Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17030. sayfa)

5 sn
341.622
Cevap
5.835
Favori
58.891.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1179 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
  • Model Y baz seçeneklere sahip araçlar envanterde bitmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • savuruk S kullanıcısına yanıt
    Tucson comfort paket 1700 tl. 50 bin daha ucuz Tucson ama comfort paket boş paket mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt
    Tucson comfort paket 1700 tl deniyor da bu paket nasıldır

• powermoon kullanıcısına yanıt

A3 Sportback 35 Turbo FSI 150 hp Advanced S tronic PI 2.1 M.

Hangi bayii?

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Bataryanın kablosu değildir inşallah

• realove19 kullanıcısına yanıt
    Alt paket ama bir çok güvenlik kriterlerini karşılıyor, açılır tavan yok, deri koltuk yok, jantlar 18 gibi eksileri var. Bayide görüp inceleyip Bütçe varsa PRIME Plus alırsanız daha iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arabalar tam 15 aydir gram altin ve tl mevduat karşısında kızgın tavaya atılmış TEREYAĞI gibi erimeye devam ediyor....

Zamaninda cok uyardik, teknokrat mehmet affetmez balyozu indirir boyle gitmez bu dedik, dinlemediniz

2023 te tam 2kg altin verilip alinan C klass lar, 3 serileri şuan 1kg a düşmüş vaziyette....

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Ankara tan oto da tiggo 7 pro max listeden daha düşük fiyata veriliyor

Siyah tavan beyaz gövde 1.670.000

Siyah ve gri ise 1.700.000 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt

Tucson, sportage ve Qashqai son 5 yıldır son modellerini kullanmış biri olarak şunları söylemek isterim. 2018 1.2 cvt Qashqai, 2020 1.3 dig t ve şimdi 2024 makyajlı 1.3 cvt Qashqai kullanıyoruz. Ben ayrıca Tucson ve sportage 2020 dizel otomatik kullandım.

Qashqai sürüş dinamikleri açısından bu iki araçtan üstündür ve bu nettir. SUV ve binek araç arasında kalan bir sürüş zevki vardır. SUV gibi ayrı oynamaz “, onu arkası daha toktur. Virajlı ve uzun yollarda diğer iki araçtan çok daha keyifli ve iyi bir suruse sahiptir. Daha kompaktir diğerlerini nazaran. QQ Sanzimana laf edenler olmuş. Anlamıyorum açıkçası mevcut kasadaki şanzıman oldukça pürüzsüz özellik şehir içinde konforlu. Dig t şanzıman pek hoşuma gitmiyordu cvt ye donmeleri gayet iyi olmuş. Yakıt tüketimi olarak benzer tüketimler var.

şimdi Tucson ve sportage tarafına gelirsek. Çok daha geniş iç mekan,büyük bagaj, daha ferah, suspansiyonlar oldukça konforlu ve net bir şekilde her parçasında daha kaliteli araçlar.

Kişinin ihtiyaçları doğrultusunda tercih değişiyor. Makyajli QQ nun tipi benim gözüme çok daha keskin ve güzel görünüyor özellikle çift renk olanlar. İçi de gayet güzel bence.

QQ SKYPACK aldık aralık sonu 1870 e kredide kullandık, connectalari 70 bin daha ucuza veriyorlardı. Fakat 19 jant, çift renk kırmızı ve kredi kampanyasının olması ve ikinci elde satarken laf anlatmak istemediğimden skypack tercih ettik. Tercihe göre connecta da mantıklı ama istediğim renk olmadıktan sonra benim için bir anlamı olmuyor, dünyaya bir kere geliyoruz. Sportage aralık ayindan 2175 ten asagi düşmediler şimdi 1995 ten veriyorlar. Aldığım zaman sportage 1995 e verselerdi düşünmeden sportage tercih ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt

ınandıysan ne mutlu bize ouzancım

• huseyno H kullanıcısına yanıt
    1580 e bırakan bayiler vardı birkaç gün önce.

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    :) eywallah

• realove19 kullanıcısına yanıt

ikisininde ayrı ayrı özellikleri ve güzellikleri var.

bende çok arada kaldım. qq tercih ettim. wireless şarj, 360 kamera, panoramik cam tavan vs.. (comfort ve n connecta), stok, tercih etme sebebim oldu.

Tucson güzel araba ama polis arabası olarakta kullanılıyor (beni etkiledi). Yakıt tüketımı biraz daha fazla

QQ ise biraz dar

sürüş konforunda çok farklılık göstereceğini düşünmüyorum.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. 2023 mayısında 1kg altın parasına LPG’li elegance Civic aldı arkadaşım. Elden paralar zaten gırla dönüyordu. (Neredeyse liste fiyatının 1/5’i kadar)

Keza sıradan C suvlar da 2023 yazında 1kg altın civarındaydı, hatta daha pahalıydı.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

silivri çetaş arayabilirsiniz.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

1750'ye aldım (n connecta)

ankara otomol 1735e veriyordu ama araç kalmamıştı. birde ben istanbuldayım.

Otomol araç geleceğini zam gelmezse aynı fiyattan verebileceklerini söyledi. risk almak istemedim.

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Şuan yarım kiloya indi onlar da.

• anlaşılan 1 hafta içinde bitecek fırsatlar :

1-qq nconnecta 1735 k.tepretoğlu 1760 kuzey 1800 görkem

2-xtrail premium 2270 kuzey 2345 görkem 2300 plaza park 2335 k.tepret...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiguanxx -- 1 Şubat 2025; 16:40:34 >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    B8.5 Variantları araştırıyorum. 2023 ağustosunda elegance liste fiyatı 1.3 kg altın parasıydı. Şu an temizleri 1.7xx lere gidiyor. Sağlam değer kaybettiler..

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    1.700.000/3.200= 531 grama inmiş.

Ons bu ay 2.900usd leri gorecek olursa (gram 3.400e yanaşır) hic bekleme bozdur al derim artik.

Dibin dibini kimse bulamaz.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.