Şimdi Ara

Sıcaklık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım sıcaklığına nasıl bakabilirim? Everest kullandım.Speedfan da kullandım ama hiçbir şey anlamadım. Temp1 felan diyordu.

• Aslında Everest gayet düzgün yazıyor hangi değerin hangi sıcaklık olduğunu. Siz nasıl bir zorluk yaşadınız acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan_hzl

Aslında Everest gayet düzgün yazıyor hangi değerin hangi sıcaklık olduğunu. Siz nasıl bir zorluk yaşadınız acaba?

acaba indirdiğim program mı yanlıştı? Everest yazıyordu ve bütün bilgisayarın parçalarına bakabiliyordum fakat sıcaklığı göremedim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yokistant

quote:

Orjinalden alıntı: hasan_hzl

Aslında Everest gayet düzgün yazıyor hangi değerin hangi sıcaklık olduğunu. Siz nasıl bir zorluk yaşadınız acaba?

acaba indirdiğim program mı yanlıştı? Everest yazıyordu ve bütün bilgisayarın parçalarına bakabiliyordum fakat sıcaklığı göremedim ?

Everesti açtığınızda Bilgisayar-->Algılayıcı kısmında yazmalı sıcaklık bilgileri. Ayrıca görev çubuğunda saatin yanında sıcaklık simgeleri de gözükür programı açınca.

• tamam şimdi gördüm. CPU 52 derece iyi mi sizce ?
  • Speed Fan
    Intel Thermal Analysis Tool
    var bunlar alternatif
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yokistant

tamam şimdi gördüm. CPU 52 derece iyi mi sizce ?

Aslında bende anlamam bu sıcaklık işlerinden. Benim CPU 42-43 derece gözüküyor mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANAKART SICAKLIĞI??????
    19 yıl önce açıldı
    VRM SICAKLIK SORUNU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.