Şimdi Ara

Siemens Sx1 Moded Firmware 15 v2 Türkçe ve Fw 16 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
317
Cevap
0
Favori
14.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok be ya nurani nin yazılımını koymuşlar siteye topiğn adı sadce fw 16

quote:

Orjinalden alıntı: sheriff

ulwi fw 16 doğru mu ilk mesajda link vermişsin ya deneyen var mı?
  • arkadaşlar bana şöyle güzel sx1 temaları ollan bi site verirmisiniz
    bide alarmı nasıl zil sesi yapabiliyoruz.
    bide kontrast patchi yapıldımı.yapıldıysa nerden bulunur.
    bide bu renk paletinde sadece 4 renkmi var.

lütfen cevap
  • quote:

fw 16 değil o fw 15 in patchlenmiş hali...

***nurani kardeş fw 16 diye insanları telaşlandırmasaydın keşke yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

fw 16 değil o fw 15 in patchlenmiş hali...

***nurani kardeş fw 16 diye insanları telaşlandırmasaydın keşke yaa

DARKCHİLD kardeşim hiç bir zaman fw 16 diye reklam yapmadım!Ve bir kere bu yazılım patch degil,patch yazılımın içinde olmaz patch herhangi bir yazılıma atarken yapılan yama işlemidir.Bu yazılımda kendi içinde değişiklikler kendi içinde var.Şimdi siemens şirketinin çıkarttıgı diyelim 16. yazılım da hafif farklılıklar olsa sen yine patchlenmiş diyecen ve şu ana kadar siemensin çıkarttıgı tüm yazılımların birbiri ile çok az farkları olmasına ragmen kimse onlara patchlenmiş demedi....Not:Patchlenmiş olsa C:'ye format attıgın anda patchin düşmesi lazım ve c'deki dosyalar silindigi için telefonun açılmaması gerek dene bakalım öyle olacakmı..

Birde C:\nokia\sounds\simple'ye bak bakalım SX1 adlı klasörü görecekmisin Hangi yazılımda var bu benim yazılım otomatik olarak formattan sonra böyle bir klasör açar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurani -- 2 Haziran 2005, 13:11:01 >

• @nurani , süper iş başarmışsın tebrikler ,
    bu arada 3.5 gün giden firmware yada patch yapıyorlardı mp3 oyun konuşma normal seviyede yapılınca 3.5 gün kullanılabiliyordu telefon bundan haberin var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

@nurani , süper iş başarmışsın tebrikler ,
    bu arada 3.5 gün giden firmware yada patch yapıyorlardı mp3 oyun konuşma normal seviyede yapılınca 3.5 gün kullanılabiliyordu telefon bundan haberin var mı ?

O konuda bi bilgim yok ama bu forumda ayrılan siemensmania adlı kişi bir ara böyle bişeylerden bahsetmişti.....O şimdi Teknomagda...
  • nurani kardeş senin şaheser fw nle zaten telefonun şarj süresi uzuyo gibime geldi.biraz farkediliyo bu uzama.
  • tamam nurani kızma niye bu kadar celallendin ki anlamadım
  • arkadaşım nurani!!

bven sana bişi söledmmi beni,m emeğe saygım vardır gereksiz işlerle uraşmayalım derken .. her zaman konuşulan bazı program, oyun, video çekimi melodi vs. gibi şeylerden bahsediyorum.. üzerina alınam herşeyii biz sana kötü yaptın demedik iyikide yapmışssın yeni bi fw kutlarım seni

2. olarak

senin.. siemens daha fw 16 yı çıkarmadan senin fw 15 in patchli halini (bu patchler her ne olursa olsun ister TEMA ister ses patchi ) fw 16 diye lanse etmen yanlış sen ne dersen de.. "gerçekten saol fw 16 fw 'n için eyv" ama siemens fw 16 yı çıkarmadan sen fw 16 çıkardım diyosun ..

bırakta siemens çıkarsın fw16 yı ona göre sende onu patchlersin.. sanki fw 16 da tam olarak ne olacaağını biliyomuş gibi bana "siemensin fw 16 sında zaten bunlar olcak adıda fw 16 olacaktı nasıl olsa " falan diyosun... bari adını fw 15 koyda yanına da özelliklerini yaz..

siemens fw 16 çıkmadan senin fw 16 diye fw çıkarman mantıklı bişimi söelsene bana

seninkini güzel bi fw olsada onun adı fw 15 tir arkadaşım..

fw 16 olarak gördüğünüz fw siemens in değildir..

dolayısıyla resmi fw 16 diye bişi yok arkadaşlar..

• nurani seni kırdıysam özür fakat ben hala bu fw nin adını fw 16 koymanı anlamış değilim kusura bakma...

yaptıın fwnin adını fw 16 koyman için Siemens in resmi fw 16 sını çıkarması gerekirdi haksızmıyım arkadaşlar sizce??

ama yinede yaptıkların için çok saol adı fw 16 da olsa bana tşkr etmek kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 2 Haziran 2005, 16:19:51 >
  • ya ben bir sey soracam sana nurani kardeş şimde ben senin fw yi yukledim ama bende sorun olustu her sey sorunsuz ve de güzel tema felan süper de hani ektralarda w clock var ben onu acmaya çalısınca tel reset atıyor neden acabaa bende önceden olmuyordu içimizde bu sorunu yasayab varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 2 Haziran 2005, 17:48:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

@nurani , süper iş başarmışsın tebrikler ,

Evet SiemensMania ve SiemenStech arkadaşlar yapmıştı bunu ama bu yazılım yoluyla yapılabilen bir iş değil, bu işi SX1'in donanımında bazı modifiyeler yaparak gerçekleştirdiler. Transistör değişikliği falan filan, tabii bu evde yapabileceğimiz bir şey değil, SiemenStech'in İstanbul'daki servisinde de bu modifiyeyi yapıyorlar.
  • @Fixx

çok iyi gerçekten acaba ne kadar patlıyor bunun maliyeti bir bilgin var mı ?

arkadaşlar fw 16 isimli fw yi kurdum.......

işte link..

http://209.152.174.18/~maxiwap/other/SX1_FW_16_maxicep_.rar

bence çok iyi herkes denesin.. artıları yazoıyodu zaten buralarda.. bu arada ses seviyesi gayet iyi olmuş ama bazı seslerde patlatabilirmi acaba diye korkuyorum.. ve menüler falan hızlı yine..

V.2 den daha iyi gibi geldi niye bilmiyorum.. ama bişi farkettim benim telin sorunumu bilmiyorum ama teli açıyosun atıyorum şarj 3 diş gösteriyosa 3-5 dakka sonra o şarj 5 diş seviyesine geliyo ... hep böle oluyo anlayamadım sebep ne.. bu pek hoşuma gitmediç. ama

• güzel site ama ingilizce lazım

http://www.sandstorm-rs.tk/
  • arkadaşlar nuranının fw sinde ekstralardki w clock girince tel reset atıyor bende sizde oluyormu bu
  • bende olmuyor.
  • quote:

arkadaşım nurani!!

bven sana bişi söledmmi beni,m emeğe saygım vardır gereksiz işlerle uraşmayalım derken .. her zaman konuşulan bazı program, oyun, video çekimi melodi vs. gibi şeylerden bahsediyorum.. üzerina alınam herşeyii biz sana kötü yaptın demedik iyikide yapmışssın yeni bi fw kutlarım seni

2. olarak

senin.. siemens daha fw 16 yı çıkarmadan senin fw 15 in patchli halini (bu patchler her ne olursa olsun ister TEMA ister ses patchi ) fw 16 diye lanse etmen yanlış sen ne dersen de.. "gerçekten saol fw 16 fw 'n için eyv" ama siemens fw 16 yı çıkarmadan sen fw 16 çıkardım diyosun ..

bırakta siemens çıkarsın fw16 yı ona göre sende onu patchlersin.. sanki fw 16 da tam olarak ne olacaağını biliyomuş gibi bana "siemensin fw 16 sında zaten bunlar olcak adıda fw 16 olacaktı nasıl olsa " falan diyosun... bari adını fw 15 koyda yanına da özelliklerini yaz..

siemens fw 16 çıkmadan senin fw 16 diye fw çıkarman mantıklı bişimi söelsene bana

seninkini güzel bi fw olsada onun adı fw 15 tir arkadaşım..

fw 16 olarak gördüğünüz fw siemens in değildir..

dolayısıyla resmi fw 16 diye bişi yok arkadaşlar..

darkchild kardeş.nurani arkadaş yaptığı fw ye zaten fw 16 demiyo ki.ama patclenmiş fw de diil bu nurani fw 15.yani nurani arkadaşın yaptığı fw fw 15 in patchlenmiş hali değil.fw16 da değil.sadece fw 15 in değişik bi versiyonunu yapmış diyelim biz ona.patchlemeden.direk temelden yapılan bir fw yani.

yanlışmıyım nurani kardeş.

• quote:

arkadaşlar fw 16 isimli fw yi kurdum.......

işte link..

http://209.152.174.18/~maxiwap/other/SX1_FW_16_maxicep_.rar

bence çok iyi herkes denesin.. artıları yazoıyodu zaten buralarda.. bu arada ses seviyesi gayet iyi olmuş ama bazı seslerde patlatabilirmi acaba diye korkuyorum.. ve menüler falan hızlı yine..

V.2 den daha iyi gibi geldi niye bilmiyorum.. ama bişi farkettim benim telin sorunumu bilmiyorum ama teli açıyosun atıyorum şarj 3 diş gösteriyosa 3-5 dakka sonra o şarj 5 diş seviyesine geliyo ... hep böle oluyo anlayamadım sebep ne.. bu pek hoşuma gitmediç. ama

bu fw ile nurani fw 15 arasındaki farklar neler.
    mesela alarmı wav yada mp3 yapabiliyomuyuz.yada menü arkasındaki fonu değiştirebiliyomuyuz.eğer bunlar yoksa yüklemeye değmez zaten.

• arkadaslar ozellikle darkchild ya nurani zaten bu yaptıgı fw surumune 16 dememiski ben hic oyle bir sey dedigini gormedim teknomag i surekli takip etmeme ragmen boyle bir seye rastlamadım birisi teknomag de nuraninin yapmıs oldugu surumu kendisi yapmıs gibi lanse etti ilk baslarda sonra duzeltti herkes yuklenince neyse ama bu yazılım patch li degil orjinal surumun uzerinde yapılmıs degisiklikler var yani patch yapar gibi kurmuyorsun direk orjinal yazılım yukler gibi kuruyorsun bunu bu arada eger diger forumu takip ediyorsanız bilirsinizki fw 16 uzerinde siemensmania ve siemenstech arkakdaslarımız yogun caba harcamaktadır ve fw sendo yazılımı uzerinde surmektedir.

MEYVE VEREN AGACI TASLAMAYALIM ARKADASLAR!!

bu arada saatin calısmamasını soylemis bir arkadas format atarsan duzelir sarj gostergesi olayıda aynı diye tahmin ediyorum saj gostergesi olayı ile karsılasmadım ama saat olaynı format atarak cozebiliyorsun duzeliyor bu nuraninin surumu patch li olmadıgı icin ve butun yazılım c de oldugu icin bir endiseye kapılmayaın foormat atarsanız bir sorun ile karsılasmazsınız.
    NURANİ CALISMALARINDAN DOLAYI SENİ TEBRİK EDİYORUM SÜPERSİN!

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.