Şimdi Ara

Siemens çamaşı makinesi bitiş alarmı nasıl kapanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Siemens WM10Q460TR çamaşır makinesi aldım dün servis kurulumunu yaptı ama yıkama bitince cihaz 10 dk süresince aralıklı olarak tiz, rahatsız edici "bip" sesi çıkartıyor. kullanma klavuzuna bakarak sesini biraz kıstım ama tamamen kapatmak istiyorum nasıl yapışacağını bilen yada yardımcı olabilecek var mıdır?



  • Sonunda nasıl halledebileceğini buldum şu şekilde oluyormuş. Bulamayınca servisi aramıştım 25 tl servis ücreti ile yapacaklarını söylemişlerdi :)

    makinenin program şeçme tuşunu 1 birim sağa döndürüyoruz bu seviyede eco Perfect tuşuna (üzerinde garip e harfi olan tuş) basılı tutarken program seçme tuşunu bir birim daha sağa döndüryorsunuz burada tuş ses seviyesi çıkıyor devir tuşu ile ses seviyesi ayarlanıyor. Bip sesini kesmek için program seçme tuşunu bir birim daha sağa döndürüp devir sayısının altındaki tuşa basarak ekranda -0- yazısını görmeniz gerekiyor.
  • Bu bizim esnaf bi acayip her şey para olmuş 25 lira alacak ama hakedecek mi tabiki hayır bende aynı makinadan alacağım bilgi için teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gelen bir maile göre,

    Sayın Yetkili Satıcımız,
    Tüketicilerimize ve sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacı ile servislerimiz ;
    Cihazın kalitesi ile ilgili olmayan, kullanım hatası olmasına karşılık tüketici memnuniyeti adına yapılan, aşağıdaki konularda başvuran tüketicilerimizden 1 Temmuz 2013 ten itibaren ücret almaya başlayacaklardır.
    -Tüketicinin kendisi tarafından da yapılabilecek işlemlerde (örneğin;bulaşık makinası filtre, fıskiye temizliği, parlayıcı ayarı, çamaşır makinası, deterjan çekmece temizliği vb),
    -Tüketicinin kullanım hatası nedeniyle oluşan problemlerde
    -Tüketici evine bilgilendirme, tanıtım için ikinci kez çağırılması durumunda .
    Bu talepler ile Çağrı Merkezimizi arayan tüketicilerimize, öncelikle olarak telefonda destek / bilgilendirme yapılarak çözümü konusunda yardımcı olunacaktır.
    Bu desteği yeterli bulmayıp, tekrar servis hizmeti almak konusunda talepte bulunan tüketicilerimize ilgili hizmetin ücretli olarak (25.00 - TL KDV Dahil) verilebileceği konusunda bilgi verilecektir.
    Sizler de müşterilerinizi bu konuda bilgilendiriniz ve servislerimizden bu konularda ücretsiz hizmet talebinde bulunmayınız.




  • Bende de wae20412tr var bundaki bip sesi nasıl kapanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim ne bicim yazi yazmissin dediklerin anlasilmiyor. Yaptım ama olmadi. Siemens makine benim de nolcak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.