Şimdi Ara

SICAK! Atasun Optik Çerçeve ve Camlarda %40 indirim (8-12 Ocak) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
13
Favori
25.233
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne demek hocam, iyi oldu paylaştığınız. Çok emin değilim ama sanırım 10'ar TL artmıştı fiyatları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atasun'un kalitesinden ve ortaya çıkardığı işçilikten hiç memnun değilim. O yüzden atasundan alışveriş yapmadım, yapmam.

Çin malı ne olduğu belirsiz gözlükleri, kendi fiyatlarında indirim adı altında satar atasun. Bence güvendiğiniz,beğendiğiniz optikçinizden alışveriş yapmak çok daha iyi olacaktır göz sağlığınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 10 Ocak 2020; 15:0:14 >
  • Crizal Prevencia %45 inceltilmiş cam + Mustang MU6839 03 çerçeve aldım. Sigorta karşıladı bir kısmını, benim ödediğim tutar 464.03TL.

İlk defa gözlük kullanıyorum inşallah memnun kalırım. Mavi ışık filtresini mağazada deneme şansım oldu, güzel.
  • trace- kullanıcısına yanıt
    Bence siparişi iptal edecek bir durum yok. Hocam cerçevesiz gözlük kullansaydin kırılma riski var diyebilirdim, ama yarım çerçeve de hele hele kapalı çerçeve de kırılma olaydı çok nadir yaşanır. Yani üstüne basmak vs gerekir. Yarım cercevelerde yere düşünce evet içinden misina geçen kanal çapak şeklinde kirilabiliyor. Ama kapalı çerçevede kırmak için uğraşmak lazım.

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Cerceve nekadar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secovaleo -- 10 Ocak 2020; 15:23:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Sigortasız tutar 520 civarıydı ikisi için. Cam 312 liraydı, çerçevenin kendisi 208 lira civarı olmalı.
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Kaliteli cerceve ok de hocam asil ise yarayacak olan camlar ben kesinlikle atasundan cam yaptirmam bugun ugradin 1 adet mustang cerceve ayirttim

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Demekki.mistang cerceveleri fixlemisler benimde cerceve ayni para 349 tl liste fiyati var bugun muayine oldum 68 tl cercev hakkida var yarin gidip alayim sizede hayirli olsun cerceve guzel bulirsam denerim hangi magzadan aldiniz

• secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İstanbul Güngören Kale Center AVM'deki mağazadan aldım.
  • arkadaşlar 1.25 miyop için en uygun cam fiyatı ne kadar bilginiz var mı ? modelden modele değişiyor mu
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Hiçbir özelliği olmayan düz cam 40TL sanırım.
    Atasunun bronz paket camı 100TL + mavi ışık filtresi isterseniz 70TL
    Artarak devam ediyor.
    Bu fiyatlardan yüzde 40 indirim yapılıyor şuan.

• Siz hic hangi marka cam istiyorsunuz diyen optikci gordunuz mu?,
    Ne oldugu belirsiz camlari cerceveleri iteleyen asil optikcilerdir ne fiyatlari belli ne markalari.
    Atasunda rayban da var tommy de var ne istersen var.
    Ben mavi kaplamasi olan essilor cam aldim 2 hafta sonra goturdum ucretsiz cami degistirdim.Bunu hangi optikci yapar?

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Siz hic hangi marka cam istiyorsunuz diyen optikci gordunuz mu?,
    Ne oldugu belirsiz camlari cerceveleri iteleyen asil optikcilerdir ne fiyatlari belli ne markalari.
    Atasunda rayban da var tommy de var ne istersen var.
    Ben mavi kaplamasi olan essilor cam aldim 2 hafta sonra goturdum ucretsiz cami degistirdim.Bunu hangi optikci yapar?
    Dedim ya guvendigim bildigim optikci yapar iste?
    Kusura bakmayin ama Bunun nesini idrak edemediniz anlayamadım

• Atasun kadar kurumsal, ilgili bir optikçi daha görmedim şahsen. 1 ay içerisinde sorgusuz sualsiz değişim yapmaları bile çok güzel bir şey. Başka optikten aldığım bir gözlüğe ayar yaptırdım, borcumu sordum ücretsiz dediler. Şuan olan yüzde 40 indirimle fiyatları da çok çok uyguna geliyor.

• Atasundan cam yaptırtacağım. Essilor veya atasun platin camlardan. Essilor için verdiğim fiyat farkına değer mi zira şimdiye kadar çok kaliteli cam markası kullanmadım. Hawk plus ‘dı en son kullandığım

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Hiçbir özelliği olmayan düz cam 40TL sanırım.
    Atasunun bronz paket camı 100TL + mavi ışık filtresi isterseniz 70TL
    Artarak devam ediyor.
    Bu fiyatlardan yüzde 40 indirim yapılıyor şuan.
    Çook teşekkürler hocam , önereceğiniz cam var mıdır peki ?
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam. Ben şimdiye kadar hep bronz paket+mavi ışık kullandım. Bir sıkıntım yok açıkçası ama essilor prevencia denemek istiyorum. Bütçenize uygunsa onu deneyebilirsiniz, 192 TL'ye geliyor indirimle. Ben de değiştirsem mi yoksa devam mı etsem kararsız kaldım.

• Rayban kemik çerçeve + assilor mi ne öyle bir optik seçtim orta kalite (uv koruma-çizilmeye dayanıklı-altın paket) 380 tl ödedim.dışardaki optikçiler minimum 550 civarı fiyat çekti

• Bu paket işi nedir ben tam çözemedim,açıklama rica etsek bilenlerden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, optikçilerin olayı o zaten, markasız çin mallarını Atasun da markalı gözlük fiyatına satıyorlar.Tanıdık yoksa Atasun mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alik01 -- 10 Ocak 2020; 20:51:6 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.