Şimdi Ara

Sıcaklık Ölçmek İçin Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Notebook için ekran kartı sıcaklığını da gösteren ve mümkünse minimum maksimum değerleri de tutan bir program arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum

HWMonitor GPU sıcaklığını vermiyor
    Speedfan Max ve Min tutmuyor

• CPUID Hardware Monitor GPU sıcaklığımı göstermiyor nedense

AIDA 64 Extreme edition diye bir program buldum, log kayıt özelliği var sanırım max-min yerine onu kullanacağım, yine de teşekkür ederim
  • ekran kartın nedir eski kart sa sıcaklık sensörü olmayabilir yeni sistemse görmesi lazım. msi afterburner core temp bunları dene hw monitörü yeniden kaldır kur icabuında
  • GT525M var Dell5110 bilgisayar

AIDA 64 işimi gördü bu arada, çalışıyor hatta logları güzel renkli renkli veriyor

Msi afterburner da deneyeceğim :)
  • msi yle furmark testide yapabilirsin 10dk kartını bi zorla bak ne oluyor sıcaklık:)
  • 3 dakikada soğutucusuz 91 dereceye
    soğutuculu 88 dereceye çıkıyor furmark ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kısa sürede azda olsa dayanması gerekirdi 3dk de öyle olduysa yanıyorsun sen:)bu demektirki ağır oyunlarda görebileceğin sıcaklıklardır.zorlanma halinde artabilirde 3 dk de kesmişsin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 25 Eylül 2011; 1:34:56 >
  • Açıkçası pek oyun oynayan biri değilim normal kullanım sıcaklıkları da benim açımdan oldukça tatmin edici. Oyunlarda ısınabilir doğrudur.

Intel HD Graphics ile açınca 10 dakikada 75 derecenin üzerine çıkmadı işlemci sıcaklığı. GPU yükselmedi doğal olarak kullanımda olmadığı için.

Nvidia kart ile açınca da 10 dakika sonunda 85 dereceydi. Furmark'ı kapatır kapatmaz ise sıcaklıklar tekrar normallere (50 civarına) 10 saniye içinde düştü.

Benim için bir sıkıntı yok şu anda kullanım açısından, soğutması o kadar da kötü görünmüyor, sıcaklığın hızlı yükselmesinin sebebi ise benim gözlemlediğim kadarıyla fanın kademeli devreye girmesinden oluyor. 60 dereceye kadar neredeyse hiç fan sesi yok, 60-80 arası fan sesi yükseliyor, hızı bir hayli artıyor, 80 civarından sonra ise fan çok hızlı çalışıp sıcaklığı o seviyede tutmaya çalışıyor.

• tabiki fanın o derecelerde çalışması normal ki uzun süre oyun oynayan biri değilsen sıkıntı yok zaten.normal kullanımda ısınmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.