Şimdi Ara

Lacoste Ayakkabı Mı Hilfiger Ayakkabı Mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vipdükkan'da indirimde Hilfiger ayakkabı. US Polo ayakkabı aldım 1 ay olmadan yırtıldı. 5-6 kere basket, 2-3 kere de futbol oynamıştım çok sert olmamak koşulu ile. Lacoste mu daha sağlamdır Hilfiger mı ayakkabıda ?

• Lacoste 3 ay, Hilfiger 3.5 ay gider. Sapkasinin bile 200 lira oldugu bir markanin ayakkabilarini da 200 liraya satmasinda bir bit yenigi oldugu asikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lacoste alma derim. 5 6 ay once lacoste almıstım 3 ay sonra ayakkabının önü açılmaya başladı. Geçen gün yeni ayakkabı almaya gıttım reyondaki lacostenin bile önleri açılmaya başlamıştı. Parana yazık edersın lacoste alırsan.
  • Peki Lacoste, Hilfiger'ın diğer ürünlerinin sağlamlığı nasıl ?
    Ayakkabı olarak Nike, Adidas seçmeye devam mı edeyim o zaman ?
  • puma rulez
  • En son Lacoste aldım.1 ay kadar oldu güzel ayakkabı ama bundan önce aldığım Hilfiger çok daha kaliteli ve Tarz'dı.Lacosta'dan bir şey alacağımı sanmıyorum.Tommy'e devam.
  • Lacoste bez ise alma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reebok ayakkabı alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    Adidas mı Hummel mi? -Ayakkabı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tiger cok saglamdir. 3 yildir kullaniyorum ayakkabiyi daha me acilma var ne yirtilma.

Sana tavsiyem ya Tiger al. Ya New balance al ( Dunyanin en rahat ayakkabisidir cidden ama modelleri kotu)

Nike veya Adidas cok guzel modeller cikartmis onlara bakabilirsin.

Ya da biraz daha gunluk istersen. En yakin alisveris merkezine gidip Hotic, Derimod, Kemal Tanca, Desa, İnci gibi yerleri bi dolas derim. Cok guzel ayakkabilar var ve fiyat araligi da 100-250.

Hic karar veremedin. Dexter al.

• Tiger düşünürüm hep Adidas, Nike giydim, değişiklik olur. New Balance tipi kötü.
  • adidas a bulaşma bence . benim aldığım ayakkabılar mı sorunlu benim şansıma mı bilmiyorum. 200 liralık adidas 1 ay içinde astardan yırtıldı nasıl işse.
  • Tiger'ı nerede bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Tiger'ı nerede bulabilirim ?

Bazi boynerlerde 120 lira. Normal fiyati 190 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Tiger'ı nerede bulabilirim ?

Bazi boynerlerde 120 lira. Normal fiyati 190 lira.

Hangi boyner'ler ? Dockers nasıl sağlamlık olarak ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.