şimdi balkondan salona kadar taşırken aklıma takıldı bi soriyim dedim.ellerim cok fena yanıyo benim her seferinde.bardağın en üstündeki o çayın olmadıgı yerden tutmaya calısırım genelde.yinede yanarım.siz nasıl taşıyosunuz çaylarınızı?tabak vb maddeler olmadan?
Ben genelde elimle taşırım
Kupa olduğu için sorun yaşamıyorum. Sende paraya kıy kupa al
Altına kâse gibi küçücük şeyler varya onu koy... Çaylık mı diyim ismine tam bilmiyorum :) Öyle hiç yanmıyor, emin olabilirsin.
İşaret ve baş parmağınla bardağın üstünden serçe parmağınlada altından destekleyerek taşırsın. Tabi bu senin ellerinin sıcaklığa dirayetiyle alakalı. Bizim eller nasır tuttuğu için sıcağa alıştığımız için pek etkilemiyor
quote:
Orjinalden alıntı: Photocromic
İşaret ve baş parmağınla bardağın üstünden serçe parmağınlada altından destekleyerek taşırsın. Tabi bu senin ellerinin sıcaklığa dirayetiyle alakalı. Bizim eller nasır tuttuğu için sıcağa alıştığımız için pek etkilemiyor
bilinen en kolay yöntem arkadaşın dediği gibidir.. İşaret ve baş parmanğınla bardağın çay olmayan kısmından tut ve serça parmağının TIRNAK bölgesiyle bardağı altından destekle Tabiki çayı bardağa ne kadar koyduğunda önemlidir.Çayları kolay taşımak istiyorsan dudak payı dedikleri oranı,zenci dudaklarına göre ayarlamalısın