Şimdi Ara

// SİEMENS SXG75 FORUMU VE PAYLAŞIMI // (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.280
Cevap
2
Favori
447.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @jedi_bayoz ve diğer indiremeyen arkadaşlar için MobyExplorer2.1 .

Telefonun kendi tarayıcısından bu adrese gidin: http://rumkin.com/tools/sprint/jump.php

Sonra şu kodu girin: 2107143

Keyi zaten ortalık yere @SpyWar vermiş artık yazıp yazmamak size kalmış.

Arkadaşım silsen iyi olur bence o keyi, bi sakatlık çıkmasın sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi join4freee -- 2 Haziran 2007; 0:30:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: join4freee

Bir arkadaş TrekBuddyde # tuşuna basınca çıkan kimi mavi renkli içi dolu, boş daireler ne işe yarıyor anlatırsa seviniriz. Galiba @serhatbutes arkadaşımız kendisine yoğun soru trafiğini görünce dayanamayıp forumdan kaçtı.

Ama en müsait zamanda cevaplarını bekliyoruz arkadaşım...

bikurti
    GPSone'la oynamana hiç gerek yok uygulamalar oradaki bilgileri kullanıyor zaten.
    GPSWatch, Navxs, Nav4all, Navigation, TrekBuddy gibi uygulamaları çalıştırıp güvenlik uyarılarına izin verirsen hepsinden koordinat bilgisi alabilirsin.
    Tel GPS'e ilk kez bağlanıyorsa açık alanda 10 dakika kadar bekleyebilirsin. Bundan sonraki bağlantıların çok daha kısa sürecek. Bağlandıktan sonra kapalı mekanlarda da koordinat almaya devam edersin. Tabii doğal olarak hata payı yükselir.

Örnek olarak Trekbuddy'i çalıştırıp seçeneklerden Start'a basarsan sağ üstteki kırmızı nokta önce mavi olur, uydu bulunca sarı ,koordinat bilgisi almaya başlayınca yeşil olur. Koordinatlar üstte yazar.

changeable
    Trekbuddy'de kare tuşuna 1 kere bastığında çıkan ekran tracklog yani senin bulunduğun yerleri gösteriyor. içi dolu olan ise kayıt olan(track kaydediliyorsa bilgisayarda sadece bu gözükür) Yani yolda bu ekrana bakarsan virajlarda bu noktaların gittiğin yere göre şekil aldığını görürsün.
    yukarı tuşu ve aşağı tuşuyla 2 zoom seçeneğini hızlı erişim için hafızada tutarsın. sol ve sağ ile yakınlığı ayarlarsın. Benim yamayı yüklediysen biri yeşil biride mavi olarak gözükür.
    Waypoint seçtiysen ok işaretide on doğru dönüktür.

join4freee
    Spot için anormal derecede uzun ilaç buldum ama hiç birini kabul etmedi yani full olarak kullanamadım daha belli bir süre sonra uygulama kapanıyor.

Trekbuddy kullanımını resimli anlatmaya çalışacaktım ama Proğrama yakında Rota seçeneği ekleneceği için kullanım yönünden çok değişeceğini tahmin ediyorum. Forumda özellikle sesli yönlendirme ve 3 boyutlu görünüm isteniyor!!!

• bu arada arkadaşlar cc monitor programını bilen, duyan ya da kullanan var mı? sizden istemiyorum bende zaten yüklü. sadece bilen var mı diye soruyorum.
  • quote:

@jedi_bayoz ve diğer indiremeyen arkadaşlar için MobyExplorer2.1 .

Telefonun kendi tarayıcısından bu adrese gidin: http://rumkin.com/tools/sprint/jump.php

yok ya ne olcak ki bilerek yazdım çünkü senin verdiğin linki unutanlar indirmeyenler olabilir diye sonra serial aramasınlar

bu arada teli yeni yazılımla tazeledim önceden jmi ile yüklenmeyen trekbuddy nin en son versiyonu şimdi yüklendi mobyexplorer ı denedim ama yüklenmedi.biraz kafa yoruyorum ama bulamadım bunun bi yolu olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 2 Haziran 2007; 1:26:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kahve

bu arada arkadaşlar cc monitor programını bilen, duyan ya da kullanan var mı? sizden istemiyorum bende zaten yüklü. sadece bilen var mı diye soruyorum.

evet. açılımıda callcenter monitör... bunu sorman hata...

http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=2282

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 2 Haziran 2007; 1:07:00 >
  • quote:

@jedi_bayoz ve diğer indiremeyen arkadaşlar için MobyExplorer2.1 .

Yok yine olmadı gıcık oldum yaw her şey tamam kodu giriyorum sonra indiriyor bişey ama 2-4 kb lık sonrasındada öylece kalıyor kapatıp açtığımdada bi şey yüklenmiyor.
    quote:

SpyWar Tarih 1 Haziran 2007; 23:09:47
    yanlış anlamadıysam uzantısı rar lı olanlardan bahsediyorsun.öyleyse isim değiştirme ile rar yada zip uzantıyı sil jar yaz uyarı mesajı gelirse evet diyip onayla

olmuyor yani uzantısı değişsede şekil ve bilgi değişmiyor biz bunu açarak telefona direk yükleyebilirmiyiz BMC ile falan.
    Bi de halen resimlerde ön izleme yok sanırım bu konuda bir gelişme oldumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_bayoz -- 2 Haziran 2007; 1:07:43 >

• sen o dosyayı bi upload rty istersen bakalım

mobyexp için bi önceki sayfada verdim upload ettim linki, opera mini ile yada direk indirme linki olmayan dosyaları telin browser ı indirmez.verdiğim linki telin browser ına yaz indircektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

sen o dosyayı bi upload rty istersen bakalım

mobyexp için bi önceki sayfada verdim upload ettim linki, opera mini ile yada direk indirme linki olmayan dosyaları telin browser ı indirmez.verdiğim linki telin browser ına yaz indircektir.

Zaten kendi browser i ile deniyorum opera ilede olmadı derken onuda denedim olmadı demek istemiştim , internet ayarlarınıda dediğn gibi yaptım ama muvaffak olamadım. Bir yerde atladığım bişi var ama anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil
    quote:

bu arada arkadaşlar cc monitor programını bilen, duyan ya da kullanan var mı? sizden istemiyorum bende zaten yüklü. sadece bilen var mı diye soruyorum.

ben de bilmeyen var ise ekleyeyim diyecektim. sende olduğuna da hiç şaşmadım yani halil

• quote:

Orjinalden alıntı: jedi_bayoz

quote:

sen o dosyayı bi upload rty istersen bakalım

Zaten kendi browser i ile deniyorum opera ilede olmadı derken onuda denedim olmadı demek istemiştim , internet ayarlarınıda dediğn gibi yaptım ama muvaffak olamadım. Bir yerde atladığım bişi var ama anlayamadım

ilginç ayarlarda bir sorun yoksa indirmesi lazım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil
    quote:

ben de bilmeyen var ise ekleyeyim diyecektim. sende olduğuna da hiç şaşmadım yani halil

sen ekle... benim bilmem birşeyi değiştirmiyor... aslında birkaç bilgi dışında pek birşey vermiyor. yapılış amacı çağrı merkezindekilerin telefonun görmeden durumunu anlayabilmesi; ben pek anlamıyorum...

• İyide arkadaşlar böyle ucundan gösterip kapamak oluyormu hiç.

SX1 için yapılmış gözüküyor bu program ,bizim telefonda durum nedir çalışıyor mu?

Birde adigehalilin linkini verdiği yerde pilin buzdolabına konması olayı var madem herşeyi biliyorsunuz şimdi açıklayın sorularımı bakayım.
  • quote:

İyide arkadaşlar böyle ucundan gösterip kapamak oluyormu hiç.

SX1 için yapılmış gözüküyor bu program ,bizim telefonda durum nedir çalışıyor mu?

Birde adigehalilin linkini verdiği yerde pilin buzdolabına konması olayı var madem herşeyi biliyorsunuz şimdi açıklayın sorularımı bakayım.

tamam pazartesi programı paylaşıma açarım, ne iş yaptığını da anlatırım.
    bu programı tüm siemens yazılımlı cep telefonlarında kullanabilirsin. bizimki de dahil. telefonda arıza var mı, şebeke çekim kuvveti nasıl, kaç kere kendi kendine kapanmış, hiç kendini resetlemiş mi, içindeki batarya seviyesi ile kaç dakika şarjı gider, telefon en son ne zaman açılmış, en son ne zaman kapatılmış... gibi bilgiler saklıyor. bir nevi telefonun kara kutusu.

ayrıca pilin buzdolabına konması olayı da tamamiyle hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve -- 2 Haziran 2007; 3:06:00 >

• arkadaşlar hafıza kartına nasıl fofmat edebiliriz

• bi arkadaş bunu eklemişti.
    ben bununla ilgili bişe sorcam

telefonun soketinden besleme çıkıyomu? yaklaşık 3V gibi bi gerilime ihtiyacım var... eğer varsa yakın zamanda çok orjinal bi fikrim var.. ama yoksa farklı yoldan denicem...
  • quote:

quote:

İyide arkadaşlar böyle ucundan gösterip kapamak oluyormu hiç.

tamam pazartesi programı paylaşıma açarım, ne iş yaptığını da anlatırım.
    bu programı tüm siemens yazılımlı cep telefonlarında kullanabilirsin. bizimki de dahil. telefonda arıza var mı, şebeke çekim kuvveti nasıl, kaç kere kendi kendine kapanmış, hiç kendini resetlemiş mi, içindeki batarya seviyesi ile kaç dakika şarjı gider, telefon en son ne zaman açılmış, en son ne zaman kapatılmış... gibi bilgiler saklıyor. bir nevi telefonun kara kutusu.

ayrıca pilin buzdolabına konması olayı da tamamiyle hikaye.

bu pro telin içinin ne zaman açıldığını filanda gösteriyo mu? bide bu proyu servisler mi kullanıyo?

• serhat daha önce googlemv ile yaptığın haritalarda sorun çıktı mı ben bi harita yaptım tar olarak.haritayı yüklerken aşağıdaki mesaj çıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 2 Haziran 2007; 13:58:42 >
  • arkadaşlar şu anda sxg de gps ve stabilite durumu nedir?
    türkiye için navigasyonu rahatça kullanabiliyomuyuz?
    ve batarya ömrü nasıl?
    teşekkürler...
  • quote:

serhat daha önce googlemv ile yaptığın haritalarda sorun çıktı mı ben bi harita yaptım tar olarak.haritayı yüklerken aşağıdaki mesaj çıkıyo

ekranın fotosunu nası çekiyoruz?
  • bitpim, qpst, sxg controller... üçüde ekran görüntüsü alabiliyor...
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.