SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (14786. sayfa)

-
-
Aracınızı güzel günlerde kullanın... Siz zaten belirtmişsiniz "daha uzun yol yapmadım" diye... Asıl kritik nokta orası. 350km gören EQE oldukça normal kullanıyordur ama 550 km gören TOGG sürücüsü sanırım aşırı ideal koşullarda şehir içi klima kapalı tek kişi olmalı... Zorlama bir değer 550 ama görülebilir... Keyifli sürüşler...
_____________________________ -
Bir videoda Jazz'ı 1.030'a verdiklerini duydum. Bir arkadaşım ZRV'yi bugün 2.375'e aldı. Bu jazz için bildiğiniz bayi var mı bahsi geçen fiyatlara veren.
İlk defa duydum arkadaş kendi kafasinda kurmuş bence. Tamam başka sorunları var ama paslanma olayına şahit olmadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Borusanda %8 indirim vardı geçen hafta içi. Ama yarına yetişir mi?
City olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
City olmasın?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Olabilir belkide city diyecekti jazz dedi. Benim arkadaşda ZRV'de sağlam indirim alınca acaba dedim.
Hocam aynı şekilde risk aldım ve 3 haftadır arabasızım. Ben de HS bekliyorum. 1250ye verip sıfır faiz verseler çok iyi olur. Bu gidişle satışları zayıf kalıyor çünkü, neden yarışa girmiyorlar anlamadım. Aynı zamanda renault duster için de fiyat bekliyorum. Megane, austral, dacia duster’da 200 sıfır faiz var. Renault duster’da da olabilir belki.
Bugün hasar işleri için Kartal Doğuş'taydım. Taigo saf beyaz 1.250 bırakıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kasımda 1430 a 1.5 advance paket a3 verdiler neredeyse 1.0 boş golf parası.
Bu arada advance a3 te
Adaptif hız sabitlemeden tut(dur kalk özellikli), ön arka park sensörü, led farlar, deri koltuklar, hayalet ekran ve yüksek çözünürlüklü orta ekran, kararan dikiz aynası , anahtarsız çalıştırma vs standart.
Pahalı versiyonlarda elektrikli koltuk, anahtarsız giriş, elektrikli bagaj, koltuk ısıtma, üst segment ses sistemi, sunroof geliyor. Bu eklentiler fiyatı şişiriyor.
Şuan makyajlısı bekleniyor muhtemelen bayilerde stok yok yüksek karla tek tük olan araçları satmaya çalışıyorlar.
2.5 eder mi dersen bence etmez 1 yıl kullandım advance paket.
o jazz değil,city
Facebook gruplarında bir kaç kez görmüştüm ama genelleme yapmak ne kadar doğru bilemedim.
Bu değişik ve güzel bir yorum olmuş)
Kia Cerato 1.6 elegance otm 1265 + faiz. İzmit. Araba hoşuma gitti ama fiyat yüksek gibi.
Haziran'da birçok indirim olacak bence. Bu araçları uygun vermek zorundalar. Bayiiler sinek avlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
O eklentiler olmayinca da arac audi gibi olmuyor iste,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hem bu vatanın ekmeğini yiyip hem de ihanet edenler, birgün o ekmeği yedikleri yerden kurşunu da yerler. -
Hocam normal mokka var mı ? Fiyat verebilir misiniz ?
2 Version var
1_110hp Navili
2_115hp Kablosuz apple car play + yeni yasaya uyumlu;şerit takipli + fren güvenlik sistemli
Aralarında fiyat farkı bundan oluşuyor.
NAVİYİ kim ne etsin? .)
115 li ve yeni yasaya uyumlu olanı 1285 TL fiyat verdiler. duman grisi. Diğerini bilmiyorum
şu golfe bir kampanya gelse keşke, astra ve 308'i beğendim ama kullanıcı yorumları biraz arabadan soğuttu beni. sizce haziran ayı beklenmeli mi?