Şimdi Ara

Siemens No Frost Sık Çalışma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

14 senedir bu buzdolabını kullandım Allah a şükür servis yüzü göstermedi ama yeni eve taşındım ilk defa kapalı mutfak dolabı içine sokuyorum yani bir tarafı duvar üst tarafı raf diğer t arafı aşağı kadar mdf bir şeye dikkat ettim onun için dün gece sahurdan sonra 4,30 da yattım dolap 12 dk çalışıyor 12 dk duruyor sonra yine 12 dakika çalışıyor sık çalışmasından şüphem vardı bu evde ama sonra dk tutunca gerçekten öyleymiş sorun ne olabilir.

• yok mu yardımcı olacak birisi?
  • ozgurkiray O kullanıcısına yanıt
    Buzdolabının yan ve üst kısımlarında ne kadar boşluk var? Yeterli miktarda yoksa daha uzun süre çalışır.
  • yan taraflarında 3 er parmak üst tarafında 1 karış boşluk var
  • ozgurkiray O kullanıcısına yanıt
    Arka tarafında da 5 cm kadar boşluk vardır sanırım, duvara tam yaslanmaması gerekiyor. Buzdolabının bulunduğu yer sıcak mı? Bulunduğu yerden öne çekip daha çok hava alabilecek konumda deneyebilirsiniz, buna rağmen eskiye oranla daha çok çalışıyorsa gazına vs bakmak gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercos

Arka tarafında da 5 cm kadar boşluk vardır sanırım, duvara tam yaslanmaması gerekiyor. Buzdolabının bulunduğu yer sıcak mı? Bulunduğu yerden öne çekip daha çok hava alabilecek konumda deneyebilirsiniz, buna rağmen eskiye oranla daha çok çalışıyorsa gazına vs bakmak gerekebilir.

Tamam biraz daha boşluk veririm olmadı bir gaz kontrolü şart bencede 14 sene oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.