Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (867. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
649
Favori
3.310.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kevser27

Anlamadığım olay kur yükselmedi zaten piyasa durgun fiyatlar düşmesi gerekirken her ay 2000 tl artışla gidiyor araba almayı düşünürken biraz daha ertelemeyi düşündüm yıl sonu kampanyaları için

Euro kuru son 1 haftada %3.5 arttı.

Orijinalden alıntı: aresgt

İ20 style dizel panoramik tavanlı fiyatı 73000 şuan. Geçen ay 68000 di. Sizce ne yapayım bekleyeyim mi eylülü hem yeni kasa gelecek polo fiesta ibiza için. YARDIM

yeni rio dizel concept in 69300 TL liste fiyati var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Opel Arden Otomotiv

mokka x dizel otomatil Excellence 136HP Active Select 113,000 tl den yardımcı olabilirim

Hicm bu Mokka x b suv mu? C suv mu?

Orijinalden alıntı: Opel Arden Otomotiv

Eski kasa insignia kalmamıştır.

astra sedan sport dizel düz vites: 97,000 tl

dizel otomatik astra sedan 101,000 tl

yardımcı olabilirim

merhaba. opel astra 1.4 mpi enjoy 9inc ekranlı kaça bırakırsınız ve elinizde mevcutsa rengi nedir Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Devlet vergiyi, firmalar kafasına göre fiyatları arttırıp dursun sağ olsunlar sayelerinde arabaya yerine ev almış oldum.

Zaten amaçta o.

Öyle bile olsa kârlı olan benim.

Birşey çok olursa ekonomi de değeri olmaz. Herkesin 10 tane evi olsun bir önemi olabilir mi? Konut stokunun ekonomik gelir ve emlak değerleri iliskilendirirsen ev almanın ileri zamanda bu ekonomi ile bir önemi yok. Temprayi 7000 dolara satıp 20000 dolara dükkan aldık kaç sene önce. O dükkan 700 bin lira. Yani 200 bin dolar.

Nasreddin hoca misali 20k doların 200k dolar olduğuna inaniyorsunda 200k doların 20k dolar olacağına mı inanmıyorsun.

Orijinalden alıntı: Halalaluya

quote:

Öyle bile olsa kârlı olan benim.

Birşey çok olursa ekonomi de değeri olmaz. Herkesin 10 tane evi olsun bir önemi olabilir mi? Konut stokunun ekonomik gelir ve emlak değerleri iliskilendirirsen ev almanın ileri zamanda bu ekonomi ile bir önemi yok. Temprayi 7000 dolara satıp 20000 dolara dükkan aldık kaç sene önce. O dükkan 700 bin lira. Yani 200 bin dolar.

Nasreddin hoca misali 20k doların 200k dolar olduğuna inaniyorsunda 200k doların 20k dolar olacağına mı inanmıyorsun.

Konuyu kirletmek istemiyorum. Herkesin kendi tercihidir saygı duymak lâzım. En azından bir hayırlı olsun demek. Diyemiyorsak hiçbir şey dememek. Amacım kimseye akıl vermek de değil. Başlığı takip eden biri olaraj her ay saçma sapan fiyat artışlarına karşı tepki niteliğinde aldığım kararı paylaştım. Zarar da edilebilir, yaşamak bir risk. Sabaha çıkacağımızın garantisi yok.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    En güzelini yapmışsınız hayırlı olsun. Arabanın püsürü çok. Mtvsi ayrı bakımı ayrı kazada değer kaybı ayrı. Can güvenliğini söylemiyorum o her an olabilecek bir şey. Ama ev öyle değil bir deprem riski var o da genele vurduğumuzda riski %1 in altında.

Biz de engelli indirimiyle aldık 5 sene sonra inşallah bir şey olmazsa satıp ev almayı düşünüyoruz. Bir nevi yatırım 50 bin lira 5 senede 80-100 bin lira olmayacak malesef durduk yerde. Ama araba sayesinde böyle bir şey gerçekleşebilir.

• %40 ötv varken bu konu adeta patliyordu. Gunde 50 mesaj geldigi gunleri bilirim. Simdi bu otvyi 60 yapmanin mantigi o kadar sacma ki. Napalim devlet baba arabaya binmeyelm mi? Tamam her yere metro yapin o zaman. Paris'te sehre 100 km uzaklikta disneyland'e kadar bile metro var; siz daha baskentinizde havalimanina metro yapmadiniz hem de 30-40 km mesafeye. Napacam ben havalimanina giderken? Gokcek'in oglunun havasina ailecek binip git gel 100 lira mi vericem? Ben enayi miyim? Enayi degilsem de zengin miyim? Saat sabah 5'te oturdugum muhitte tasit yok. Gecenlerde hastaneye gitmem gerekti nasi gidecektim arabam olmasa? Bekarim memurum kiram sudan ucuz araba almamam icin hicbir sebep yok. Ama bu otv dalgasi yuzunden 70 den asagi duzgun dizel araba yok. Napayim 4 yil kredi mi cekeyim diyip eski arabama biniyorum. Yahu lafa gelince soyle kraliz boyle kraliz, yillik 40 bin geliri olan vatandasin 0 araba alamiyor daha? Istedigi yere toplu tasimayla gidemiyor? Brut maasim 4600 elime 3bin bile gecmiyor. Napiyorsunuz bu kesintileri? 5 milyon suriyeli gelip ulkemde bacima anama sulanacak florya gibi bircok sahilin icine edecek, ben 0 araba alamicam istedigim gibi dolasamicam suriyeliler yuzunden. Ben boyle devlet politikasinin icine tukureyim, devlet halk icindir halk devlet icin degil!

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

%40 ötv varken bu konu adeta patliyordu. Gunde 50 mesaj geldigi gunleri bilirim. Simdi bu otvyi 60 yapmanin mantigi o kadar sacma ki. Napalim devlet baba arabaya binmeyelm mi? Tamam her yere metro yapin o zaman. Paris'te sehre 100 km uzaklikta disneyland'e kadar bile metro var; siz daha baskentinizde havalimanina metro yapmadiniz hem de 30-40 km mesafeye. Napacam ben havalimanina giderken? Gokcek'in oglunun havasina ailecek binip git gel 100 lira mi vericem? Ben enayi miyim? Enayi degilsem de zengin miyim? Saat sabah 5'te oturdugum muhitte tasit yok. Gecenlerde hastaneye gitmem gerekti nasi gidecektim arabam olmasa? Bekarim memurum kiram sudan ucuz araba almamam icin hicbir sebep yok. Ama bu otv dalgasi yuzunden 70 den asagi duzgun dizel araba yok. Napayim 4 yil kredi mi cekeyim diyip eski arabama biniyorum. Yahu lafa gelince soyle kraliz boyle kraliz, yillik 40 bin geliri olan vatandasin 0 araba alamiyor daha? Istedigi yere toplu tasimayla gidemiyor? Brut maasim 4600 elime 3bin bile gecmiyor. Napiyorsunuz bu kesintileri? 5 milyon suriyeli gelip ulkemde bacima anama sulanacak florya gibi bircok sahilin icine edecek, ben 0 araba alamicam istedigim gibi dolasamicam suriyeliler yuzunden. Ben boyle devlet politikasinin icine tukureyim, devlet halk icindir halk devlet icin degil!

dostum hersey tamamda olayı suriyelilere baglayarak son cümlende herseyi bitirdin..

ötv ne zaman geldi??

o zaman suriyeliler mi vardi??

not: suriyelilerin avukati degilim suriyelide degilim sadece olay suriyeli olayi degil

• onurforever53 O kullanıcısına yanıt
    Vergilerimizin nasil kullanildigiyla ilgiliydi o suriyeli kismi. Sadece suriyeliden bahsetmedim, toplu tasimadan da bahsettim. Daha yazsam 10 tane madde daha cikar. Suriyelilere harcadigimiz parayla coktan yerli bir elektrikli sedan araba yapardik, o zaman isterlerse otv yi 100 yapsinlar ses etmem zaten; derim ki amac ithalati azaltmak. Ama yerli araba yok otv ucuk insanlar fakir eee nasi araba alicaz biz?

YENİ ASTRA HB Enjoy 1.4 Benzinli 100HP MT5 68,000 tl den yardımcı olabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gursoy0120 G kullanıcısına yanıt
    Gecen hafta 65 fiyat aldim ayni araca.

Fiyatlar forum üyelerine özeldir ve pazarlıksz son fiyatlardır.

YENİ ASTRA HB Enjoy 1.4 Benzinli 100HP MT5 68.000 ₺

Enjoy 1.4 Benzinli 150HP Active Select Start&Stop 79.500 ₺

Enjoy 1.6 Dizel 110HP MT6 87.000 ₺

Enjoy 1.6 Dizel 136HP Active Select 91.000 ₺

Dynamic 1.4 Benzinli 150HP MT6 87.500 ₺

Dynamic 1.4 Benzinli 150HP Active Select Start&Stop 91.000 ₺

Dynamic 1.6 Dizel 136HP MT6 Start&Stop 100.000 ₺

Dynamic 1.6 Dizel 136HP Active Select 102.500 ₺

OPC Line Sport 1.4 Benzinli 150HP Active Select Start&Stop 95.500 ₺

OPC Line Sport 1.6 Benzinli 200HP Active Select Start&Stop 100.500 ₺

OPC Line Sport 1.6 Dizel 136HP Active Select 109.000 ₺

Excellence 1.4 Benzinli 150HP MT6 96.000 ₺

Excellence 1.4 Benzinli 150HP Active Select Start&Stop 99.500 ₺

Excellence 1.6 Dizel 136HP MT6 Start&Stop 108.000 ₺

Excellence 1.6 Dizel 136HP Active Select 110.500 ₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opel Arden Otomotiv -- 6 Temmuz 2017; 12:32:39 >

• 
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.