Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR ADIDAS ERKEK AYAKKABI Satın Al 15 Eylül 2015 16:18 1 1 SIFIR ADIDAS ERKEK AYAKKABI Adidas Element Urban Run B44397 Koşu Ayakkabısı (45 NUMARA) Ayakkabıyı Morhipo sitesinden satın aldım. Faturalı. Hiç giyilmedi kutusunda duruyor. Adidas'ın kalıpları küçük olduğu için 45 numarası ayağıma küçük geldi. (K.Tanca'da 44 giyiyorum) Banka kartı ile almıştım. iade vs.. uğraşmak istemediğim için satıyorum. 5 gün içinde satılmazsa Morhipo'ya geri göndereceğim. Ayakkabının fiyatı 169TL fakat ben 30TL indirim çeki kullandığım için 139TL den satın aldım. Aldığım fiyata: 139TL den İstanbul içi elden satılıktır. http://www.morhipo.com/adidas-b44397-element-urban-run-m/14441081/detay Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 139 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Tivibu Go Süper Paket + Muud Premium (12 AY) [SATILDI] (SATILDI) Tivibu Go Süper Paket 24 Aylık [SATILDI] Boyner 4.750TL Çek / 4.000TL'den Satılık [SATILDI] Youtube Premium Aile (Satıldı)