Şimdi Ara

sıfır araç ehliyetsiz birinin üstüne yapılabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sigortanın düşük çıkması için böyle bir şey düşünüyorum
    ehliyetsiz 60 yaşındakiler birinin üstüne yapabilirmiyim çok farkedermi sigorta ve kaskoda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ehliyetsiz biri üstüne araba alabilir fakat sigortanın ehliyetsiz birine daha düşük çıkması mantıken saçma olur, o konu hakkında detaylı bilgim yok.

• Yapabilirsiniz elbette. Sonucta otomobil kullanmak soforlerin isidir. Herkes kullanabilmek zorunda degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Françuezli Ançuez

Ehliyetsiz biri üstüne araba alabilir fakat sigortanın ehliyetsiz birine daha düşük çıkması mantıken saçma olur, o konu hakkında detaylı bilgim yok.

DİĞER ŞAHISTA 27 YAŞINDA 7 YILDIR EHLİYET VAR HANGİSİNE DAHA AZ ÇIKAR
  • Neden bir firmayı arayıp sormuyorsun ki ? Ayrıca mantıken 27 yaşında kaza yapmamış birinin daha az çıkması lazım .

60 yaş üstü adam ehliyet alacak da düzgün kullanacak zaten refleksleri bitmeye yakın
  • 51 yaşındaki annemin üzerine yaptırdım, 968 lira trafik, 1280 lira kasko çıktı. araç 2005 model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: staidmcgun

51 yaşındaki annemin üzerine yaptırdım, 968 lira trafik, 1280 lira kasko çıktı. araç 2005 model.

ehliyeti varmiydi model düşük olunca daha iyimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 24 yaşındayım sigorta 860tl araç 1991 model
  • ehliyeti yok, yaş yüksek olunca fiyat düşüyormuş sanırım birde bayan olunca fiyat tekrar bir tık yükseliyormuş, ayrıca ben sigortam.net üzerinden yapıyorum 2 defadır. güzel indirim yapıyorlar. araç düşüklüğü konusunda sanırım kasko değerine göre değişkenlik gösteriyor. eski araçların kasko değeri daha alt seviyede diye mantık kuruyorum.
  • anne-baba değilse o kişi bence vazgeçin, yaşını almış biri sonuçta, yarın öbür gün bu dünyadan göçer sizin arabada gider, ben şahsen aileden olmayan birinin üstüne asla araba yapmam ne olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzakdağ

anne-baba değilse o kişi bence vazgeçin, yaşını almış biri sonuçta, yarın öbür gün bu dünyadan göçer sizin arabada gider, ben şahsen aileden olmayan birinin üstüne asla araba yapmam ne olursa olsun.

yok hocam yabancı değil 1.derece yakınım

• Aracımı sıfır olarak aldığım zaman kendi adıma 740 tl çıkmıştı. Babamın ehliyeti olmamasına rağmen 2. sene aracımı babamın üstüne yaptım sigorta 520 tl tutmuştu. Saçma sapan düzenleme var
  • 7 yıllık ehliyeti olan daha önce araç sahibi oldu mu? yani sigorta yaptırdı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralnigde

7 yıllık ehliyeti olan daha önce araç sahibi oldu mu? yani sigorta yaptırdı mı?

yok ilk aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhhhh99

quote:

Orijinalden alıntı: kralnigde

7 yıllık ehliyeti olan daha önce araç sahibi oldu mu? yani sigorta yaptırdı mı?

yok ilk aracı

Ona da yüksek çıkar o zaman. Sigorta ehliyetin süresine bakmıyor. İlk aracıysa 4. seviyeden giriyor kaza yapmadıkça 8'e kadar çıkıyor o ölçüde indirim uygulanıyor. Bir de yaş mevzusu var tabi. Aracın plakası vs. bir sürü işi var yani. en iyi seviyede 50 yaş civarlarında biri sanırım ideal bir fiyata tekabul edebilir. Çok uzman değilim bu konuda sigortacımın söylediklerni aktardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.