Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ KAMPANYALARI-FIRSATLARI 2014-2015 ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
10
Favori
4.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 ay sıfır faiz Alfa Romeo ve JEEP'te devar mı?

eni cülyetta ve, hormonlu Fiorinio Renegade'e bir bakıyım diyordum.
  • Bmw 1.16d linesız tr paket sunroof xenon geri görüş kamera extraları ile en son 88700 tl ye bırakıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Devletin ÖTV kampanyasına da sıra gelecek

ÖTV indirimi ne zaman gelecek böyle bir şey gerçekten söz konusu mu

İroniydi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Devletin ÖTV kampanyasına da sıra gelecek

cari açık çok çok fazla birde bütçede koca bir delik var ayrıca borç ödemesi suriyeli mülteciler kobani faturası vs derken pat gümrük birliği tehlikesi gümbür gümgür geliyorken hayal gibi duruyor ötv kampanyası dediğin ironi ama 2015 daha zor geçicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 9 Kasım 2014; 22:09:44 >

• takipteyim
  • Aralık da güzel kampanyalar olacak.
  • Dün bulunduğum ilde istediğim aracı test etme imkanım oldu , daha önceden tanıdığım satış danışmanı arkadaş ile uzunca konuştuk durum gerçekten içler acısı kendi ekranlarından bana gösterdi ayda sattıkları araç satışı 2-3 çoğu ayları 1 araç ile geçirilmiş, depolarda araç koyacak yer kalmamış, bu rakamları ve tabloları satış temsilcisinin kendi ekranından gördüm , telefonlar bile çalmıyor dedi hatta

Buradan hareketle Aralık ayında bomba indirim olabilir kanısındayım.
  • bakalım olucak mı ?
  • İkinci el piyasası aylardır araç alımını ertelememe sebep oldu. Şimdi adam gibi yıl sonu kampanyaları olursa sıfır alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum.
    Araç alanlar, indirim alanlar aldıkları rakamları bu başlıkta paylaşırlarsa çok faydalı olur...
  • Ford courier modelinde 24 bin 24 ay sıfır faiz kampanyası yapmış. Binek düşünüyordum ama fiyatların çok uçuk olması nedeniyle bu model ciddi ciddi aklımı kurcalıyor şu an.
  • Seat Leon benzinli için güzel kampanya var, style paket 49400e geliyor,

• Araç?

• Takipteyim. Bayi ve aldığınız fiyatıda yazarsanız çok iyi olur.

• Şirket için Dacia Logan Mcv aldık. Sıfır peşinat kampanyası ile araç fiyatı 41200 TL trafik işlemleri için 1200 TL peşin alıyorlar gerisi tamamen kredi ile alındı faiz 8 bin küsür lira ayda 1010 TL geri ödemeli 48 ay. Bana baya cazip geldi ilgilenen arkadaşlarda faydalanabilirler.
  • wv den %4'ten fazlasını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Araç?

Clio 1.2 Icon Edc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

Ford courier modelinde 24 bin 24 ay sıfır faiz kampanyası yapmış. Binek düşünüyordum ama fiyatların çok uçuk olması nedeniyle bu model ciddi ciddi aklımı kurcalıyor şu an.

Araç ticari olarak geçiyor sanırım , birde vergi ve muayene mevzusu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz™

quote:

Ford courier modelinde 24 bin 24 ay sıfır faiz kampanyası yapmış. Binek düşünüyordum ama fiyatların çok uçuk olması nedeniyle bu model ciddi ciddi aklımı kurcalıyor şu an.

Valla gittim gördüm beğendim cazip geldi, Titanium donanim olani sipariş ettim. Iyi yapmışimdir inşallah.

• Has be has bindiririm geliyor.

Mercedes bmw audi vergiden kaçmak için 1.6 motor yapar da devlet bunu farketmez mi sandılar.. ..

Hiç acimaz devlet baba.çok pis gecirir gerçi mercedese bmw ye bişi olmaz.giren çıkan vatandaşa olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 12 Kasım 2014; 20:02:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz™

quote:

Valla gittim gördüm beğendim cazip geldi, Titanium donanim olani sipariş ettim. Iyi yapmışimdir inşallah.

Hayırlı Olsun Diyelim O zman nedir fiyat ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.