatik nedir bilginiz varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam haklısınız yükseltme alçaltma yok lakin Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon sistemi ile yolun durumuna göre süspansiyon sertliğini ve konumunu ayarlıyor bu sınıfta bu kadar konforlu süspansiyon maalesef başka bir araçta yok. Benim bu güne kadar kullandığım en konforlu araçlardan biriydi advance comfort ile.
-
-
bmw 230 icin alt dilimden stok bulabilen var mi?
-
kredi ve takas imkanı var mı ? batarya kaç sene garantili ?
-
Batarya 7 yıl garantili
Kredi kartına 12 ay taksit seçeneği ile yardımcı olabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
C ile başlayan ve dünyanın her yerinde 150-200 euro olan montları 400-500 euroya satmaya çalışan marka da bir çok üründe %50-60 indirim yapmış
Reklam gördüm baktım tshirt ü 760 TL ye inmiş , 17 Euro yapıyor. Dışarıda denk gelsem 17 Euro ya alırmıydım ? alırdım muhtemelen
Öyle aldım
Tshirtlerimin suyu çıkmadı , bekleyebilirdim ve bekledim. Ucuza denk gelirse alırım
Ama Trükiye de son 2-3 yılda ciddi bir nüfus gayrimenkul ve kkm den iyi kar yaptı
Alman bir mühendisin hayatı boyunca kenara atamayacağı karı bedavan yaparsan arabaya da 2 yerine 4 milyon verirsin
Söyledikleriniz de haklısınız
Halkın en azından bir bölümüne bedavadan verilen karlar bunlar ( kkm , ucuz konut kredisi vs )
Markette kasiyerlik yapan , anasından babasından bir şey kalmayan kısacası şansı yaver gitmeyene üzülürüm gerisi palavra
Döviz cinsinden de yakın tarihte görülmemiş ücretler ödeniyor bunlar da gerçek
Sapına gelince şikayet etmeyi çok haklı bulmuyorum
Berbat ekonomi yönetimi çoğu kişiye de hayatında göremeyeceği paralar kazandırdı
-
Doğuş Otomativ krediyi 3,7’den veririm dedi. Çok ilginç. Diğer bayilerde 1,69-1,89 aralığında…
Skoda scala monte Carlo mersin kavi 1723, Maraş elis ve Konya konmar 1730, İskenderun 1740, Adana aykan 1750 bugün itibariyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dohrni -- 24 Nisan 2025; 10:38:41 >
DCT ler hava almış :(
instagram
Bağcılar Sondakika on Instagram: "Deprem Sonrası Oluşan Trafikte Otomatik Şanzımanlı Araçlar Arızalandı."https://www.instagram.com/reel/DIzNCBjMC8V/?igsh=bmp4bDhqcml1ZDFh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 24 Nisan 2025; 10:37:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Citroen c4x düşünülebilir geçen ay 1330 diyordu bayiler son fiyat, bu ay 1450 diyorlar belki pazarlıkla daha aşağı çekilebilir
Diğer bayilerde ilk ay peşin ödemeli olabilir.
Sinan bunu videoya konuk alsa video disslike rekoru kırar daha önceden test edildi
hocam teşekkür ediyorum.
-
Evet evet öyle ama faiz oranı çok uygun
Merhaba , 1.2 hibrit ne kadar
Ne hikmetse hepsi aynı yerde arızalanmış:) Trafikten sıkılıp ceza yememek için kaputları açmış gibi duruyorlar daha çok.quote:
Orijinalden alıntı: acquiles
DCT ler hava almış :(
https://www.instagram.com/reel/DIzNCBjMC8V/?igsh=bmp4bDhqcml1ZDFh
Donanım listesi paylaşabilir misiniz ? Hangi paket bu araç ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X