Arkadaşlar siemensten çamaşır ve bulaşık mak. alıyorum.Sizce iyi mi yapıyorum? Ürünlerin linki aşşağıda.. İkisine toplam 2050 lira veriyorum peşin tabi..
Çamaşır makinesi orijinal Alman malı, daha sessiz yıkayan modeldir. Koyu renkli nevresim, perde, gömlek gibi özel programları var.
Bulaşık makinesi de aynı kasa tipinde, ancak daha sessiz, tüketim değerleri daha düşük. Üst sepetinde katlanabilen tabaklık mevcut. Ek olarak su bulanıklık sensörü, auto ve hassas programlar var.
Linkleri fiyat hakkında fikir vermesi açısından koydum. Aynı, hatta daha uygun fiyata nakit olarak bu ürünleri alabilirsiniz. Bildiğiniz üzere Bosch-Siemens ve Profilo aynı fabrikada, aynı parçalarla imal ediliyor. Marka imajından ötürü böyle fiyat farkı mevcut.
Hocam çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.Yanlız beni cezbeden her makine için 65 lira fark vererek garantilerini 7 yıla çıkması.Yani 130 lira vererek her makinenin garantisi 7 yıl oluyor.Ayrıca makineleri çok yakından izledim gerçekten çok hoşuma gitti.Marka olarak Profilo düşünmedim genelde Siemens ve Bosch düşündüm.Sizce tercihler yanlış mı? Yoksa illa sizin tercihlere mi yönelmeliyim?
quote:
Orijinalden alıntı: 666
Hocam çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.Yanlız beni cezbeden her makine için 65 lira fark vererek garantilerini 7 yıla çıkması.Yani 130 lira vererek her makinenin garantisi 7 yıl oluyor.Ayrıca makineleri çok yakından izledim gerçekten çok hoşuma gitti.Marka olarak Profilo düşünmedim genelde Siemens ve Bosch düşündüm.Sizce tercihler yanlış mı? Yoksa illa sizin tercihlere mi yönelmeliyim?
Bosch, Siemens ve Profilo aynı fabrikada, aynı parçalarla üretiliyor. Servisleri de aynı. Dolayısıyla sözkonusu olan garanti uzatma Profilo için de aynen geçerli.
Size tavsiye ettiğim Profilo çamaşır makinesi Siemens-Bosch'un Almanya'daki fabrikalarında üretilen yeni kasa tipinde model. Sizin gösterdiğiniz Siemens yerli model. Arada tambur hacmi, yıkama sesi düşüklüğü gibi detay fakları var. Ayrıca üst sınıf Alman malı model olduğundan daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim.
Gösterdiğim Profilo bulaşık makinesi de aynı şekilde Siemens ile aynı kasa tipidir.(aynı fabrika üretimidir) Darty vb mağazalarda Siemens ile ikisini yan yana görebilir ve karşılaştırabilirsiniz. 900TL vererek ya üzerindeki Siemens markasına para ödeyeceksiniz, ya da Profilo markası ile daha üstün özellikleri olan üst model cihazı alacaksınız. Tercih sizin.
Hocam teşekkürler.Olmazsa yarın tekrar gözden geçirip sizin önerdiğiniz modellere göz atacağım.Şekil ve özellik olarak Siemens hoşuma gitmişti ama fikrimi değiştirebilirim tabi.Tekrar teşekkür ederim.