Şimdi Ara

SICAK ÇAY BARDAĞI NASIL TAŞINIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi balkondan salona kadar taşırken aklıma takıldı bi soriyim dedim.ellerim cok fena yanıyo benim her seferinde.bardağın en üstündeki o çayın olmadıgı yerden tutmaya calısırım genelde.yinede yanarım.siz nasıl taşıyosunuz çaylarınızı?tabak vb maddeler olmadan?

• Ben genelde elimle taşırım
  • Kupa olduğu için sorun yaşamıyorum. Sende paraya kıy kupa al
  • Altına kâse gibi küçücük şeyler varya onu koy... Çaylık mı diyim ismine tam bilmiyorum :) Öyle hiç yanmıyor, emin olabilirsin.
  • İşaret ve baş parmağınla bardağın üstünden serçe parmağınlada altından destekleyerek taşırsın. Tabi bu senin ellerinin sıcaklığa dirayetiyle alakalı. Bizim eller nasır tuttuğu için sıcağa alıştığımız için pek etkilemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Photocromic

İşaret ve baş parmağınla bardağın üstünden serçe parmağınlada altından destekleyerek taşırsın. Tabi bu senin ellerinin sıcaklığa dirayetiyle alakalı. Bizim eller nasır tuttuğu için sıcağa alıştığımız için pek etkilemiyor

bilinen en kolay yöntem arkadaşın dediği gibidir..
    İşaret ve baş parmanğınla bardağın çay olmayan kısmından tut ve serça parmağının TIRNAK bölgesiyle bardağı altından destekle Tabiki çayı bardağa ne kadar koyduğunda önemlidir.Çayları kolay taşımak istiyorsan dudak payı dedikleri oranı,zenci dudaklarına göre ayarlamalısın

• uzun kollu giydiysem kolarını uzatıp tutuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: köpük..

uzun kollu giydiysem kolarını uzatıp tutuyorum

Sonra kayıp düşüyo sen de bi ton fırça yiyosun
  • hayır alttan da tutcan o zaman düşmez. Ama düşerse gerçekten bi ton fırça yeniyo
    quote:

Orjinalden alıntı: Photocromic

quote:

Orjinalden alıntı: köpük..

uzun kollu giydiysem kolarını uzatıp tutuyorum

Sonra kayıp düşüyo sen de bi ton fırça yiyosun

• Bardağı yan yatır
  • Kupayla taşı

SICAK ÇAY BARDAĞI NASIL TAŞINIR?

• Galatasaray bardağım var günde 3 kere bişeyler içmek için kullanıyorum sıcak içeceklerde elim hiç yanmıyo
  • Soğumasını bekle.
  • Bardağı parmaklarınla değil bütün elinle sımsıkı tut ve götür.O zaman daha az yanar.
  • PLastik saplar var. Su bardağına takılan onlardan almak lazım
  • Tepsiyle taşı
  • ona cay tabagi derler arkadasim
    quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

Altına kâse gibi küçücük şeyler varya onu koy... Çaylık mı diyim ismine tam bilmiyorum :) Öyle hiç yanmıyor, emin olabilirsin.

• TERMOSSA KOY GÖTÜR
  • çorabının içine sar,öle götür
  • Bulaşık eldiveni ile.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.