Şimdi Ara

Sıfır araç alımı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toyota ile anlaştım corolla için ilk defa sıfır araç alacağım kapora gönderdim 30 unda eminevimden 1 milyon yatacak kalanını bu cumartesi günü kapatmış olacağım cumartesi gittiğimde sözleşmemi imzalıyoruz prosedür nasıl işliyor bilgi verebilecek var mı 

• Genelde ödeme tamamlandıktan sonra satış sözleşmesi imzalanır araç şasi numarası kesinleşir faturalaşma süreci başlar ve tescil işlemleri hazırlanır. Bayi çoğu zaman ruhsat işlemleri için gerekli evrakları sizden ister ardından plaka ve tescil işlemleri yapılır. Araç stokta ise birkaç gün içinde teslim alınabilir ancak kredi finansman veya Eminevim ödemesi nedeniyle süreç biraz uzayabilir. Cumartesi günü sözleşmeyi imzalarken teslim tarihi fiyatın sabitlenip sabitlenmediği ve kapora şartlarını özellikle kontrol etmenizi öneririm. Hayırlı olsun şimdiden ufak bir aksilik yaşamamanız için sözleşmeyi okumadan imza atmayın derim. Hukuki destek verebilirim

11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.