Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ KAMPANYALARI-FIRSATLARI 2014-2015 ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
10
Favori
4.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başta peşinat almadan 30 bin lirayı 30 ay verip kalanı da 31. ayda peşin olarak alsalar aslında güzel kampanya olur Peşinat içinde bi kredi çekilse 60 aya yakın borç ödenmiş olur sadece
  • Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi düşünüyorumFord courier konusunda 12. ayda titanyum plus düşünüyorum gök mavisi vay ticariymiş bu fiyata bu paket yok zaten kış lastiği kullanan biriyim kendi güvenliğim için vay yıllık muayene imiş zeten devlet hususi araclarıda yılda bir muayene etmeye çalışıyor.Belki 2015 veya sonrası yıllık olacak gibi hususilerin muayenesi.Haa 6 yılda 1 düşüyor vergi ama onuda 3 yıl sonra dilekce vererek kasko bedelinin belli bir oranınnın altında kalıyorsa bir alt dilimden ödüyorsunuz.Binek dizel adam gibi boş arabalara 60.000 liradan aşagı istemiyorlar 3 yıldan sonra 300-400 tl fazla vergi ödemeye razıyım nedenmi.Aractan anlamayan bir insan değilim alacagım aracı expertizede sokuyorum ama başkasının 2.el arabasına masraf etmekten yoruldum zaten yakıtı kendini telafi edecek hiç düşünmeden ford courier alın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat1974 -- 13 Kasım 2014; 22:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talat1974

Bende sizin gibi düşünüyorumFord courier konusunda 12. ayda titanyum plus düşünüyorum gök mavisi vay ticariymiş bu fiyata bu paket yok zaten kış lastiği kullanan biriyim kendi güvenliğim için vay yıllık muayene imiş zeten devlet hususi araclarıda yılda bir muayene etmeye çalışıyor.Belki 2015 veya sonrası yıllık olacak gibi hususilerin muayenesi.Haa 6 yılda 1 düşüyor vergi ama onuda 3 yıl sonra dilekce vererek kasko bedelinin belli bir oranınnın altında kalıyorsa bir alt dilimden ödüyorsunuz.Binek dizel adam gibi boş arabalara 60.000 liradan aşagı istemiyorlar 3 yıldan sonra 300-400 tl fazla vergi ödemeye razıyım nedenmi.Aractan anlamayan bir insan değilim alacagım aracı expertizede sokuyorum ama başkasının 2.el arabasına masraf etmekten yoruldum zaten yakıtı kendini telafi edecek hiç düşünmeden ford courier alın bence

Valla aynen öyle, geniş iç hacim, donanım bolluğu, malzeme kalitesi beni bu araci almaya itti. Daha once doblo kullandım uzun sure ancak doblo ticari ise bu binek gibi geliyor insana, yere cok daha saglam basıyor ayrica abs esp hill holder falan olmasi cezbetti bakalim insallah pisman etmez.

• Bu yıl beklentileri karşılayacak boyutta bi indirim beklemiyorum

• Sıfır araçta sıfır kampanya. Yeni sloganımız budur
  • Ben ciddi indirimler bekliyorum kampanyalar dahilinde , önceki sayfada da belirttim test sürüşü için gittiğim bayide satış temsilcisi ile uzun uzun konuştum , kendi ekranlarından bana satışlarını gösterdi resmen sinek avlıyorlar , ayda tek araç satıyorlar depolar full dolu talep yok , telefonlar çalmıyor bile diyor ! Bahsettiğim firma da Renault şu an Vw ile başa baş satış yapıyorlar .Sektörün hedefi 650 bin araç perakende satışlar durma noktasında flo satışları ayakta tutuyor firmaları .

• quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

quote:

Valla aynen öyle, geniş iç hacim, donanım bolluğu, malzeme kalitesi beni bu araci almaya itti. Daha once doblo kullandım uzun sure ancak doblo ticari ise bu binek gibi geliyor insana, yere cok daha saglam basıyor ayrica abs esp hill holder falan olmasi cezbetti bakalim insallah pisman etmez.

arkadaşlar bu araçları kamyonet olarak mı alıyorsunuz yoksa hususi olarak mı??
    hususi olarak alıyorsanız bir avantajı yok bildigim kadarıyla.
    ticari olarak alıyorsanız vergi mükellefi olmanız lazım dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz™

Ben ciddi indirimler bekliyorum kampanyalar dahilinde , önceki sayfada da belirttim test sürüşü için gittiğim bayide satış temsilcisi ile uzun uzun konuştum , kendi ekranlarından bana satışlarını gösterdi resmen sinek avlıyorlar , ayda tek araç satıyorlar depolar full dolu talep yok , telefonlar çalmıyor bile diyor ! Bahsettiğim firma da Renault şu an Vw ile başa baş satış yapıyorlar .Sektörün hedefi 650 bin araç perakende satışlar durma noktasında flo satışları ayakta tutuyor firmaları .

Beter olsunlar

• quote:

Ben ciddi indirimler bekliyorum kampanyalar dahilinde , önceki sayfada da belirttim test sürüşü için gittiğim bayide satış temsilcisi ile uzun uzun konuştum , kendi ekranlarından bana satışlarını gösterdi resmen sinek avlıyorlar , ayda tek araç satıyorlar depolar full dolu talep yok , telefonlar çalmıyor bile diyor ! Bahsettiğim firma da Renault şu an Vw ile başa baş satış yapıyorlar .Sektörün hedefi 650 bin araç perakende satışlar durma noktasında flo satışları ayakta tutuyor firmaları .

bazı arkadaşlarım şatış müdürü ve satış danışmanı olarak bu sektördeler hiçte bahsettiğiniz gibi değil durum bence danışman arkadaş biraz acıtasyon yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

quote:

arkadaşlar bu araçları kamyonet olarak mı alıyorsunuz yoksa hususi olarak mı??
    hususi olarak alıyorsanız bir avantajı yok bildigim kadarıyla.
    ticari olarak alıyorsanız vergi mükellefi olmanız lazım dimi?

Ruhsatta kamyonet olarak geçince daha ucuz oluyor, ötv farkından dolayı sanırım.. Aracın tipi kamyonet olarak geçse de ruhsatta kullanım amacı hususi olabiliyor. Bu durumda yine de kamyonet olmasının dezavantajları olsa da vergi mükellefi falan olmaya gerek yok herkes alabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: raamiz

quote:

bazı arkadaşlarım şatış müdürü ve satış danışmanı olarak bu sektördeler hiçte bahsettiğiniz gibi değil durum bence danışman arkadaş biraz acıtasyon yapmış.

Acıtasyon rakamlarla örtüşüyor

• arkadaşlar "sıfır faiz" olayı tamamen bir pazarlama taktiği; evet size söylenen meblanın geri ödemesine faiz ödemiyorsunuz ama "sıfır faiz"li kredi kullandığınız zaman "nakit destek indirimi" alamıyorsunuz... bu ne demek oluyor;

siz gittiniz bir bayiye x aracını beğendiniz. nakit fiyatı 48.000 TL olsun; "sıfır faizli kredi" kullandığınız zaman bu araç size 50.000 TL'ye gelecek. adamlar baştan faiz farkını sizden alıyor... indirim alsanız bile nakit fiyatına aracı vermeyecekler size... bunu ben uydurmuyorum; bizzat bir firmanın yetkili satıcısının satış temsilcisi ile yaptığım konuşma bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortarxl -- 15 Kasım 2014; 14:31:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

arkadaşlar "sıfır faiz" olayı tamamen bir pazarlama taktiği; eğer size söylenen meblanın geri ödemesine faiz ödemiyorsunuz ama "sıfır faiz"li kredi kullandığınız zaman "nakit destek indirimi" alamıyorsunuz... bu ne demek oluyor;

siz gittiniz bir bayiye x aracını beğendiniz. nakit fiyatı 48.000 TL olsun; "sıfır faizli kredi" kullandığınız zaman bu araç size 50.000 TL'ye gelecek. adamlar baştan faiz farkını sizden alıyor... indirim alsanız bile nakit fiyatına aracı vermeyecekler size... bunu ben uydurmuyorum; bizzat bir firmanın yetkili satıcısının satış temsilcisi ile yaptığım konuşma bu...

Aynen öyle rakamsal kandırmaca mevcut orada benim katıldığım kampanyada öyle bişi yok kredili fiyat diye bişi yok tek fiyat sıfır faiz
  • quote:

arkadaşlar "sıfır faiz" olayı tamamen bir pazarlama taktiği; eğer size söylenen meblanın geri ödemesine faiz ödemiyorsunuz ama "sıfır faiz"li kredi kullandığınız zaman "nakit destek indirimi" alamıyorsunuz... bu ne demek oluyor;

Aynen durum böyle ama bazı markalarda geçiyor bu; örneğin ben geçen hafta renault bayisine gittim nakit veya banka kredisine liste fiyatı üzerinden %6 indirim yapabileceklerini söylediler, ama renaultun sıfır faiz kampanyasında indirim yapmıyorlar... bazı markalar liste fiyatından çok büyük indirim yapmadıkları için onlar %0 kampanyası yaparsa avantaj olur, onlarda zaten böyle bir kampanya yapmıyorlar...

• quote:

Zaten öyle olduğu bilinen bir gerçek. Peşin satış ile vadeli satış arasında da fark olması gayet doğal, neredeyse her sektörde böyle. Türkiye'de faize bulaşmak istemeyen büyük bir kitle mevcut, bunlara araç satmak için yapılmış bir strateji.

• Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt
    bilmeyenler de var ama malesef... "aaa bak sıfır faiz" diye giden insanlar görüyorum çevremde...
  • Bugün forda gittim. 1.6 trend x benzinli modelin hiçbir yerde olmadığını söyledi. Ayrıca 20 bin tl 36 ay vadedr 0,71 faiz oranı var.

• Renault 72 saatlik 5000 tl takas indirim desteği sunuyor belli modeller için .

• Evet peşin alımlarda ford tada 100/3 indirim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat1974 -- 18 Kasım 2014; 19:56:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.