Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.011
Cevap
181
Favori
142.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
Giriş

sizin adınıza sevindim =)

ama bu millete üzülemiyorum artık. çünkü 2 milyon para bağladığı arabayı hiç araştırmadan etmeden pazarın gittiği yön neresi demeden peugeot gibi markaya güvenerek araç alıyorsan sonuçlara katlanacaksın. babanın oğlu mu bu markalar ki güveniyorsun SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) 

bir de kazık yiyeceğini bile bile, ceo'su sizi öpeceğiz demesine rağmen gidip byd'ye koşanlar var. şikayetvar'a girdim aklım çıktı. yazık etmişler kendilerine.SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) 

• Mehtumem kullanıcısına yanıt
    Bu tarzla siz araç felan satamazsınız zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilirkisi.06 B kullanıcısına yanıt
    SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Satış rakamları fena değilmiş piyasaya göre insanın aklını karıştırıyor.

• Nissan Honda birleşmesini red etmek üzere.
    Bu iş olmazsa TR tarafı ciddi etkilenir diye düşünüyorum zira zaten TR şartları zor.

https://www.carscoops.com/2025/02/honda-wants-to-take-over-but-nissan-wont-back-down?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Honda icin iyi olur zaten hondanin.hisseleri haberden sonra artmis, nissanin kiler dusmus.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Bu japonlar in kibirli olmalarına hastayım zaten.. Burnu düşse yere düşmez durumu. İnada binridmenin ne alemi var..
    Vw gibi birleşe birleşe büyüyün, maliyeti düşürüp satışı artırın iteleyin gitsin :)
    Gurur yapmış Nissan gereksiz.. Honda da ben senden buyugum ne dersem o olur şube olarak katıl bana demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Şubat 2025; 17:23:31 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Ya nissani artik suruklemeye gerek yok, yillardir ben nissani japon markasi olarak ta gormuyorum. Fransiz motoru kullanan japon arabasi mi olurmus.

volvo gibi cinlinin biri alsin bitsin olay, bizim devlet aklini calistirsin togg a eklesin mesela dünyaya acilma adiminda bircok basamagi bir anda cikmis olursun.

Honda su an dunyanin 5. En cok satan markasi. Ayagina pranga istemiyor.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    İşte japonar değişik. Çin e satmaz harakiri yapar kapatır gider.

• SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.