Şimdi Ara

Siemens S65 Telefonu olanların Buluşma noktası...(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN Y ENI ALICAM BILGI PAYLASIMI YAPALIM BILMIYORUM KAC KISIDE VAR AMA

SARZI NEDIR KITLENME OLUYORMU SIEMENSTE COKMUS BU PROBLEMLER

• Arkadaşım bende S 65 vardı, çalındı. Şimdi CX 65 kullanıyorum. S 65 i GG den ikinci el almıştım. Çok beğendiğimi söyleyebilirim. Yalnız fotoğraf kalitesi beklediğim kadar iyi değildi. Diğer özellikleri ise süper. Konuşurken ses kalitesi bence mükemmeldi, çok iyi çekiyordu. Siemens bunu iş adamları için yapmış telefon, ajanda, rehber özellikleri çok iyi. Yalnız multimedyadan kaybediyor. Şekil olarak ta güzel herkesin elinde oyuncak olan teller gibi değil karizma duruyor. Benim en sevdiğim özelliği ise bütün aranan, arayan cevapsız çağrıları ayrı ayrı çağrı süresi ile beraber göstermesi. Böylece cevapsız çağrıların kaç saniye sürdüğünü görebiliyorsun. Birisi gerçekten aramak içinmi çaldırmış yoksa 2 saniye öylesine mi çaldırmış anlıyorsun. Ekran büyüklüğü iyi gerçi çözünürlük vb düşük ama kadar olacak. Benim tel yaklaşık bir sene kullanım boyunca hiç kilitlenme vb yapmadı. En son firmware yüklediğimde fotoğraf kalitesi baya artmıştı, foto sesi neredeyse duyulmuyordu ayrıca video çekme süreside 1.30 dakikaya çıkmıştı. Diğer arkadaşlar pek beğenmemiş ama bendeki cihaz sorunsuz idi.

• Ayrıca oyun, tema, uygulama ve benzeri sorunların çözümünü CX 65 topiğinde bulabilirsin. Onlara uyan herşey S 65 e de uyuyor. Telefonlar 65 serisi olarak geçiyor. Daha ucuz olmasını istersen CX 65-70 de alabilirsin. Ekran, menü, içerik aynı, S 65 in artıları 1.3 MP kamera, Bluetoth, artırılabilir hafıza, daha iyi işçilik, daha iyi malzeme vb ve daha karizma bir görüntü.

Benim telin şarjı gece kapalı, % 30 ekran ışığı ile 4 gün , % 100 ekran ışığı ile 3 gün gidiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e125527 -- 19 Ağustos 2006; 13:56:10 >
  • Babamın telefona ihtiyacı vardı, ve de bend e bir S65 aldım, mide bulandırıcı bir şey.Kamera desen cidden söylüyorum CIF'lerden kötü, ekran berbat, mp3 çalmıyor, kendi kendine kapanıyor, pil 2 gün çok zor gidiyor, kendi kendine kitleniyor, kesinlikle tavsiye etmiyorum
  • Bomberin her model Siemens hakkında kötü bir anısı vardır zaten. Ona soracak olursan Siemens yazıyorsa alma diyecektir. Bana sorarsanda Siemens olduğu için al derim.
  • s65 aldım umdugumun cok otesınde cıktı durusu yeter dıyenlerdensenız mutlaka s65
  • kasasını değiştirmek istiyorum s65'in. nerden değiştirebilirim kaça malolur gibi konularda bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar bilgisi olan yok mu bu konuda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: REaL__

kasasını değiştirmek istiyorum s65'in. nerden değiştirebilirim kaça malolur gibi konularda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

evet arkadaşlar hala güncel ve cevapsız? özür dileyerek güncelliyorum tekrar
  • ne tip hafıza kartı kullanılıyo bunda mmc mi?
  • rs-mmc kullanılıyor.

çok güzel bir telefon. gördüğüm en güzel telefonlardan biri. tek dezavantajı mp3 çalamaması. bilerek kısıtlanmış bu özellik belli ki.
  • ilk çıktıındane pahalıydı haa Polat Alemdar ın reklemından sonra alcaktım ben
  • en uzun kullandıgm teldi
  • yaw topic amacını anlamadım
  • Niye kii??İlla s65 i olmayanlar giremez diye kuralmı koycaklar,amaç s65 i olanlar burda telefondan bahsetsin muhakkak herkesin bilmedigi özellikler wardıır diilmi
  • Arkadaşlar S65_500100.xbz_update firmware güncellemesini yapamıyorum. Bağlantı kurulamadı diyor hep. Bundan önceki güncellemesini yapabilmiştim. Acaba yapan var mı ? Bir de kamera görünümündeki karanlık ortamlarda ISO yu çok yükseltiyor. Daha iyi fotograf çekimi yapabilmem için bir yol var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.
  • arkadaşım sıfır alacaksan kesinlikle alma gir o paraya s75 yada başka bir telefon al ben yaklaşık bir sene önce aldım umduğumun çok gerisinde bir telefondu kamera çekimi gece berbattır gündüz çat pat mp3 çalmaz. ONun haricinde ses kalites iiidir ve tipi çok hoş.
  • s75 in s 65 ten tek farkı flaşının olması mp3 çalması onun dışında menüsü ve kamerası tamamen aynı kalitede çalışıo artı s65 in kasası s 75 ten çok daha iyi bir malzeme ile yapılmış 2 yıldır kullanıorum ve daha boyasında aşınma görmedim hor kullandığımı da söyleyebilirim ne donma yaptı ne zedelendi ayrıca ses çalması konusunda sox diye bir program var onu indirip wav ları çevir 6600 dan çok daha iyi ve 16000 mhz de çalıo ayrıca amerikada yazılımla uğraşanlar mp3 player ı s 65 e özellik olarak eklemeyi başarmışlar ancak garantili ve yasal değilmiş kullananlar ise memnun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.