Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.409
Cevap
425
Favori
517.181
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Gıcırdamayan baza ve rahat bir yatak lazım. Sabaha kadar bir sağa bir sola dönüyorum, rahat uyku uyuyamıyorum.
    Marka-model ne önerirsiniz?

Aynı Dertden Muzdaribim Doktor Derdimize Bul Bir Çare cok ucuklu Fİyatlı bir alternatif olmazsa su ramazan günü cok dua ederiz sizlere
  • Arkadaşlar dün akşam siparişini vermiş olduğum Kelebek Pria modeli teslim edildi. Şunu samimiyetimle belirtmek isterim, Nevzat Abi ve oğullarıyla tanışmaktan çok mutluyum. Bu zaman da böyle esnaf ve sanatkar bulmak çok zor. Ben çok memnun kaldım. Hem sanatkarlıklarından hem de kişiliklerinden. Verdiğim para son kuruşuna kadar helal hoş olsun. Gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Yerleştirme işleri uzun sürdüğünden mübarek gün fotoğraf çekemedim. Ayrıntılı fotoğrafları da yine buradan paylaşacağım. Teşekkürler Bağcılar Koltuk tasarım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion27 -- 25 Haziran 2015; 10:40:02 >
  • scorpion27 S kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafları bekliyoruz.
  • Eski koltuk takımına döşeme yapiyormusunuz? Kumaşını ben verirsem 3-2-1-1 takımın işçiliği ne kadar olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seloo_79 kullanıcısına yanıt
    Mrb eski koltuk takımı yüz değişimini sadece Ankara içi yapabiliriz. Sadece yeni yapılan koltukları Türkiye nin her yerine gonderiyoruz.

• www.istikbal.com.tr/panel-mobilya/yatak-odalari/miranda-yatak-odasi-takimi

Buradaki yatak odası takımı icin fiyat alabilirmiyim? Birde suntalam disinda mdf imal olursa onun fiyatını alabilirmiyim ? Yatak odası imali yapiyormusunuz. Keciorendeyim iyi calismalar

• boatswain kullanıcısına yanıt
    Ankara sitelerde tanıdık var hocam.forumdan 15 den fazla kişiyi gönderdim eş Dost akraba hariç.
    Pm den detaylı bilgi adres telefon gönderdim.
    İnşallah sizde memnun kalırsınız.

• boatswain kullanıcısına yanıt
    Mrb biz sadece koltuk takımı imalatı yapıyoruz.
    Bağcılar Koltuk Tasarımıfacebook
    Bağcılar Koltuk Tasarımı
    https://facebook.com/profile.php?id=1505404253077448

• Arkadaşlar işte fotoğraflar, umarım bir fikir verebilir...
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Bu fotoğraflar da Orjinali
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion27 -- 26 Haziran 2015; 9:30:02 >

• kral1840 kullanıcısına yanıt
    bir pm de ben alabilir miyim hocam :)
  • stouuiop S kullanıcısına yanıt
    detaylar pm de hocam.
  • scorpion27 S kullanıcısına yanıt
    Fevkalade güzel olmuş. :)

Fiyatla ilgili olarak bir pm alabilir miyim.
  • çok güzel olmuş. fiyat nedir bu takımın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifnihat

çok güzel olmuş. fiyat nedir bu takımın?

3 lu 1.400, 2 li 1.250, tekli 600 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formydemons -- 27 Haziran 2015; 12:47:52 >

• 1 adet 3lü
    1 adet 2li
    2 adet berjer

Fiyat alabilir miyim?

Ankara Yenimahalle'deyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibracan

http://www.enzahome.com.tr/Oturma-Gruplari/Jasmine-Oturma-Grubu

1 adet 3lü
    1 adet 2li
    2 adet berjer

Fiyat alabilir miyim?

Ankara Yenimahalle'deyim

Mrb belirtmiş oldugunuz koltuk takımını 3+2+1 olarak 2.350. TL ye yapabiliriz.

• Merhabalar aşağıdaki takımı 3+3+1+1 şeklinde yaptırmak istersek fiyat ne olur? Ve tekli koltuğu aynı şekilde yapmanız mümkün mü ?

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

• Bu köşem 250*250 yapılabilirmi fiyat ne olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 adet sandalyeye ihtiyacim var beyaz ahsap mumkunse on tarafi da oval sekilde, piyasada cok pahali bildiginiz uygun magaza, store ya da imalatci var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epruyanu

Merhabalar aşağıdaki takımı 3+3+1+1 şeklinde yaptırmak istersek fiyat ne olur? Ve tekli koltuğu aynı şekilde yapmanız mümkün mü ?

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Mrb gayet şık ve iddialı bir takım seçmişsiniz. Bu salon takımını 3+3+1+1 olarak İstanbul için 3.950.-TL ye yapabiliriz. Tekli koltuk da bire bir aynı olur.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.