Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (14718. sayfa)

5 sn
317.684
Cevap
5.200
Favori
52.592.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1110 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
Mesaj
  • wixland kullanıcısına yanıt

    Haziran'da emeklilere daha da ucuza satarlarsa şaşırmam...

  • Beyttatar kullanıcısına yanıt

    Hocam en uyumlu, en uyumsuz gibi bir sınıflandırma yapılması yanlış diyorum ben. Ailede 1.2 Leon, Arona ve Formentor var hepsini kullanıyorum. Uyum, neye göre uyum? Islak kavrama olan Formentorda ani hızlanmalarda hafif bir gecikme seziyorum kuru tipe göre ama bu yapılar gereği bu şekilde. Hepsi belirli mühendislik çalışmaları sonucu araçlara en optimum seviyesinde koyuluyor zaten, konfor kişiden kişiye değişir. Rakamlara göre konuşursak, kuru tip dq200 zaten max tork dayanımı 250, 1.5 tsi motorun da verdiği max tork 250, bu durumda şanzıman sınırlarında çalışıyor, arıza yapmaya en yakın aday, ıslak tiplere göre, ha siz düzgün kullanıyorsunuzdur sıkıntı yaşama ihtimaliniz düşük olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: autindustry

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Bir Range atasözü der ki; “Range alacaksan 2 tane alacaksın ,birisi sanayideyken diğerine binersin’’

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, yok mu bir babayiğit beni şu dertten kurtaracak?4 kişilik bir aileyiz. Yılda bir iki sefer şehirlerarası olmak üzere genelde şehir içinde kullanılacak, güvenlik donanımları üst düzey, sorunsuz kullanılacak otomatik bir araba arayışındayım. Acemi şoförüm ancak ikinci el hiç düşünmüyorum. Motoru, şanzımanı, servisi şusu busu derken hangi aracı sorsam hepsine bir kulp takıyorlar. Onu alma kronik sorunu var, onu alma üretimi durdu, onu alma piyasası iyi değil, onu alma yokuşta bayılır, onu alma boş paket için pahalı, onu alma o paraya değmez, onu alma 3 silindir sıkıntı, onu alma adblue uğraşma, onu alma çin, onu alma aileye küçük, onu alma acemiye büyük …. 1 milyon ile 1,5 milyon bütçe ile hiçbir şey alamıyorum ben. Vallahi şaştım kaldım. Opel crossland toyota corolla honda crv ford dizel bunları beğendim ama kimse beğenmedi. Ne olur bir de siz fikir verin. Çok sağolun





  • denomenoden D kullanıcısına yanıt

    Corolla al geç Hocam. Bende yok ama sadece Türkiye değil dünya satışlarına bakın. Bir araba boşuna milyonlarca adet satılmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denomenoden D kullanıcısına yanıt
    Sedan mı istiyorsunuz SUV mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt
    O da AVM açık otoparkına park ederdi herkes görürdü 😂 şak bir yana bu tarz bir kampanya gerçekten saçma olmuş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yunsu Y kullanıcısına yanıt

    O da ayrı dert. Sedan şehirde bana zormuş. Benim özel bir tercihim yok Suv mu almalıyım?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: denomenoden

    Arkadaşlar merhaba, yok mu bir babayiğit beni şu dertten kurtaracak?4 kişilik bir aileyiz. Yılda bir iki sefer şehirlerarası olmak üzere genelde şehir içinde kullanılacak, güvenlik donanımları üst düzey, sorunsuz kullanılacak otomatik bir araba arayışındayım. Acemi şoförüm ancak ikinci el hiç düşünmüyorum. Motoru, şanzımanı, servisi şusu busu derken hangi aracı sorsam hepsine bir kulp takıyorlar. Onu alma kronik sorunu var, onu alma üretimi durdu, onu alma piyasası iyi değil, onu alma yokuşta bayılır, onu alma boş paket için pahalı, onu alma o paraya değmez, onu alma 3 silindir sıkıntı, onu alma adblue uğraşma, onu alma çin, onu alma aileye küçük, onu alma acemiye büyük …. 1 milyon ile 1,5 milyon bütçe ile hiçbir şey alamıyorum ben. Vallahi şaştım kaldım. Opel crossland toyota corolla honda crv ford dizel bunları beğendim ama kimse beğenmedi. Ne olur bir de siz fikir verin. Çok sağolun

    MG HS Luxury
    Chery T7 Pro Avangard veya Ex paket

    Bu iki aracı araştırın, test edin ve deneyin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ali222 A kullanıcısına yanıt

    Sağol kardeşim ben de en son o noktaya geldim.

  • ALBAY kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim.

  • alikara86 A kullanıcısına yanıt
    Sınıflama yapmadım kendi fikrimi söyledim iddialı konuşan birine cevap olarak. Benim bu mesajıma yersiz ve komik olmayan bir şakayla siz karşılık verdiniz.

    Ben bahsettiğim araçları şahsi aracım olarak aynı güzergahlarda 20k km civarı kullanımım sonucunda akıcılık, kararsızlık yaşamama, konfor ve yakıt tüketimi açısından değerlendirdim. Ama hala dayanıklılık, 250 tork muhabbeti yaptığınız için anlamanızı beklemiyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrvolkan kullanıcısına yanıt
    1.0tsi da titreme var. 1.2tsi da alınır. Güzel tatlı motor. Dsg ile 10s altında 0-100 veriyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • denomenoden D kullanıcısına yanıt

    hocam aslında acemilik varsa 1-2 yıllık garantisi olan temiz bişeyler baksanız daha iyi illa acemilik atılana kadar ufak tefek sürtme çarpma olacak 0 araçta biraz daha can yakar:) ama bütçe dert değil diyorsanız listenizde honda hrv sanırım (crv büyük olur ) bence alınabilecek en iyi tercih

    boyut olarak büyük araç alınacaksa 360 kameralı (görüntüsü iyi olanlardan ) tercih edebilirsiniz manevralarda yardımcı olur.

  • denomenoden D kullanıcısına yanıt

    Hocam kafanızı bulandırmış gibi olmayayım ancak ,

    Acemi şoförüm diyorsunuz bana kalırsa en fazla 3-4 yaşında 1-2 parça macunsuz yüzeysel boyalı , boyasız muadillerinden daha hesaplı az km li bir corolla iyi seçenek olur.

    Kaza riski herkes için olmakla birlikte , acemi şoförseniz eğer trafik refleksleriniz yolun devamı sağı solu , sıkışık ttafikteki öngörüleriniz dah tam anlamıyla oturmadığı için kaza yapma riskiniz daha yüksek olabilir.

    Şimdi sıfır araç alacaksınız kaza riskiniz daha yüksek olacak ( bu kesinlikle kaza yaparsınız manası taşımıyor yanlış anlamayın) riskleri düşünmek lazım neticede ve bu durumda aracınızda ekstra bir değer kaybı oluşacak. Bu ülkede yaşıyoruz ve mecbur bunları düşünüyoruz malesef çünkü herkes dişinden tırnağından arttırdığı ile araba alabiliyor.

    Ben olsam sizin yerinizde en az 2020 model 50 bin km yi geçmemiş 1.6 2-3 önemsiz parça yüzeysel boyalı bir 1.6 corolla alıp en azından acemiliğimi atardım sonrasında sıfır araca yönelirdim. Bence bunu bir düşünün.

    Elsper konusunda da Tarcanlar artık şubeleri var ve insanlar bir çok şubesinden de memnun. Alırlen tarcanlara gösterir alırsınız içiniz rahat rahat binersiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk888 -- 23 Mayıs 2024; 23:18:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mlzm M kullanıcısına yanıt

    Reis bu fiyatlarin bazıları arscilar veriyor yani bayiiler yine bildiğiniz gibi sen gidince yok çekiyor ama komisyoncu sana istediğin aracı iki dkda ayarliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı araçlara bakıp Taigo yu tercih ettim.Polo alma niyetiyle gitmiştim ancak kendimi biraz daha zorlayarak Taigo almaya karar verdim.Taigo almasaydım Polo alırdım.Baktığınız araçların hemen hepsini gidip bayide inceledim VW de hissettiğim kaliteyi hiçbirinde hissedemedim açıkcası

  • denomenoden D kullanıcısına yanıt
    Eğer SUV düşünüyorsanız belirttiğiniz bütçeye uygun Mg ve Chery markalarına bakabilirsiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt

    Ben taigo tercih ettim görüntüsü ve boyutları daha çok hoşuma gitti.Tcross biraz kaba geldi gözüme.Taigo daha spor duruyor.Birde Tcross da sadece sarı ve siyah renk vardı o yüzden de tercih etmedim

  • Hiç tanımadığım insanlardan yardım görünce daha da müteşekkir hissesiyorum. Çok çok teşekkür ederim gerçekten.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.