Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.011
Cevap
181
Favori
142.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • campos67 kullanıcısına yanıt
    Aldik aracimizi Allah herkesin gönlüne göre versin

• O değilde olan yeni 508 e oldu

Peugeot efsane bir araç uretti ancak dolar ve ÖTV den dolayi getiremediler

• Yeni araç almaya kadar verenler için fırsat fakat düşer diye bekleyenler için hatalarını telafi şansı,isteyen istediğine inanır ayrı konu ama sektörün bu noktaya geleceğini çok uzun süre önce demiştim. İnanan inandı,inanmayan ise inanmadı geçmedi. Buraya kadar normal, anormal olan ise yeteri kadar inanmadınız ondan düşmedi diyebilecek kadar kafayı sıyıranlar,bu tipler insanı forumlarda uzaklaştırıyor, yazasın gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkinali52

O değilde olan yeni 508 e oldu

Bu dönem çok büyük ihtimalle gelir.Özel bir donanım ayarlatıp ötv dilimine sokarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Bu dönem çok büyük ihtimalle gelir.Özel bir donanım ayarlatıp ötv dilimine sokarlar

Alıntıları Göster
    ötv diliminden kastınız %60 yerine %45 dilime girmesi mi? yani 192k'ya pejo araba satacak? valla kolay gelsin eğer öyle bir hata yaparlarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: willyyyyy

ötv diliminden kastınız %60 yerine %45 dilime girmesi mi? yani 192k'ya pejo araba satacak? valla kolay gelsin eğer öyle bir hata yaparlarsa.

Alıntıları Göster
    45 lik dilim yok şuanda.1,6 için 30-35 ve 60 lık dilim var.

Bu aracı yeterli düzeyde doldurup 35 lik dilimden 192 bine satarlarsa alıcısı çıkar tabiki

180-190 bine fazlaca 3008 sattı.Üstelik orta donanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hkinali52

O değilde olan yeni 508 e oldu

Çok basit bir soru; yeni passat veya golf şimdi çıksa gelir mi gelmez mi? Bu cevaba göre yeni 508 efsane mi değil mi karar veririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 2 Ocak 2019; 23:8:17 >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Aracı daha canlı gormeden efsane yaptılar. D sınıfı standart bır arac alt tarafı

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

45 lik dilim yok şuanda.1,6 için 30-35 ve 60 lık dilim var.

Bu aracı yeterli düzeyde doldurup 35 lik dilimden 192 bine satarlarsa alıcısı çıkar tabiki

180-190 bine fazlaca 3008 sattı.Üstelik orta donanım.

Alıntıları Göster
    3008 büyük başarıydı katılıyorum ama c segment suv, d segment sedana göre çok daha rahat bir pazardı. özellikle qashqainin beklenen yeniliği bir türlü yapamaması sebebiyle orta seviye bir suv açığı oluştu ülkede. ama 508 getirecek olurlarsa tüm koltukları kapmış passat, insignia, superb olacak, aynı fiyattan gelecek olursa 508 anca ayakta gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: willyyyyy

3008 büyük başarıydı katılıyorum ama c segment suv, d segment sedana göre çok daha rahat bir pazardı. özellikle qashqainin beklenen yeniliği bir türlü yapamaması sebebiyle orta seviye bir suv açığı oluştu ülkede. ama 508 getirecek olurlarsa tüm koltukları kapmış passat, insignia, superb olacak, aynı fiyattan gelecek olursa 508 anca ayakta gider.

Alıntıları Göster
    Hocam şunu net söyleyeyim.Bahsettiğim fiyattan girerse passatı zorlamaz elbet ama insignia,superb yi rahat geçer.Zaten firmanın passatla yarışmak gibi derdide yok.Ama 60 lık dilimde bırakıp 220 den yüksek fiyat çekerlerse ancak test aracı satarlar.
    3008 bile qq gibi sınırsız sayıda gelmedi.Bildiğim 10 bin adetti kotaları ve bundan max kar yapacak şekilde fiyat belirlediler.Zaten fiyatı qq tuscon Kuga dan yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 2 Ocak 2019; 23:40:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Yeni araç almaya kadar verenler için fırsat fakat düşer diye bekleyenler için hatalarını telafi şansı,isteyen istediğine inanır ayrı konu ama sektörün bu noktaya geleceğini çok uzun süre önce demiştim. İnanan inandı,inanmayan ise inanmadı geçmedi. Buraya kadar normal, anormal olan ise yeteri kadar inanmadınız ondan düşmedi diyebilecek kadar kafayı sıyıranlar,bu tipler insanı forumlarda uzaklaştırıyor, yazasın gelmiyor
    Siz Toyota olarak Corolla'da iyi fiyat verdiniz. Size laf söyleyemem. Sizin dışınızda 3-4 modelde daha güzel fiyatlar vardı. Fakat bunun dışında piyasanın alayı ÖTV'yi cebe attı. Bunu görmezden gelmemizi beklemeyin. Siz iyi niyetli olarak bayilerin burnundan kıl aldırmayıp zam yapmaya devam edeceğini savunuyorsunuz. Katılıyorum. Ama insanların bu denli enayi yerine konulmasını da ben kabul edemiyorum. Gerçekten arsızlık derecesinde zamlar ve fiyatlar var. Özellikle firma adı belirtmek gerekirse Honda bunların başını çekiyor. Bu arada kimse sizi zorla yazdırmıyor. İstemiyorsanız yazmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Dolar ve Euro ile ithal edilen araçlar için enflasyon farkı hesaplamak gibi bir düşünceyi hangi kafayla üretiyorsunuz.
    Gümrükte bekleyenler, bayilerde bekleyenler, bayilerin kendilerine yaptıkları satışlar falan derken mevcut stoklar 3-5 ay götürür.
    Herşey normal giderse 6. Aydan sonra 2019 model araç görmeye başlarız belki.
    Hocam söz konusu zam yapmak olunca her türlü şeyi bahane edebilirler. Beyinleri böyle çalışıyor. Yurt dışından gelen araca TR Enflasyonu da yaparlar, yetmez bunun üzerine kur farkı koyup katmerli şekilde fiyatı şişirdikçe şişirirler. Sınır yok...

Ama söz konusu indirim olunca yapmamak için kırk takla atarlar. Yok efendim yüksek kurdan alınmış, enflasyon varmış, faizler 25 olmuş, yerine araç koymak için başka çareleri yokmuş! Say say bitmez! Demem o ki her türlü o kazığı geçirecekler!

• haremsize kullanıcısına yanıt
    Honda konusunda katılıyorum.

• haremsize kullanıcısına yanıt

• Sayın teneke buralarda sanırım.
    Toyota fiyatları açıklamış halen üretiliyor mu şu an ki kasa acaba?Zam yok sanırım fiyatlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RuLazz_

Sayın teneke buralarda sanırım.
    Toyota fiyatları açıklamış halen üretiliyor mu şu an ki kasa acaba?Zam yok sanırım fiyatlarda
    bugun konustum toyotayla.fabrika su anki kasa için şipariş almıyor artık dedi.
  • fordun eski kasa için 80 bine sıfır faiz muhabbetini soran oldu mu.?kesin yalandır liste fiyatının üstüne ekliyordur bir şeyler
  • selam arkadaşlar.

2015 model a180 cdi amg ye biniyorum. Kredisi bitmek üzere.

Motosiklet deseniz doc dr prof 'umdur her dalında ama araba ile hiç ilgim yoktu son 2 haftaya kadar.

2 haftadır araba araştırıyorum bu ötv indirimi 0 faiz desteği vb. ama hala yeteri kadar bilgili değilim.

Bu konuşulan araç skalasının biraz üzerinde 2 araç arasında kaldım. ötv indiriminden faydalanamıyorum ama faiz desteği uyuyor bi kısım.

Tecrübelerinize sığınarak 2. el 2017 model volvo s90 mı 2018 xc40 mı tercih etmeliyim.

Çağın hastalığı olan suv hevesine bende yakalanmış durumdayım ama araç içi dolulukta beni fazlasıyla cezbediyor.

xc40 dersem suva bineceğim s90 dersem baya baya daha dolu bir araç olucak.

sizce hangisini tercih etmeliyim.

birde bu zamanda 1,95 faiz oranı ile 24 ay kredi kullanmak mantıklımı dır ?

a180 de 100k yı 24 ayda 120k olarak geri ödüyorum araba aradaki 20 bini bindiğim sürede zamlandı zaten bi zararım yok.

volvolarda da aynı durum gerçekleşir mi.

Tavsiyeler için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.