Şimdi Ara

Sıfır araba mı? Legaraj.com 'da! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
13
Favori
50.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onay kodu gelmiyor sistemde sorun var
  • ozhan_88 O kullanıcısına yanıt
    sebeke ile ilgili olan bir problem giderildi. sms onaylarınızı legaraj.com / profil sayfasında aktivasyon işlemlerinden değerlendirebilirsiniz.
  • Tşk ederim, sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BondMax -- 3 Kasım 2018; 11:24:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemde yaşanan problemden dolayı herkezden özür dileriz. Yaşanan problem çözüme kavuşturulmuştur. Yardımcı olabileceğimiz herhangi bir başka bir problem olursa lütfen iletşimde kalın.
  • Fiat egea modelinin fiyatı güncel değil ve geçen ayda güncel değildi şu anda 60 bin tl olan baz model sitenizde 80 bin tl olarak gözüküyor güncellerseniz sevinirim
  • TheYaso T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Fiat çatısı altında bulunan modellerde 2 farklı fiyat listesi mevcut 1. kredili fiyatı 2. hurda teşvikli peşin fiyatı. herkezin hurda ve peşin indiriminden yararlanamayacağını düşünürsek, 1. fiyat listesi üzerinden gitmek üyelerimiz açısından daha ideal olacağı düşüncesi içerisindeyiz. Aldığınız tekliften harici olarak hurda ve peşin indirimini talep edebilirsiniz.

Sıfır araba mı? Legaraj.com 'da!

• Peugeot markasından Partner Tepee binek modeli için teklif alayım dedim. Bugün bir ST dönüş yapmış, ama ne dönüş

• Liste fiyatı sistemde 117.600 TL olarak gözüken VW Polo 1.0 DSG 95 HP için gelen teklif 115.000 TL. Neyin kafasını yaşıyor bunlar?
  • Nissan, opel, honda niye hala teklifleriniz hazırlanıyor diyor, 24 saat geçti?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • le cola ile bir alakanız var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hurda haric liste fiyatı 126k

Teklif 143k

• yasin_61 Y kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar çoğu firmada hala revize edilmedi. Yada bayilere bildirilmedi. Malum ötv de 15 puan kdar indirm var ve fiyatlar bir miktar geri çekildi.

Ayrıca galerilerin çoğu ctesi erken kaptır ve de pzar çalışmaz. Muhtemelen teklifler yarın gelir. Bende opel 2 araç sordum bekliyorum

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Paketleyin geliyorum deseydin. :)

• Bu aralar fiyatlar hiç cazip gelmiyo liste fiyatını yapıştırıyorlar direkt ? Bayide çok çok daha uygun arada dağlar kadar fark var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Honda teklif vermiyor sebebi nedir ?
  • fiyatlar yüksek
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.