Şimdi Ara

sıcak içecekle içilen alkol var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yerinde çaktırmadan nescafeyle falan içki içmek istiyoruz..sıcak ortama uyumlu nescafenin içine falan konula bilen bir içki bilen var mı

• eğer yakalanırsan tazminat bile alamadan şutlarlar seni
  • Sıcak şarabı dene bence.Gerçi nescafenin içine konmaz ama oda sıcak içiliyor.
  • sıcak şarap
    ama sakın nescafenin içine fsala nkoyiim deme .berbat olur

ayrıca sütlü kahvenin içine likör koyabilirsiniz
  • baileys yazilisini bilmiyorum ama kahve tonunda boyle kahve tadi geliyor zaten icende anlamaz
  • konyakla ıhlamur içiyordum ama kokuyor ağzın bide vuruyor hızlı şekilde.
  • Sen en iyisi içme ölmessin ya eve gidince istediğin kadar içersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=baileys

girersen gorursun haksiz olmadigimi
  • bencede evde içersen daha iyi olur.düşün iş yeri senin ve maaş verdiğin personelin kafa kıyak geziyor.hoş ve etik değil.bence sabret evde iç. ama illa öğrenmek istersen kahlua kahve likörü.
  • sıcak içecekle kanyak içilir ama bu havada hayatının sonunu hazırlamış olursun
  • anlaşıldı en mantıklısı içmemek ikinci seçenek baileys sanırım yazılışı buu
  • baileys damak tadina hitap eden bir ickidir. kafa olmak icin kullanmak yanlis ama sicak kahvenin yaninda kullanilabilir olmasi onu tek secenek yapiyor.
  • Ben olsam bailey icerim ama sen bilirsin yavas yavas ic kupaya koy
  • kanyak
  • ne yani eve götürmek üzere içki aldım dolaba attım şans bu yaa patronda tesadüfen dolapda gördü tazminatsız şutlayacak mı o kadar kolay mı kime ne imzalatıyoo
  • Bailey's ve kanyak neskafeyle iyi gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakang

ne yani eve götürmek üzere içki aldım dolaba attım şans bu yaa patronda tesadüfen dolapda gördü tazminatsız şutlayacak mı o kadar kolay mı kime ne imzalatıyoo

içkinin iş yerinde işi yok.. ayrica yakalasa bisi olmazda icersen bence olmaz etik olarakta yakismaz
  • quote:

iş yerinde çaktırmadan nescafeyle falan içki içmek istiyoruz..sıcak ortama uyumlu nescafenin içine falan konula bilen bir içki bilen var mı

alkolikmisiniz?

işten kovulmak için bahane mi arıyorsunuz?

ya da yaşınız çok küçük de nerde nasıl davranmak gerektiğini daha bilemiyormusunuz?
  • quote:

iş yerinde çaktırmadan nescafeyle falan içki içmek istiyoruz..sıcak ortama uyumlu nescafenin içine falan konula bilen bir içki bilen var mı

sıcak içecekle içilen alkol var mı?
  • quote:

ne yani eve götürmek üzere içki aldım dolaba attım şans bu yaa patronda tesadüfen dolapda gördü tazminatsız şutlayacak mı o kadar kolay mı kime ne imzalatıyoo

bu tabiki farklı bir olay fakat is yerinde içki icerseniz

4857 sayılı İş Kanununun ''işverenin haklı nedenlerde derhal fesih hakkı'' adlı 25.maddesinin ''Ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan haller ve benzerleri'' bölümünün ''İşçinin İş Güvenliğini Tehlikeye Düşürmesi veya İşverene Zarar Vermesi '' adlı maddesi kapsamında incelenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crafty25 -- 20 Temmuz 2007; 17:41:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.