Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (17535. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 72 Misafir (18 Mobil) - 63 Masaüstü22 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
392.462
Cevap
6.469
Favori
68.259.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1284 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • @ALBAY Ya arkadaş, hemen de yönetime sataşacak yer arıyorsunuz. Birisi demiş G.Saray yöneticileri buraya bakıyor, ışık hızında mesajımı silmişler seninki duruyor filan. Arkadaşım, şikayet edilmiş, şikayete bakılarak mesaj silinmiş. Şu an konuda ne var ne yok bakamıyorum. 24 saat burada robot gibi dikilmiyoruz. Bizim de işimiz gücümüz var. Sizde şikayet edin, silinmez ise o zaman konuşun.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • psykheee P kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün önce izmir vosmer 1380 fiyat vermişti ama araç yok dedi temsilci. Ben de aynı paraya kredi imkanı da olunca ibiza fr aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Benim tavırım filan yok. Neden anlamak istemiyorsunuz neden? Yukarıda bununla ilgili uyarı mesajlarımı 40/50 kişi beğenmiş. Burada amaç beğenilmek değil. Bu kuralı da isteyenlerin azımsanmayacak olduğunu göstermek.

Lütfen forumla ilgili sorunlarınız/önerileriniz bölümüne konu açın. Bu konuda adminlere sorun.

Burada bile pervasızca davranıp, konuyu ben açtığım için popüler olmasını istiyormuşum konumun öyle diyorlar :)

Yahu ilk gün bile dedim, konuyu kim istiyorsa ona devir edeceğim diye. Ben ne yapayım konuyu?

İşte bunlar hep algı üyeleri. Boş insan bu tür ithamlar yapanlar.

• thegraywolf kullanıcısına yanıt
    Bu ibiza 1.0 mı hocam 1.5 mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aynı paraya derken liste fiyatı 1.62 görünüyor. 1.38 e mi düştüler? Kredi tutarı ve faiz kaçtı acaba

Teşekkür ederim. Evet var. Polo'ya göre ekstra olarak açılır cam tavan, spor koltuk, spor direksiyon, 17 jant, ambiyans aydınlatma, sürüş modları, full led mercekli farlar, anahtarsız giriş çalıştırma var aklıma gelen.

• Eskiden her gün konuya girip okurdum. Günde 3-4 kez kontrol ederdim. Eskiden dediğim son 1 yıldır. Ama son zamanlarda hiç konuya girip okuyasım gelmiyor. Bu stones denen arkadaş yüzünden. Ne zaman girsem uzun uzun destan gibi mesajlar yazmış insanlarla tartışıyor tek başına. Vatanı savunur gibi savunuyor kendisini. Konunun adını değiştirsinler bitsin artık bu çile. Yöneticiymiş birde şikayet edicem bakalım kime nereye edilecekse artık. Yetti artık valla.

Hayırlı olsun. Türkiye şartlarında b sınıfında 17 inch jantı kullandıkça keşke olmasaydı diyeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Her şeyi okuyorsunuz demek ki iyi idrak edemediniz noktalar var.

Forum destek bölümüne gidip konu açabilirsiniz. Bu kuralı ben koymadım. Bu kural yıllardır var. Beni suçlamayın. Tek yönetici ben değilim. TEK YÖNETİCİ BEN DEĞİLİM. Şikayet edilen tüm mesajları diğer yöneticilerde görür.

Aradaki tek fark, mesajlarınız hep silinmesin, bundan sonra daha rahat konuşun diye size ayrı konu açmam. Tek suçum size yardım etmem. Sizde algıcısınız. Yemezler bırakın bu naraları.

1 senedir okuyormuş ta konuyu mışmış. Madem uzun uzun yazılarımı okudun, burada ne yapmak istediğimi, sizlere yardımcı olmaya çalıştığımı anlardın.

Burada demeniz gereken: Arkadaşlar, Stones yönetici işini yapıyor. İyi niyetli bize YARDIMCI olmaya çalışıyor. Bu kuralı o koymadı. Forum destek bölümüne gidelim, gerekirse isyan çıkaralım, admini ikna edelim, artık noktayı koysun. Orada herkes istediği gibi yazsın. şeklinde olmalı iken, beni günah keçisi göstermeniz ayrıca komik..

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Öbür aracım da 17 jant. 6 yıldır kullanıyorum ondan da memnunum. Bence asıl sorun jant ya da lastik ebatında değil. Güncel kasa Corolla'nın 17 jantlı olan modelinin inanılmaz iyi bir konforu var. Önemli olan süspansiyon kalitesi.

Evet o yüzden b sınıfı diye belirttim

O zaman gelipte algı yapmayacaksınız konuda. Oldu bir de ekip kurun, çete kurun üstüme çullatın.

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Şimdilik memnunum bakalım zamanla değişim olursa buraya yorumlarımı yazarım. Fiyat performans olarak mantıklı bir araba. Polo daha konfor odaklı, ibiza sportiflik odaklı.

Buraya ozellikle trollerin maskesini dusurmekle, herkesi pistirarak mobbing yapan ve babasinin galerisindeki arabalari satmaya calisanlarla savasmakla gecti ozellikle 2024 yili.

Maalesef ozellikle 2024 yilinda burada bir yonetim zaafiyeti yasandi. Denizci nickli yonetici gelip mesaj silip bizi azarlayip sorunlari cozmedi aksine daha da korukledi ve gitti. Kendisiyle insan gibi iletisim kurmaya calismamiza ragmen yine ustten bir tavirla bizi azarlamaya devam etti.

Stones un her seyden once iyi bir insan oldugunun cok iyi farkindayim. Kendisi bizim halkin kibar insanin uzerine gitme, kibar insani gucsuz gorme hastaligindan dolayi su anda buyuk bir caba icerisinde.

Arkadaslar denizci nickli arkadas tarafindan azarlandiginizda hic boyle tepkiler gostermiyordunuz? Stones diyor ki konunun kurali bu beni anlamaya calisin, inatla adama ters gidiyorsunuz.

Kusura bakmayin da bu ulkenin boyle yonetilmesi de, ulkede bircok problem de sizin eseriniz. Cuvaldizi kendinize batirin.

İnsan gibi iletisim kurulunca karsi cikiyorsunuz ama azarlaninca gikiniz cikmiyor. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?

Kac gundur ne kadar uzadi su konudaki mevzu, yan tarafta konu var gecin orda yapin sohbetinizi yeter yahu.

@Stones siz de artik laf anlatmaya calisip kendinizi yormaktan vazgecin, kibarliginizdan ve uslubunuzdan dolayi tesekkur ediyorum size ama artik seriatin kestigi parmak acimaz tavri gerekiyor belli ki bir inatlasma var. Bunun sonu yok haftalarca tartisir durursunuz bir sonuca gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 2 Nisan 2025; 1:47:26 >

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum bu konuda bilgisi olan var mı?

• Site yönetimi bu başlıkta fiyat dışında paylaşım yapılmayacak vb kurallar getirmeye çalışmış ama nafile. Zaten herkesin bu şekilde konsolide edilebilmesi mümkün değil, belli ki su bu başlıkta akıp yolunu buluyor ama 17 bin küsür sayfa olmuş, ne bir şey aramak mümkün ne aradığını bulmak. Mevcut duruma uyum sağlamak ve onu en iyi hale getirmek gerek. Bu nedenle başlığın adı öncelikle 2025 olarak değişmeli, mümkünse son 2 ay hariç tüm mesajlarının da otomatik olarak arşivlenmesi sağlanmalı.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.