Şimdi Ara

Sıcaklık değerleri?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI GT72VR 7RE notebook sahibiyim.Oyunlarda sıcaklık değerleri GPU ve CPU için 80-85 derece arasında oluyor.Bu normal mi?

Sıcaklık değerleri?!

Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Çok zararlı sıcaklıklar değil yani masaüstü pc lerde'de görülebilen değerler fakat dragon center dan dilersen daha düşük sıcaklıklarda çalışmasını sağlayabilirsin, yani fanların ses seviyesi seni rahatsız etmiyecek şekilde ayarlayabilirsin.

Düzenleme : Bir incelemesi varmış, aşağıda'ki video'da dakika 38:40'tan itibaren izlersen, oyun testleri'nde fanlar auto'da iken sıcaklık'lar sende'ki değerler'le benzer şekil'de görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 27 Nisan 2018; 7:9:52 >

• Gayet normal
  • Videoyu izleyince kafam rahatladı,cevaplar için teşekür ederim.
  • bu değerler ilgili birimler için normal. donanım dünyasında bilinmesi gereken ise bu birimlerin yaydıkları ısıların çevresine verdiği hasarlar nelerdir ? bu anlamda ısı her daim sorundur. Yerinizde olsam asla gamer laptop almazdım. alırsamda mutlaka özel laptop soğutucularından da alırdım. Görünen ısıları 5/8 derece düşürebilmekteler ki bu seviyede önemli oranlardır.
    bu şekil atıyorum 100 gün(tam performans da) çalışacaksa
    diğer halde 100+ gün olacaktır emin olunuz.
    ne kadarda normal dersek diyelim daha uzun ömürlü olabilmesi adına daha iyi soğutmak şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

bu değerler ilgili birimler için normal. donanım dünyasında bilinmesi gereken ise bu birimlerin yaydıkları ısıların çevresine verdiği hasarlar nelerdir ? bu anlamda ısı her daim sorundur. Yerinizde olsam asla gamer laptop almazdım. alırsamda mutlaka özel laptop soğutucularından da alırdım. Görünen ısıları 5/8 derece düşürebilmekteler ki bu seviyede önemli oranlardır.
    bu şekil atıyorum 100 gün(tam performans da) çalışacaksa
    diğer halde 100+ gün olacaktır emin olunuz.
    ne kadarda normal dersek diyelim daha uzun ömürlü olabilmesi adına daha iyi soğutmak şart.
    Fazla ısındığında Cooler Boost teknolojisini kullanıyorum MSI'ın kendisinde var olan , soğutucuların psikolojik olarak pek bi işe yaramadığını düşünüyorum , önerdiğiniz bir soğutucu var mı ?

• Wibson White W kullanıcısına yanıt
    https://urun.n11.com/laptop-sogutucu/zalman-zm-ns2000-notebook-sogutucu-stand-laptop-sogutucu-17inc-P190344279

Gecenlerde letgo üzerinden aldım ve forumdan bir arkadaşımıza verdim. kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. onda da aynı makinadan var değerleri kullanıcıdan direk alabilirsin. bayağı aramıştım bu modeli işe yarıyor yorumları cok ca görmüş ve yönelmiştim. iyikide bu modeli secmişim. bence arkadaşımız ile görüşüp bilgi paylaşımı ricasında bulununuz.

Öm den kişiyi paylaşayım. belki genele yazmamdan rahatsız olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu sıcaklığı 100
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hemen iletişime geçiyorum , bende tam o modele bakıyordum.Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.