Şimdi Ara

Siemens Sx1 Moded Firmware 15 v2 Türkçe ve Fw 16 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
14.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aarkadaşlar ben yükledim ama temayı tam ekran yapamıyorum eksik bişeylermi var acaba yardımcı olurmusunuz bekliyorum teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kernel

Halletlim! Ancak pek bi fark yok. Açılıştaki Alaman mavisi gözlü kız gene çıkıyor. Foto kamera gene "çırkk" yapıyor. İkonlar falan değişti. Sistemde pek bi artı göremedim daha. Keşfe devam ediyorum.

bir iki tane wav çal gör farkı.bide aac player ı üykleyip aac şarkılar at tel.e ve dinle.kulaklıktan dinlerken kulaklarına dikkat et feci yüksek ses veriyo

ilk dinledim bi çıkardım kulaklığı 1 dk. boyunca uğuldadı kulaklarım şerefsizim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunusbaysal84

Aarkadaşlar ben yükledim ama temayı tam ekran yapamıyorum eksik bişeylermi var acaba yardımcı olurmusunuz bekliyorum teşekkürler

dostum o temanın içinden bi eidpic.mbm birde backgroundimage.mbm çıkacak.onların ikisinide C/System/Data içine atıcaksın.tel.i kapatığ açıcaksın olacak.

bi de değişik fullscreenler var belki seninki öyledir.eğer öylyse temanın içinden eidpic.mbm birde backgroundimage.bmp (DİKKAT *.bmp) çıkacak.eidpic.mbm i C/System/data ya atıcaksın.backgroundimage.bmp yide görüntülere atıp tel.den arka plan olarak ayalıyıp tel.i yeniden başlatıcaksın.bu kadar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fixx

Arkadaşım üstteki mesajlara bak, benim bi link vermiş olmam lazım winswup driverları için.

Fixx kardeşim "winswup driverları" bulamadım. Bi zahmet tekrar yazar mısın?

dostum o driver lar zaten nuraninin fw sindaki klasörlerin içinde var.driver diye.
  • ayrıca şöyle sx1 için güsel tema siteleri bilen varsa yazsın yaw.fw nin tema özelliğini kullanamıyoz doğru düzgün.bikaç tane tema var başka yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay16

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fixx

Arkadaşım üstteki mesajlara bak, benim bi link vermiş olmam lazım winswup driverları için.

Fixx kardeşim "winswup driverları" bulamadım. Bi zahmet tekrar yazar mısın?

dostum o driver lar zaten nuraninin fw sindaki klasörlerin içinde var.driver diye.

Öyle yaptım zaten saol....
  • Yaw bu FW15'i kurduktan sonra sessiz modda bile kamera'dan ses çıkarıyor.....
  • arkadaşım tamm da ben tam ekran olmuyo sadece saat olan kısım değişiyo diğerleri ekrada filan yok yani nasıl yapacagımı biraz geniş acıklarsan ii lour
  • arkadaslar nuraninin yapmıs oldugu yazılımı yukledim super olmus bence sadece wildskin calımıyor o kotu olmus eger calıssaydı harika olurdu. saat olayında bir sorun felan yok hic bir hata ile karsılasmadım renk paletleri ii olmus hele temalı bir sekilde hafıza kartını cıkarmak harika olmus
  • tel i yenidn başlatmana gerek yok sadece renk paletini değiştir o kadar
    pil ve sinyal göstergeleri için reset gerekiyo
    quote:

Orjinalden alıntı: tugay16

quote:

Aarkadaşlar ben yükledim ama temayı tam ekran yapamıyorum eksik bişeylermi var acaba yardımcı olurmusunuz bekliyorum teşekkürler

dostum o temanın içinden bi eidpic.mbm birde backgroundimage.mbm çıkacak.onların ikisinide C/System/Data içine atıcaksın.tel.i kapatığ açıcaksın olacak.

bi de değişik fullscreenler var belki seninki öyledir.eğer öylyse temanın içinden eidpic.mbm birde backgroundimage.bmp (DİKKAT *.bmp) çıkacak.eidpic.mbm i C/System/data ya atıcaksın.backgroundimage.bmp yide görüntülere atıp tel.den arka plan olarak ayalıyıp tel.i yeniden başlatıcaksın.bu kadar.

• @ yunusbaysal ve @ kernel : ikinizin dediği de bende düzgün olarak çalıŞıor... Sizin yüklemenizde veya fwnizde sorun olabilir indirirken...
  • quote:

arkadaşım tamm da ben tam ekran olmuyo sadece saat olan kısım değişiyo diğerleri ekrada filan yok yani nasıl yapacagımı biraz geniş acıklarsan ii lour

onu menü-kurulum-ayarlar duvar kağıdından değiştireceksin
  • yaa ben video ya girince "camera is in use by another appilaction" yazıyo bu ne demek? ne yapmalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

yaa ben video ya girince "camera is in use by another appilaction" yazıyo bu ne demek? ne yapmalıyım

dostum menü tuşuna basılı tut sol üstte çıkan herşeyi sil(bir tek telefon kalacak zaten o silinmiyo :)).C diyip evet de işte.çünkü büyük ihtimalle kameran zaten açık kalmış sende kapatmadan kırmızı tuşla çıkmışsın.
  • bu link çalışmıyorki arkadaşlar
    nasıl indereceğiz

fw 16 linkide 9 mb indiriyor
    rar dosyasının biri bozuk

kardeşim nasıl çekicez fw16 ve 15 v2 yiii
    pls yardımmmmmmmmmmm
  • http://209.152.174.18/~maxiwap/other/SX1_FW_16_maxicep_.rar

arkadaşım bu link olmuyomu ???

denedim çalışıyor... flashget gibi download hızlandırıcı kullanma o zaman adam gibi iniyo ve boyutu da doğru......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 6 Haziran 2005, 13:16:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

http://209.152.174.18/~maxiwap/other/SX1_FW_16_maxicep_.rar

denedim çalışıyor... flashget gibi download hızlandırıcı kullanma o zaman adam gibi iniyo ve boyutu da doğru......

ŞUAN İNİYOR
    BAKALIM NE KADAR İNECEK
    TŞKR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitaydin -- 6 Haziran 2005, 14:10:10 >

• quote:

DOWNLOAD ETTİM DOSTUM
    AMA BURDA 5 TANE RARLI DOSYA VAR

1 - NASIL KURACAĞIZ
    2 - HANGİ DOSYADAN NASIL BAŞLAYACAĞIZ
    3 - ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRR

• DARKCHİLD

BU KONUDADA YARDIMCI OLURSAN İNAN ÇOK SEVİNECEĞİM

TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: umitaydin

quote:

DOWNLOAD ETTİM DOSTUM
    AMA BURDA 5 TANE RARLI DOSYA VAR

1 - NASIL KURACAĞIZ
    2 - HANGİ DOSYADAN NASIL BAŞLAYACAĞIZ
    3 - ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRR

Arkadaşım o zipli doyanın içinde 4 tane zipli dosya daha var onların 4 ünüde masa üstüne at sonra yk1.zipi aç içindeki SX1_NURANI-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.exe dosyasını masa üstüne sürükle sana bi mesaj verecek tamam de 3 parça olan exe dosyasını birleştiriceksin

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.