Bildirim
Sıcaklık değerleri?!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok zararlı sıcaklıklar değil yani masaüstü pc lerde'de görülebilen değerler fakat dragon center dan dilersen daha düşük sıcaklıklarda çalışmasını sağlayabilirsin, yani fanların ses seviyesi seni rahatsız etmiyecek şekilde ayarlayabilirsin.
Düzenleme : Bir incelemesi varmış, aşağıda'ki video'da dakika 38:40'tan itibaren izlersen, oyun testleri'nde fanlar auto'da iken sıcaklık'lar sende'ki değerler'le benzer şekil'de görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 27 Nisan 2018; 7:9:52 >
-
Gayet normal -
Videoyu izleyince kafam rahatladı,cevaplar için teşekür ederim. -
bu değerler ilgili birimler için normal. donanım dünyasında bilinmesi gereken ise bu birimlerin yaydıkları ısıların çevresine verdiği hasarlar nelerdir ? bu anlamda ısı her daim sorundur. Yerinizde olsam asla gamer laptop almazdım. alırsamda mutlaka özel laptop soğutucularından da alırdım. Görünen ısıları 5/8 derece düşürebilmekteler ki bu seviyede önemli oranlardır.
bu şekil atıyorum 100 gün(tam performans da) çalışacaksa
diğer halde 100+ gün olacaktır emin olunuz.
ne kadarda normal dersek diyelim daha uzun ömürlü olabilmesi adına daha iyi soğutmak şart. -
Fazla ısındığında Cooler Boost teknolojisini kullanıyorum MSI'ın kendisinde var olan , soğutucuların psikolojik olarak pek bi işe yaramadığını düşünüyorum , önerdiğiniz bir soğutucu var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: ramazandeveli
bu değerler ilgili birimler için normal. donanım dünyasında bilinmesi gereken ise bu birimlerin yaydıkları ısıların çevresine verdiği hasarlar nelerdir ? bu anlamda ısı her daim sorundur. Yerinizde olsam asla gamer laptop almazdım. alırsamda mutlaka özel laptop soğutucularından da alırdım. Görünen ısıları 5/8 derece düşürebilmekteler ki bu seviyede önemli oranlardır.
bu şekil atıyorum 100 gün(tam performans da) çalışacaksa
diğer halde 100+ gün olacaktır emin olunuz.
ne kadarda normal dersek diyelim daha uzun ömürlü olabilmesi adına daha iyi soğutmak şart.
-
https://urun.n11.com/laptop-sogutucu/zalman-zm-ns2000-notebook-sogutucu-stand-laptop-sogutucu-17inc-P190344279
Gecenlerde letgo üzerinden aldım ve forumdan bir arkadaşımıza verdim. kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. onda da aynı makinadan var değerleri kullanıcıdan direk alabilirsin. bayağı aramıştım bu modeli işe yarıyor yorumları cok ca görmüş ve yönelmiştim. iyikide bu modeli secmişim. bence arkadaşımız ile görüşüp bilgi paylaşımı ricasında bulununuz.
Öm den kişiyi paylaşayım. belki genele yazmamdan rahatsız olur.
-
Hemen iletişime geçiyorum , bende tam o modele bakıyordum.Çok teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X