Bildirim
Nokia C3'ü modem olarak kullanma yardım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hatta tablet bilgisayar ile girme planlarım var eğer olabiltesi varsa tabletten önce sybian bir nokia telefon almayı düsünüyorum
-
Usb ile bağlarsan olur.Ama zaten C3'te 3G yok.Edge ile internete girmek işkence gibi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky_31
Usb ile bağlarsan olur.Ama zaten C3'te 3G yok.Edge ile internete girmek işkence gibi olur.
peki usb ile tablete bağlayabilir miyim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mertcnoz
quote:
Usb ile bağlarsan olur.Ama zaten C3'te 3G yok.Edge ile internete girmek işkence gibi olur.
peki usb ile tablete bağlayabilir miyim ?
Onu bilmiyorum.Bi tane 3G usb modem al sim kartını onunla tablete bağla.En temiz yol. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mertcnoz
quote:
peki usb ile tablete bağlayabilir miyim ?
Onu bilmiyorum.Bi tane 3G usb modem al sim kartını onunla tablete bağla.En temiz yol.
bide vınn'a para vermek istemiyorum telefondaki internet paketinden görürdüm işimi yav :D neyse bi telefon ayarlarsam bakarız teşekkürler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- taahhüt bitince ne olur
- belediye mesajları nasıl engellenir
- bildirimler açık ama gelmiyor
- akülü araba kumanda uygulaması
- iphone kişileri sime aktarma
- yenilenmiş telefon alınır mı
- samsung hello kitty telefon
- silinen fotoğrafları geri getirme
- türk telekom numara değiştirme
- fastboot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X