Şimdi Ara

Sidewinder x4 & x6 Makro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam ..

    2 aya yakın bir süredir Microsoft Sidewinder x4 klavye kullanıyorum .. Bildiğiniz gibi klavyenin 6x3=18 tane makro tuşu var .. Hiç elinde x4 ya da x6 makrosu olan varmı ? (iki klavyenin makroları da aynıdır,birbirlerinde kullanılır muhtemelen) Ya da hiç bu klavyelerin makrolarının indirilebileceği bir adres bilen var mı ? Bu klavyeler hakkında makrolarınız varsa bu başlık altında paylaşalım herkes yararlansın lütfen ..



  • Ayni sorundan ben de muzdaripim.
  • Evet .. geçen gün yine yabancı sitelerde bir arama yaptım fakat hiçbir makroya rastlayamadım .. Gerçi istediğim makroyu kendim yapabilecek bilgi ve zekaya sahibim ancak aklıma gelmeyen tarzda bir takım makrolar bulabilirim netten diye bu konuyu açtım ..
  • Klavyeye ne gibi makrolar yapilabilir benim o konuda bile bir fikrim yok. Fikirlerinizi paylasirsaniz birlikte bir seyler cikartabiliriz belki.
  • aynen .. benim de aklıma yapılabilecek bir makro gelmiyor .. gelse yaparım da .. fikir gelmiyo aklıma
  • Bende de x4 var. Çok fazla inceleme fırsatım olmadı. Makro nasıl yapılır açıkçası bilmiyorum haftasonu kurcalıcam bakalım ama nasıl makro yapılır oyuna göre bir kaç fikir olabilir. Mesela ben Darksiders oynuyorum. Alt tuşuna ve mouse tuşuna bir kere basınca farklı bir hareket haraket, alt+mouse tuşuna iki kere,3 kere,4 kere basınca değişik hareketler yapıyor. her tuşa bunları atayabiliriz. Bide caps lock yada tab ve tuş kombinasyonları var. Onları makrolara atayınca en uzun hareket için 4 yada 5 defa tuşa basmak yerine tek tuş olur. onu denicem bu hafta sonu umarım başarabilirim.

    Saygılarımla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [darkness13]

    Bende de x4 var. Çok fazla inceleme fırsatım olmadı. Makro nasıl yapılır açıkçası bilmiyorum haftasonu kurcalıcam bakalım ama nasıl makro yapılır oyuna göre bir kaç fikir olabilir. Mesela ben Darksiders oynuyorum. Alt tuşuna ve mouse tuşuna bir kere basınca farklı bir hareket haraket, alt+mouse tuşuna iki kere,3 kere,4 kere basınca değişik hareketler yapıyor. her tuşa bunları atayabiliriz. Bide caps lock yada tab ve tuş kombinasyonları var. Onları makrolara atayınca en uzun hareket için 4 yada 5 defa tuşa basmak yerine tek tuş olur. onu denicem bu hafta sonu umarım başarabilirim.

    Saygılarımla


    ee sonuç?
    Başarabildin mi?
  • Dark siders için denedim başaramadım. Daha sonra oyunu skaldırmıştım. makro kullanacağım bir oyun oynamadım şimdiye kadar ondan o yüzden denemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [darkness13]

    Dark siders için denedim başaramadım. Daha sonra oyunu skaldırmıştım. makro kullanacağım bir oyun oynamadım şimdiye kadar ondan o yüzden denemedim.


    Bizim hayrımız için dene bari!
  • Arkadaşlar merhaba

    Eğer macroları denediyseniz bende bilgilenmek isterim !
  • Ben nihayet bu klavyeden aldım ve macroları denedim.
    Macro yazmak cok basit ve tas gibi de calısıyor!
    Fifa11 gibi karısık hareketlerin calımların oldugu oyunda karmasık calımları tek tusla yapabiliyorum.
    Fakat gamerengerde maalesef klavye calısmıyor EA serverinde ise muhtesem calısıyor...
    Macro yazma ve kullanma kapasitesi sınırsız bir klavye...
    Bir tusa aynı anda sonsuz tusun ıslevini yerine getirecek macro yazmak mumkun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.