Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (17747. sayfa)

5 sn
357.908
Cevap
6.131
Favori
62.174.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1229 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Sanki c4 tekiler pnomatik degil. Bildigim kadari ile alcaltma yukseltme yok.

On amortisorler zaten normal herhangi bir farkliligi yok, arka amortisorleri hidrolik sivi ile desteklemisler.

adobe acrobat
    Adobe Acrobat - Citroen-C4-Brochure-SpecSheet-Dec-22.pdf
    https://acrobat.adobe.com/id/urn:aaid:sc:AP:2fe97eff-f999-4a3e-8110-47528d965e91

Burda resmi var. Amortisorlerin icinde aşağıda ve yukarida hidrolik sivi dolu cushion tabir edilen yerler var bir tur yastiklama yapiyor normal amortisorun yaptigina ek olarak. Elektronik bir pompa vb yok parca o sekilde uretilmis.

Pnomatik apayri bir teknoloji . Onda amortisorun sertligi.yumusakligi arabanin yuksekligi alcakligi herseyi surucu tarafindan degistirilebiliyor.

Ben konforuna laf etmedim zaten ama pnomatik değil teknik olarak

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 24 Nisan 2025; 9:18:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• T-Rok Sıtaly paket yaklaşık olarak ne kadardır arkadaşlar? Doğuş mudur en uygun satan yer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi burası. Combo otomatik nedir bilginiz varmı

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Hocam haklısınız yükseltme alçaltma yok lakin Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon sistemi ile yolun durumuna göre süspansiyon sertliğini ve konumunu ayarlıyor bu sınıfta bu kadar konforlu süspansiyon maalesef başka bir araçta yok. Benim bu güne kadar kullandığım en konforlu araçlardan biriydi advance comfort ile.

• Yeni Grandland Elektrikli GS 157 KW 210 HP ⚡️

Beyaz renk siyah tavan cam tavan ve teknoloji paketli
    Eşsiz şık ve dinamik duruşu ile tam bir fiyat performans aracı .

1.900.000₺

Kredi kartına 12 ay taksit imkanı bu fırsatı kaçırmayın.

İstanbul Opel Satış Danışmanı
    Ufuk Karakiraz
    0535 012 3873

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bmw 230 icin alt dilimden stok bulabilen var mi?

• UfukKarakiraz 7B7EB kullanıcısına yanıt

kredi ve takas imkanı var mı ? batarya kaç sene garantili ?

• ghostiki kullanıcısına yanıt
    Batarya 7 yıl garantili
    Kredi kartına 12 ay taksit seçeneği ile yardımcı olabilirim

• Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt

C ile başlayan ve dünyanın her yerinde 150-200 euro olan montları 400-500 euroya satmaya çalışan marka da bir çok üründe %50-60 indirim yapmış

Reklam gördüm baktım tshirt ü 760 TL ye inmiş , 17 Euro yapıyor. Dışarıda denk gelsem 17 Euro ya alırmıydım ? alırdım muhtemelen

Öyle aldım

Tshirtlerimin suyu çıkmadı , bekleyebilirdim ve bekledim. Ucuza denk gelirse alırım

Ama Trükiye de son 2-3 yılda ciddi bir nüfus gayrimenkul ve kkm den iyi kar yaptı

Alman bir mühendisin hayatı boyunca kenara atamayacağı karı bedavan yaparsan arabaya da 2 yerine 4 milyon verirsin

Söyledikleriniz de haklısınız

Halkın en azından bir bölümüne bedavadan verilen karlar bunlar ( kkm , ucuz konut kredisi vs )

Markette kasiyerlik yapan , anasından babasından bir şey kalmayan kısacası şansı yaver gitmeyene üzülürüm gerisi palavra

Döviz cinsinden de yakın tarihte görülmemiş ücretler ödeniyor bunlar da gerçek

Sapına gelince şikayet etmeyi çok haklı bulmuyorum

Berbat ekonomi yönetimi çoğu kişiye de hayatında göremeyeceği paralar kazandırdı

• Doğuş Otomativ krediyi 3,7’den veririm dedi. Çok ilginç. Diğer bayilerde 1,69-1,89 aralığında…

• Skoda scala monte Carlo mersin kavi 1723, Maraş elis ve Konya konmar 1730, İskenderun 1740, Adana aykan 1750 bugün itibariyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dohrni -- 24 Nisan 2025; 10:38:41 >
  • DCT ler hava almış :(

instagram
    Bağcılar Sondakika on Instagram: "Deprem Sonrası Oluşan Trafikte Otomatik Şanzımanlı Araçlar Arızalandı."
    https://www.instagram.com/reel/DIzNCBjMC8V/?igsh=bmp4bDhqcml1ZDFh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 24 Nisan 2025; 10:37:27 >

• cryphos kullanıcısına yanıt
    Citroen c4x düşünülebilir geçen ay 1330 diyordu bayiler son fiyat, bu ay 1450 diyorlar belki pazarlıkla daha aşağı çekilebilir

• donanıMüdavim kullanıcısına yanıt
    Diğer bayilerde ilk ay peşin ödemeli olabilir.

• EUS E kullanıcısına yanıt

Sinan bunu videoya konuk alsa video disslike rekoru kırar daha önceden test edildi  

• mob33 kullanıcısına yanıt

hocam teşekkür ediyorum.

• thegraywolf T kullanıcısına yanıt

Evet evet öyle ama faiz oranı çok uygun

Merhaba , 1.2 hibrit ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

DCT ler hava almış :(

https://www.instagram.com/reel/DIzNCBjMC8V/?igsh=bmp4bDhqcml1ZDFh
    Ne hikmetse hepsi aynı yerde arızalanmış:) Trafikten sıkılıp ceza yememek için kaputları açmış gibi duruyorlar daha çok.

Donanım listesi paylaşabilir misiniz ? Hangi paket bu araç ?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.