Bildirim
Siemens klima kumandasi ariyorum :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AYIN KARANLIK YÜZÜ
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
7 yil once taktirdigim siemens klimanin kumandasi bozuldu. Birkac tus haricinde hicbiri calismiyor. Servis 80 lira istiyor.
Daha ucuza bulabilecegim yer, yada siemens servisi olup karsi odemeli olarak daha ucuza bana gonderebilecek var mi?
maalesef daha ucuza bulma imkanınız yok.o model klimanın kumandası piyasa da bulunmuyor.
fiyatı da yıllar geçmesine rağmen artmamış.bende test için bir tane almıştım hala durur.2008 yılın da almıştım 75 tl.ye malolmuştu.
Tesekkur ederim, bize servis yolu gozuktu demekki :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AYIN KARANLIK YÜZÜ
quote:
7 yil once taktirdigim siemens klimanin kumandasi bozuldu. Birkac tus haricinde hicbiri calismiyor. Servis 80 lira istiyor.
Daha ucuza bulabilecegim yer, yada siemens servisi olup karsi odemeli olarak daha ucuza bana gonderebilecek var mi?
maalesef daha ucuza bulma imkanınız yok.o model klimanın kumandası piyasa da bulunmuyor.
fiyatı da yıllar geçmesine rağmen artmamış.bende test için bir tane almıştım hala durur.2008 yılın da almıştım 75 tl.ye malolmuştu.
Tesekkur ederim, bize servis yolu gozuktu demekki :)
Sıcak fırsatlar konusunda bir site akıllı kumanda satıoyor senin makineyede uygun pla bilir 14 tl
-
Bu kumanda DD lerle aynı gibi görünüyor. Vestellere de benziyor.Ayrıca piyasada 20-40 TL arasında maymuncuk kumanda var,denemek lazım. -
Evet o 14 liralik universal kumandayi alip denicem. Caliazsa iade ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sicak firsatlardaki akilli kumandayi satin aldim. Kumanda cihazla eslesti ve sorunsuz calisiyor.
Birtek zamanli acma ve kapatma ayari icin kumandayi klima karsisina koymaniz gerekiyor. Klima zaman ayarini hafizasina almiyor. Zamani geldimi klimaya kapan yada ac komutu gonderiyor. Kumanda klimayi goremezse acip kapanmiyor. Bunada sukur 14 liraya aldim, kumanda da gayet kaliteli :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X