Şimdi Ara

SICAK! Atasun Optik Çerçeve ve Camlarda %40 indirim (8-12 Ocak) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
13
Favori
25.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sigorta ne kadarını karşıladı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gitti yine 1500 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın atasundan gözlük felan almayın ! Ben 2 ay önce dereceli gözlük çerçevesiyle en üst platin paket cam satın aldım. Bin lira para ödedim. Şuan gözlükleri takamıyorum çünkü aşırı baş ağrıtıyorlar. Bu camlardan şikayetçi yüzlerce insan var. Ekşi sözlüğe felan bakabilirsiniz. Aklı olan atasun optiğin önünden bile geçmez ! Bin liram çöp oldu teşekkürler atasun optik.

Edit (3 ay sonra); Normalde msj editleme huyum yok ama herhalde hala atasunu araştıran eden var o yüzdende aldığım gözlüğe 3 ay sonra ne olduğunu yazıyorum. Ben normalde yaşadığım rezaleti ekşiye yazmıştımda onaylanmadı herhalde bişeyler oldu buraya yazayım bari. O gözlüğü ben 650 çerçeve + 350 cam fiyatıyla bin liraya almıştım. Fiyat devletin verdiği çerçeve+cam paraları düşünce benden çıkan bin lira. Gözlüğüm baş ağrıtınca atasuna tekrar gidip (250tl mazot yaktım) camları ücretsiz değiştirttim. Fakat yine baş ağrısı ve dalga hissi olup kullanamayınca facebookta sürekli gönderi felan paylaşan bir gözlükçüye yazdım durumu anlattım. Sağolsun "abicim gel ben sana yardımcı olacağım" dedi. Bir sabah atladım arabaya adamın yanına gittim gözlüğü ona verdim. Yarım saat gözlüğü inceledikten sonra gözlüğün odak noktalarının hatalı olduğunu söyledi. Düşünün iki kez camı değiştirmişler hala odak noktası hatalı. Gözlüğüne 300tl çerçeve + 100tl cam fiyatı çıkardı. Yani benden 400tl'lik gözlük için 1000tl alınmıştı. Rezillik üstüne rezillik yani. Neyse haram olsun dedik abide sağolsun camını değiştirdi yüz liraya şuan kullanıyorum 3 aydır bir sorun yaşamadım. Ve size yemin ederim o abinin yüz liraya taktığı cam, atasunun en yüksek paketinde gelen camlardan çok daha ince çok net ve çok daha kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 20 Nisan 2020; 9:48:49 >

• 55 60 Lira civarıydı yanlış olmasın faturayı gözlüğü teslim aldığımda alacağım 4 gün sonra. Tam tutarı yazarım. Çok az bir kısmını veriyor yani devlet, sigortalıyız ama işte lafta.
  • harika kampanya yedek almak için ideal.
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Hocam devlet sigortası çerçeve+cam da toplam olarak mı 55-60 lira karşıladı?
    En ucuz paketten alsaydınız mesela kaç lira tutardı? Aldığınız paket en yüksek paket miydi pahalı göründü bana, gözlükler malum çok kolay kırılabiliyor fazla para vermek bana mantıklı gelmiyor.

Yarım çerçeve yani "semi-rimless" gözlük çerçeveli bir şeyler almak daha iyi gibi görünüyor. Alt tarafta çerçeve göze çarpmıyor çok fazla hem de Tamiri çok kolay elle yapılabiliyormuş balıkçı olta ipi kullanarak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 10 Ocak 2020; 21:7:43 >

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Hocam cam 44 cerceve 68 ssk karsiladi benim

• Yurtdışındaki optiklerde göz muayenesi(numara vb.) Yapılıyor ama bu Atasun optik için de geçerli midir ? Numaramı bilmiyorum gözüm kanlaniyor yarım saat oyun oynadıktan sonra. Eskiden böyle olmazdı . Herhalde bozduk gözleri.

• Erkka kullanıcısına yanıt
    Recetesiz cam yapmiyor atasun muayinede yapmiyor hocam

• İlk kez gözlük alacağım;
    2 gün önce göz doktoruna kontrol için gittim 1.25 astigmat 1 miyop var dedi. Nesnelerde uzak-yakın hiç sorunum yok, sadece yazılar bulanık bende.

Sürekli takmayacağım, araç kullanırken ve iş gereği bilgisayar başındayken takarım. Doktora mavi ışık filtresi ekleniyormuş nasıl yapmam gerekir dedim, ben reçeteye ekleyeyim dedi ekledi.

Yarın 4-5 optikçi gezeyim diyorum atasun dahil. Dediğim gibi ara ara kullanacağım, fazla fazla para da vermek istemiyorum, nasıl bir cam vs ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 yılında yakın uzak ikisi bir arada atasun un kendi markası cam yaptırdım kullanamadım daha sonra seiko yaptırdım gayet iyi oldu bundan öncekiler zeis dı onları arattırmadı şimdi yılbaşından önce bu kampanya tanımlandı yine seiko cam ve titanyum çerçeveye 1830tl indirimli hali ile aldım ama camların gelmesi 3 haftayı buluyor yedek olarak yaptırdım, son olarak seiko yu tavsiye edebilirim çünkü yakın uzak geçişleri zeis gibi ,

ayrıca uzak -yakında daha önce iyi cam kullandıysanız atasun un camları sıkıntı verebiliyor ama seiko da bunu yaşamadım essilor kullanmadım bir şey diyemeyeceğim zeis için ise en iyisi diyebilirim 10 sene kullandım en sonunda camlar sapsarı olunca değiştirmek zorunda kaldım fakat hala kullanabilinir durumda,

bakım için tavsiyem ise asla kuru kuru camlarınızı silmeyin, ya sıvı sabun ile ya şampuan ile yıkarım ve kurulamadan sadece su damlalarını kağıt peçetenin ucu ile çekerim, bu sayede cam çizikleri en aza iner

• bende siparis verdim bugün. gün ışığında kararan cam yaptırdım. iyi mi yaptim kötü mü bilmiyorum. kafam hâla karışık.

• Geçen sene lacoste+tommy+2x seiko cam aldım
    Bu sene 2xray ban + 3 x essilor aldım

Gayette memnunum, camını kendi camlarından almayın, gözünüzü doğru odak ölçüsü alsınlar, problem yaşamazsınız.

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Prevencia çakma çin malı adi maldır. Atasındaki tüm mallar üçüncü kalitedir. Uzak durulmalı

• haydaryarar H kullanıcısına yanıt
    Atasunun kendi camında bile senelerdir sıkıntı yaşamadım. Markalı camlarda sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum.

• haydaryarar H kullanıcısına yanıt
    Neyin peşindesin la sen? Atasun'dan sonra iş yapamayan öfkeli bir optikçi misin nesin?

SICAK! Atasun Optik Çerçeve ve Camlarda %40 indirim (8-12 Ocak)

• Ben police çerçeve ve %60 inceltilmiş essilor cam aldım bugun, 727 TL ödedim. Bu fiyata ancak çerçeveyi alabilirdim normal şartlarda. Nasıl böyle bir indirim yapabiliyor anlamıyorum. Diyelim demode olan çerçeveleri bir sekilde ucuzdan veriyor. Ama o camlar nasıl bu kadar ucuza geliyor. Yani aklıma herşey geliyor. Acaba dandik bir şey mi cikacak bu fiyata diye düşünmüyor degilim

• Yaptirdiginiz urunleri mutlaka kontrol edin ozellikle camlarini hatali cizik yada kilcal izler olmasin dikkatli olalim paramizla rezil olmayalim her cam markasinin hatali urunu mutlaka var alinca mutlaka isiga tutp bakin camlariniza saygilar...

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Ne demek hocam. Ben şimdiye kadar hep bronz paket+mavi ışık kullandım. Bir sıkıntım yok açıkçası ama essilor prevencia denemek istiyorum. Bütçenize uygunsa onu deneyebilirsiniz, 192 TL'ye geliyor indirimle. Ben de değiştirsem mi yoksa devam mı etsem kararsız kaldım.
    192 çok iyi fiyat bence de ama şuan için hazırlığım yok malesef , ansızın yakaladı bu indirim . Gözlük alma fikrim bile yoktu . Bir de güneş gözlüğü için dereceli cam fiyatıyla ilgili fiyat bilginiz var mı ?
  • Esasında optikciye kontrol ettirmek lazım. Bana soyle bir teklifte bile bulundu Atasun. Kararsız kaldığım iki model vardı. Aklım kalmasın diye bir model için, isterseniz bunu bir ay deneyin beğenmezseniz diğerini alirsiniz. Yani bir ay deneme süresi var. Begenmezsek koşulsuz iade aliyorlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.