Şimdi Ara

Siemens-Bosch-Profilo-Electrolux hangisini alayım ?(Çamaşır makinesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
9.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emektar Beko 6 kg çamaşır makinemiz bozulunca acilen yeni makine arayışına girdik.İlgi alanım dışında olduğu için,bu işi daha iyi bilen,ürünleri kullanıp da memnun olan,iyi veya kötü yorumda bulunacak arkadaşlar vardır diye bu konuyu açtım.
    İstanbul/Büyükçekmece'de oturuyorum.
    Beklentimiz;
    8-9 kg (tambur hacmi kg hakkını verecek)
    Devri de 1200 gibi olan
    Servis ağı olan
    Elektrik,su tüketimi duruma göre uygun olan
    Gürültü oranı çok önemli olmayabilir
    Fiyat maksimum 1400-1500 TL olabilir
    Kredi kartı taksit yapabilecek(axess,fixcard)
    Uzun yıllar bizi üzmeyecek,duruma göre para verilip ek garanti işlemi de yapabileceğimiz bir makine arıyoruz.
    Forumda ve çevreden araştırdıklarım kadarıyla bir kaç makine belirledik.Markada/model ve aldığım fiyatlar hakkında bilgi aşağıdadır.

SIEMENS WM12T480TR 9 Kg/1200 devir ÇM - Media Markt 1400 tl,Siemens bayisi 1500 tl.
    SIEMENS WM14t480TR 9 Kg/1400 devir ÇM - Media Markt 1639 tl.Siemens bayisi 1600 tl.
    SIEMENS WM14T460TR 8 Kg/1400 devir ÇM - Media Markt 1399 tl.

BOSCH WAT24460TR 8 Kg/1200 devir ÇM - N11 1439 tl(-100 tl 1339 tl).İ.Bilişim 1450 tl.Bosch bayi 1520 tl(+eski makineyi alacak)
    BOSCH WAT28460TR 8 Kg/1400 devir ÇM - N11 1480 tl(-100 tl 1380 tl).Bosch bayi 1580 tl.
    BOSCH WAT24480TR 9 Kg/1200 devir ÇM - N11 1480 tl(-100 tl 1380 tl).Bosch bayi 1580 tl(+eski makineyi alacak)Media Markt 1549 tl.
    BOSCH WAS24322TR 9 Kg/1200 devir ÇM - Bimeks 1579 tl.Bosch bayi teşhir 1600 tl.Ürün artık üretilmiyor dediler.

PROFİLO CM1201DTR 9Kg/1200 devir ÇM - N11 1598 tl.(-100 tl 1498 tl).Profilobayim sitesi 1376 tl.(güvenilir mi bilmem)
    PROFİLO CMG140DTR 9 Kg/1400 devir ÇM - Gold 1379 tl. N11 1400 tl(-100 tl 1300 tl).Turuncuelma sitesi 1185 tl.Özgürceyiz 1170 tl.(siteler güvenilir mi bilmem)

ELECTROLUX EWF1286LEW 8 Kg/1200 devir ÇM - N11 1479 tl.(-100 tl 1379 tl.)

Bizimkiler eskiden beri Siemens,Aeg,Beko markalarına hep güvenmiş,kullanmışlardır.Bosch içinde keza iyi düşünüyorlar.
    Profilo ve Electrolux'e çok sıcak bakmıyorlar ama bu başlıkta yazılacak iyi yorumlar,öneriler etki edebilir.
    Servislerin yaygın olması önemli olduğu için Electrolux biraz korkutuyor bizi.

Bu fiyatlara bu modeller arasından ya da sizin önerebileceğiniz makine varsa lütfen yazın.
    Bu modelleri kullanıp memnun olan/olmayan arkadaşların da yorumları önemli.
    Bugün veya en geç yarın almayı düşünüyoruz.Özellikle candogan62 - lazpanyol hocaların yorumlarını bekliyorum.(Forumda bu konularda isminizi duydum :) )
    Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorschach-db -- 16 Kasım 2014; 18:48:33 >

• Was 24322 yi yeni aldım. Gayet memnunum. Bosch un online sitesinden alım yapılabilir, teşhire gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bosch'un sitesinden alırsam kredi kartı taksit için fiyat yükselecek.Bimeks'den alabiliriz eğer bu modelde karar kılınırsa.
    Siz siteden yazan fiyata mı aldınız ?

Eğer bu modeli alırsam Bimeks'den alırım o zaman.

Yarın akşam,en geç pazartesi alacağız bir makine.
    Bu modeller veya alternatif önerilecek modeller varsa tavsiye bekliyorum.Bakalım ne olacak.
  • Bosch wat24460 aldım.. 9 kilo ile aynı özellik aynı kazan litresi. Tavsiye ederim. Tam fiyat/performans ürünü. N11 den Turkiyebosch diye satici olandan al hemen. Bugun e özel 100 tl indirim var. 11 tl de yeni üyelik indirimi. Kaçırma derim

Tambur hacmi genelde 65 litredir en fazla Bosch-siemens-profilo grubunda.
    Gönlüm PROFİLO CMG140DTR 9 Kg/1400 devir veya ELECTROLUX EWF1286LEW 8 Kg/1200 devir makinelerinden birini almaktan yana olsa da,ev halkının marka takıntısı,çevrede kimsenin kullandığını görmemeleri ve servis konularındaki çekinmelerden ötürü BOSCH WAT28460TR 8 Kg/1400 devir aldım.
    N11 üzerinden 100+11 tl indirim ile 1369 tl fiyata sipariş geçtim.
    Birkaç güne geldiğinde fotoğraflarını da koyarım.
    Yardım eden,öneri de bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.

Eteksen hocam Eco silence özelliği var aldığım makinenin ama üretim yeri Türkiye diye geçiyor.Aldık bakalım sağlık olsun.Teşekkür ederim öneriniz için.

Makpiyal hocam aldığım modelle önerdiğiniz model arasında sadece devir farkı varmış.Fiyat farkını sorun etmeyip 1400 devir olanı aldım.Teşekkür ederim öneriniz için.

• hayırlı olsun hocam.. bende 8 kiloluğu sipariş ettim. 200 devir fark var. ona da 80 tl değmez dediler. tambur hacmi de aynı. 8 kiloluğa da 9 kiloya yakın yük atabilirsiniz. fazla su yakması da cabası.
    kardeşim birde ben n11.com'daki turkiye bosch tan aldım.. kendisi yetkili satıcıymış. numaradan teyit ettirdim. yani ürünü istediğim zaman teslim alma imkanım var+ çok ilgili satıcılar. ürünü servise gönderiyorlar. servis getirip kuruyor. bide bana martta gönderecekler. kısmetse düğünüm nisan 2015 te.. yaş 23 :D maximum kart ile aldım. 111 tl n11 indirimi+111 tl maxipuan. :D mükemmel ucuz geldi. ha bide bu resmi bosch servisi olduğu için. yeni model çıkarsa üstünü verip yeni modelini alabilirsin dedi :D çok mutluyum. sana da hayırlı olsun tekrar.
    Hangi numaradan teyit ettirdiniz?
    Satıcıya nasıl ulaşabilirim acaba ?Site üzerinden yazdım ama cevap alamadım.
    Ürün spot,2.el falan değildir umarım.
    Sipariş onaylanmış,kargo falan nerededir diye merak ettim arayıp soracağım ama nasıl.
    Bu arada,Allah şimdiden mesut etsin hocam :)

Orijinalden alıntı: f_cakir

Biz de Bosch un 9 kg lık İ-DOS özelliği olan Almanya üretimi olan bir çamaşır makinası almak istiyoruz ama 9 kg lık Türkiye üretmi var. Almanya üretiminin 8 kg lığı var.

kg.lara takılmayın hocam. 8 kg ile 9 kg.ın tambur hacimleri aynı idi was serisinde. muhtemelen way'da da aynıdır. rahatlıkla 8 kg alman üretimi i-dos alabilirsiniz.
    Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
    Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5
  • Siemens Bosch waq20210 tr 1300L mi Alayim yoksa Siemens wm12s322tr alman yapimi 1600L mi Alayim yardimlarinizi bekliyorum cok acilen

4280XA
  • siemens in servisi de hizmeti de iyi diye biliyorum. markado da indirim fırsatı var bir bak istersen.

http://www.markado.com/ev/beyaz-esya/camasir-makinesi/siemens-wm10q48xtr-a-8-kg-1000-devir-camasir-makinesi.html
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.